Diskusija
Jadan tip
106 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.04.2010. u 19:52
Pa sigurno da su ga na 30dana banovali a ovdje napisano 7.
Znaju se pravila
spam - 7dana
psovanje vrijedzanje itd -14dana i tako dalje.
BTW:nije tvoje da vodis brigu o administraciji i drugim clanovima kao je dobio ban to je i zasluzio brini se o sebi da ti slucajno nebi dobio (ne prijetim)
Znaju se pravila
spam - 7dana
psovanje vrijedzanje itd -14dana i tako dalje.
BTW:nije tvoje da vodis brigu o administraciji i drugim clanovima kao je dobio ban to je i zasluzio brini se o sebi da ti slucajno nebi dobio (ne prijetim)
al je tebi dosadno u zivotu .. boog te ... e on jos slika ... postavlja ...
znaci mos mislit kolko mu je dosadno kad ide s profila na profil .. i uprati ovakvu glupost ...
jbt ljeb .. pa idi sebi uzmi po litra rakije .. resetuj se .. i uzivaj.. il radi nesto korisno
znaci mos mislit kolko mu je dosadno kad ide s profila na profil .. i uprati ovakvu glupost ...
jbt ljeb .. pa idi sebi uzmi po litra rakije .. resetuj se .. i uzivaj.. il radi nesto korisno
splat je napisao/la:
al je tebi dosadno u zivotu .. boog te ... e on jos slika ... postavlja ...
Posjeti par mojih profila, ima zanimljivih stvari !
Taj tip, ako ti nisi taj "Tip" nek napravi sebi novi acc pa neka se on za sebe zali i pravda. Sta si mu ti ? Advokat ?
lmao..
lmao..
Ja upravo mislim da je to tvoj profil 
Nije tvoj posao da se miješaš, o njegovoj sudbini odlučuje administracija.

Nije tvoj posao da se miješaš, o njegovoj sudbini odlučuje administracija.
Jedna te ista osoba.
go away pls
go away pls
Pitaj me šta te interesuje..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.