Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neredi [diskusija]

891 pregled · 79 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 23:20

Samo me zanima vaše mišljenje o neredima na " Stadionu Koševo " ..

Po mom je čisti idiotizam. Misle da su neki huligani sto su uletili na teren, udaraju drotove, zaštitare i razvaljuju " svoj stadion " ..

Po mene ovakvi navijači nezaslužuju da se puste na stadion ..

Navijač sam Želje.. Koliko znam ovakav incident se nikad nije desio .. TM fino dođu na tekmu i navijaju srcem ..

Zašto mi nismo imali problema sa Širokim, Zrinjskim .. ?

Molimo bi da administracija da pusti temu bar 2h , zanimaju me komentari raje ..

Da ne zaboravim evo link sa " tekme " ako se to tako moze nazvat Click
Nisu trebali ovo radit al' eto. Zasto unistavati svoj stadion?? Ne treba im to
Iako volim i manijake i horde zla, ovo što su uradili je čisti debilizam. Nisu ništa postigli, niti će.

I sad fol pišu nešto acab. Ma treba vam svaku je***u kost polomit, seljaci jedni.

http://www.youtube.com/watch?v=-OnAW7I70iU
ja ne navijam ni za Sarajevo , niti za Zelju ..ali ovo je cisti debilizam!
to su po meni idioti , unistavaju svoj stadion i svom klubu prave stetu..zbog ovoga ce Sarajevo dobiti kaznu(novcanu a mozda i zatvaranje stadiona na koju utakmicu) ,a i da ne pricamo o nacinjenoj materijalnoj steti...
Svi ih mrze al i policajci imaju zenu,djecu i taj jebiga rizican posao.
spY je napisao/la:
Iako volim i manijake i horde zla, ovo što su uradili je čisti debilizam. Nisu ništa postigli, niti će.

I sad fol pišu nešto acab. Ma treba vam svaku je***u kost polomit, seljaci jedni.

http://www.youtube.com/watch?v=-OnAW7I70iU
Respect od mene brate 100
Jeah (Y)
Usle HZ na teren, jel im drago?
Jel se vesele sto su bili na dnevniku?

-Sve poklat treba.
Mislim da su dobro postupili , i neka su to uradili. Nakon svega sto se desilo ko im moze zamjerati.,.,.
I kažu : Izdali ste Vedrana, to im je opravdanje ?
Nema opravdanjaza ovakav huligalizam, sto ce nam onda ova bijedna liga ?
Fuuj, zgadila mi se ova zemlja :/
Ma kretenizam mrtvi, sta ce oni s time postici?? Jedno veliko NISTA! :@
Gledam na tvu, djeca ba, nezna ono sta unistava, al' nastavlja udarati
Koji ku**c zastitare napadaju, jesu im oni krivi sto suxa klub? :\
naiL je napisao/la:
Mislim da su dobro postupili , i neka su to uradili. Nakon svega sto se desilo ko im moze zamjerati.,.,.
Brate smijem ti se!

Što su dobro postupili ?

Šta su dobili time sto su uništili stadion ?

Dobit če kaznu i još dosta sranja!

Vedran - R.I.P. se nemože vratiti, džaba im demoliranje!
1. Cuj "svoj" stadion? Zar oni imaju svoj stadion?
2. Krivi su oni iz mupa što se ovo desilo. Da je bilo 20 specijalaca kod sjevera nikad nebi onoliki broj uletio. Oni iz mega,biga,game samo poziraju tamo i mole boga da ne bude nikakve tuče, samo da dobiju platu.
3. Manijaci nikad nisu uletal na teren u onom broju, ali bilo je par puta kada su čekal igrače kod "zapada" nakon konstantnih loših partija.
4. Trebale su horde prebit sve igrače. Jednostavno su morali mnogo bolje odigrat i poginut ako treba na terenu, jer su znali kolko je značila ta pobjeda navijačima.
5. Ono razbijanje "gradskog stadiona" je stvarno ne opravdano , samo će dobiti suspenziju od nekoliko utakmica bez gledaoca plus će morat platit za sve što su razbili, još ukoliko dođe račun na vrata "udruženja" , propasti će!
treba im zabranit da idu na slijedece 3 utakmice, i tako svaki put kad prave nerede. nakon sezonu-dvije opametit ce se.

btw, ovo je jedan od razloga sto ne pratim nasu premijeru!
Pa ne moze se vratiti ali ne moraju prodati utakmicu ljudima koji su uradili tako nesto. Nisam navijac niti me interesuje to , ali ih u ovome podrzavam !!!
caap je napisao/la:
Brate smijem ti se!

Što su dobro postupili ?

Šta su dobili time sto su uništili stadion ?

Dobit če kaznu i još dosta sranja!

Vedran - R.I.P. se nemože vratiti, džaba im demoliranje!
Bas su u njegovu cast trebali normalno postupit, jer sta god mi sad da uradimo Vedran se nece vratiti medju nas. Ovo nije nacin rjesavanja problema, DEMOLIRANJE SVOG STADIONA
Edo, sve se to od pocetka proljetnog dijela zbraja..Vedran u oktobru, novembru kad je vec i bilo ; pa onda losi rezultati - nadali se kofa tituli... oce da upravu tjeraju i onda jos nerjeseno igraju s Sirokim i jbg onda uleti 100 ljudi s Sjevera pa onda svi! :S
c1le je napisao/la:
ja ne navijam ni za Sarajevo , niti za Zelju ..ali ovo je cisti debilizam!
to su po meni idioti , unistavaju svoj stadion i svom klubu prave stetu..zbog ovoga ce Sarajevo dobiti kaznu(novcanu a mozda i zatvaranje stadiona na koju utakmicu) ,a i da ne pricamo o nacinjenoj materijalnoj steti...
Nije njihov stadion ^^ :)

A ovo sto se desilo nije za komentarisati
Oni sto su udarali one jedna zastitare, koji nemaju ni pendreka, neka se stide. To je jedino sto mi je glupo bas bilo.
A sto se tice ulaska na teren i to, to je potpuno opravdano. Krenuli su prvo na "SVOJE" igrace pa onda na upravu i rusili usput sve. Bruka i sramota pred onakvim navijacima i u ovako vaznoj utakmici igrati 1:1, trebaju svi igraci da se stide !
exst3me je napisao/la:
Bas su u njegovu cast trebali normalno postupit, jer sta god mi sad da uradimo Vedran se nece vratiti medju nas. Ovo nije nacin rjesavanja problema, DEMOLIRANJE SVOG STADIONA :-X:-X
Nije njihov stadion...
Organizator kriv , utakmica proglasena visoko rizicnom , a 10tak BIGE,GAME i jos par obicnih policajca? Nidje veze..ispred sjevera je trebao da bude kordon specijalca , a vala cim su vidjeli da ce bi nerjeseno , i prije kraja su trebali zvat specijalce..meni je u jednu ruku zao one Bige,Game i oni par policajca..a u jednu i nije...al citiram " Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva " ovo ih moze opisat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.