Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

{Rezime} G.ba Grafomania

947 pregleda · 60 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 00:27

Dobro veče radni narode !

Eto uspješno je završena i prva g.ba Graphomania !

Najuspjsniji su bili :

emanuela 23 boda (150 g.ba bodova)

ACAB 10 bodova ! (100 g.ba bodova)

Virtualhrca 9 (50 g.ba bodova)

Saydiac 6 bodova !

numma_cs 5 bodova !

Nazalost, grafomanija nije basha "prosla" kao i slikomat ali moramo biti zadovoljni !

U nedelju aBd je vol 2, ovdje mi napisite sta zelite Grafomaniu ili Slikomat i zasto !

Svi ucesnici nek se jave za utjesni aplauz ! Josh jednom od srca cestitam pobjedicima
Javite se vlexu na pm da preuzmete nagrade !

nera_f & blazze !
Iskreno. Grafomania ^^ , meni je bolje jedno X puta od slikomata 
Slikomat, mnogo zanimljivije, trcis okolo, slikajes nesto, onako crtas, ja ako budem crtao, licit ce na sve sem na to sto crtam 
Moj glas ide slikomat-u.

Zanimljivi je od grafomonije, nisma mogao učestvovat jer sam imao problema sa softwerom bluetooth-a.Nadam se da ću učestvovati na sljedečem kontestu.
svaka cast emanuelaa
grafomanija ;) bolja

Post dobio aplauz od nera_f

Cestitam pobjednicima.. :)

Slikomat.. Zasto? Jer je zanimljiviji i napetiji.. :D I sudjelovalo je vise ljudi.
Slikomat, jer imaš izazov nešto uslikati što inače nikad nisi i nebi ti palo na pamet, a još da to podijeliš s drugima ( wc poslije nužde, nožne prste itd.)
A graphomania mi uopće nije zanimljiva, jer nije neki izazov nacrtati nešto na papir i uslikat...
Javljam se 

slikomat  zato sto je lakse i brze uslikat nego nacrtat

slikomat

Slikomat,
- Pa zar nije zanimljivije kad' predhodnik, postavi teži zadatak, a vi ga morate naći i uslikati. Vamo će se uvjek naći neko dobre ruke, nacrtati to nabrzaka.

CoffeShop - Rusija 

Sretno!
VILLA7 je napisao/la:
Slikomat,
- Pa zar nije zanimljivije kad' predhodnik, postavi teži zadatak, a vi ga morate naći i uslikati. Vamo će se uvjek naći neko dobre ruke, nacrtati to nabrzaka.

CoffeShop - Rusija 

Sretno!
I tamo su raja koja brze slika tj koji su mogli izvaditi karticu najbrze postavljali... Zato cemo davati zahtjeve tipa 3 djevojke i sl. 
meni je iskreno bolja ~grafomania~ sve najbolje pobjednicima

Bilo je interesantnih radova 
nera_f je napisao/la:
I tamo su raja koja brze slika tj koji su mogli izvaditi karticu najbrze postavljali... Zato cemo davati zahtjeve tipa 3 djevojke i sl. 
To već može, teži zahtjevi, u brojnom smislu, samo naprijed. 
Slikomat jednostavno zamiljivije , a ima dosta ljudi koji nisu nadareni za crtanje i njihov post se brishe 
Slikomat moze nerealan postati.U iducem kontestu cu traziti tresnju usred zime , pa cemo vidjeti tko ce uspijeti.

GRAPHOMANIA ♥

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.