Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Premium ? bug or what

223 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 16:24

Evo stigao je key nakon 1 vremena , moze tema lock + delete
Možeš uputit žalbu na [email uklonjen], i nemoj se nadati da ćeš dobiti odgovor na nju.
Provjeri broj na koji si poslao, moguce je da neka greska. Kakav bug, sta g.ba ima sa telekomom To je do njih nesto, ne do g.ba
I meni je kad sam prije mjesec dana kupovao premium poruka došla tek za pola sata...
MorgaN je napisao/la:
Provjeri broj na koji si poslao, moguce je da neka greska. Kakav bug, sta g.ba ima sa telekomom ;) To je do njih nesto, ne do g.ba
Morgan , sada sam provjerio da nisam poslao na krivi broj ali nisam sve sam uradio kako pise GAMERS na broj ali nista
welahavle je napisao/la:
Morgan , sada sam provjerio da nisam poslao na krivi broj ali nisam sve sam uradio kako pise GAMERS na broj ali nista
Ja sam cekao pola sata da dodje.
welahavle je napisao/la:
polako, nema potrebe za panikom, dobit ces svoj premium, desavalo se da poruka kasni neko vrijeme, ako ne dodje za nekih 1h, onda se javi nekom od admina

sretno
elow je napisao/la:
Ja sam cekao pola sata da dodje.
Ma evo dobio sam ... nakon 1 sata
Ko hoce premium , dajem ja za 60 + bodova PM me ...
eNta je napisao/la:
Ko hoce premium , dajem ja za 60 + bodova PM me ...
Zar nije zabranjeno prebacivati bodove*
Ja bi zapalio i gamers, i admine, i modove, i bhtelecom,i mobitel da ne dobijem premium i propadne mi 2KM kredita
Genius je napisao/la:
Ja bi zapalio i gamers, i admine, i modove, i bhtelecom,i mobitel da ne dobijem premium i propadne mi 2KM kredita :D:D:D
mozes ti , ali svu srecom doslo mi je :D
i meni je kasnio premium.. 10-tak minuta jucer..

al dosao je ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.