Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neredi [diskusija]

891 pregled · 79 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 23:20

Samo me zanima vaše mišljenje o neredima na " Stadionu Koševo " ..

Po mom je čisti idiotizam. Misle da su neki huligani sto su uletili na teren, udaraju drotove, zaštitare i razvaljuju " svoj stadion " ..

Po mene ovakvi navijači nezaslužuju da se puste na stadion ..

Navijač sam Želje.. Koliko znam ovakav incident se nikad nije desio .. TM fino dođu na tekmu i navijaju srcem ..

Zašto mi nismo imali problema sa Širokim, Zrinjskim .. ?

Molimo bi da administracija da pusti temu bar 2h , zanimaju me komentari raje ..

Da ne zaboravim evo link sa " tekme " ako se to tako moze nazvat Click
caap je napisao/la:
Brate smijem ti se!

Što su dobro postupili ?

Šta su dobili time sto su uništili stadion ?

Dobit če kaznu i još dosta sranja!

Vedran - R.I.P. se nemože vratiti, džaba im demoliranje!
Pratim tvoje postove već 5-6 dana , u svakom postu ti nesto pametujes

- De malo razmisli nepodrazavam ovo sto su uradili niti cu nepratim nasu ligu niti'cu , al tvoji postovi su stvarno iritantni zadnjih dana

Delete ovo dok nije postalo sta gore ..
ja nemogu da vjerujem da ocete da raspravljate o ovom sto se desilo A BLAGE NEMATE VEZE STA PRICATE, ovo je po vama idiotizam debilizam sta vi znate molim vas, NISU uspijeli pobijediti ovu tekmu koja je bila od velikog znacaja, ne samo to radi bodova nego radi vedrana, POBIJEDA ZA VEDRANA, kad kreteni nisu uspijeli da na svom terenu poraze ekipu sirokog naravno da treba uletiti i sve polomiti j**o ih otac nesposobni.

Sta kazete na ovo
http://img697.imageshack.us/img697/8322/10042108913mn.jpg

a vi manijaci sta se vi petljate sa oko sarajeva i HZ gledajte zelju sta ste se nas ufatili, boli vas ku**c sta mi radimo.
primitivizam ništa više.
quema je napisao/la:
ja nemogu da vjerujem da ocete da raspravljate o ovom sto se desilo A BLAGE NEMATE VEZE STA PRICATE, ovo je po vama idiotizam debilizam sta vi znate molim vas, NISU uspijeli pobijediti ovu tekmu koja je bila od velikog znacaja, ne samo to radi bodova nego radi vedrana, POBIJEDA ZA VEDRANA, kad kreteni nisu uspijeli da na svom terenu poraze ekipu sirokog naravno da treba uletiti i sve polomiti j**o ih otac nesposobni.

Sta kazete na ovo

a vi manijaci sta se vi petljate sa oko sarajeva i HZ gledajte zelju sta ste se nas ufatili, boli vas ku**c sta mi radimo.
Iskreno boli , jer UEFA razmislja da nas ugasi tj citavu PL , os razlog? Samo belaji...postali smo gori od Engleza 90tih..al ako si njima stali u kraj , stace i nama..sigurno
isti im ku*ac sto nije njihov stadion..stetu placa Sarajevo :)
Gamers.ba nije navijaci.ba !

Ovdje postove vecinom pise djecrulija koja ide svake prestupne godine na utakmicu .
Hajd lagano tema kanta.

Bolje da si otvorio neku diskusiju oko gaminga.
mirofa je napisao/la:
Gamers.ba nije navijaci.ba !

Ovdje postove vecinom pise djecrulija koja ide svake prestupne godine na utakmicu .
Hajd lagano tema kanta.

Bolje da si otvorio neku diskusiju oko gaminga.
Brate jel' se samo o igricama mora pricat ? :/
Medixon je napisao/la:
Iskreno boli , jer UEFA razmislja da nas ugasi tj citavu PL , os razlog? Samo belaji...postali smo gori od Engleza 90tih..al ako si njima stali u kraj , stace i nama..sigurno
KAD NASE TIMOVE BUDU VODILI PRAVI LJUDI A NE LOPOVI I KETENI ONDA CE BITI NORMALNA LIGA KAO I SVE DRUGE LIGE NA SVIJETU, zbog cega na tekmama barse nema nereda i ostalih velikih klubova zato sto ljudi doprinose nogometu i igraju nogomet kod nas je ovo vise da nabijas loptu ako udje u go udje.
Pa samo odmažu svom klubu, a ako se nazivaju navijacima, neka se zapitaju.. Svi mi znamo sta je to, grupa nafuranih debila kojima je cilj u zivotu nesto slomiti, unistiti, razvaliti, zaletiti se 20 na 1 i onda se qurcit.. Ovim potezom su svakako svoje "voljeno" Sarajevo udaljili od Evrope, a dokazali citavoj BIH, da mozda Vedran nije poginuo bez razloga.. Umjesto da se u njegovu cast navija kako treba, oni upravo suprotno rade..

Sta reci osim IDIOTI.. Ufatili zastitare i policajce udarat i onda je bad kad neko pogine..
quema je napisao/la:
KAD NASE TIMOVE BUDU VODILI PRAVI LJUDI A NE LOPOVI I KETENI ONDA CE BITI NORMALNA LIGA KAO I SVE DRUGE LIGE NA SVIJETU, zbog cega na tekmama barse nema nereda i ostalih velikih klubova zato sto ljudi doprinose nogometu i igraju nogomet kod nas je ovo vise da nabijas loptu ako udje u go udje.
To govori u ime svoj Saraj'va ili vec koga.. moj tim vode , pravi ljudi
caap je napisao/la:
Brate jel' se samo o igricama mora pricat ? :/
Pa zato sajt i jeste napravljen ?
"Gamers".ba

Ovakve teme samo dovode do svadja i takmicenja koja je grupa bolja .
Mislim fail .

ADMINI MOLIM VAS BRISITE TEMU, ovi 90% nemaju pojma sta pisu, lafo oni OVO je kretenizam debilizam omg pa sta je vama koi ku**c sta vi znate
Osage je napisao/la:
Nije njihov stadion...
Dobro qme skontali smo nije naš stadion , pa šta??

Da se nadovežem na temu bio sam na tekmi tj. na sjeveru.
Ušli smo iz tog razloga zato što nisu ispunili svoje obećanje igrači tj. da će pobijediti. Bili smo razočarani zbog tog rezultata 1:1 , svi navijači su očekivali bolju predstavu naših igrača. U prvom polu vremenu je to i bio slučaj , ali nakon pauze je sve krenulo na gore.

I žao mi je ljudi iz GAMA , BIGA itd. osiguranja što su ih neki šabani počeli udarat bez razloga , ali i vidi se na snimkama kako su neki navijači pomagali tim ljudima.

Ja bih volio da nismo uletili , da smo mirno izašli sa stadiona , ali šta se tu može uđe jedan čovjek , pa još jedan , pa onda 100 i onda nastaje haos.
MOKEone je napisao/la:
Dobro qme skontali smo nije naš stadion , pa šta??

Da se nadovežem na temu bio sam na tekmi tj. na sjeveru.
Ušli smo iz tog razloga zato što nisu ispunili svoje obećanje igrači tj. da će pobijediti. Bili smo razočarani zbog tog rezultata 1:1 , svi navijači su očekivali bolju predstavu naših igrača. U prvom polu vremenu je to i bio slučaj , ali nakon pauze je sve krenulo na gore.

I žao mi je ljudi iz GAMA , BIGA itd. osiguranja što su ih neki šabani počeli udarat bez razloga , ali i vidi se na snimkama kako su neki navijači pomagali tim ljudima.

Ja bih volio da nismo uletili , da smo mirno izašli sa stadiona , ali šta se tu može uđe jedan čovjek , pa još jedan , pa onda 100 i onda nastaje haos.
Znaci nije govno neg se neko posro?
Podrzavam ih u svemu iako navijam za ZELJU al znam citavu pricu sto je to bilo ta sranja i nije njihov stadion

A oni su uletili na stadio jer su vidjeli kakav je rezultat i radi uprave ...

A vi sto govorite treba ih objesiti i ta sranja sto udaraju drotove...
A kada je drot ubio VEDRANA PULJICA onda ste govorili ACAB i ostala sranja zato smirite hormone dok mozete

jedno su "navijaci" a drugo "huligani" ...

navijaci pomazu klubu , navijaju i vole ga svim srcem! ..e sad vi procjenite da li su ti sto su uletili i sj*bali stadion , da li su oni navijaci?jesu li oni pomogli klubu?jel se to zove navijanje?

mirofa stavljaj ovo u kantu i lockaj , cini mi se da ce doci do svadje :)
quema je napisao/la:

Sta kazete na ovo

Na ovaj način, samo ćete dobit 'nove Vedrane'. (ne daj Bože)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.