Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[premium] Windows 7 problem sa konekcijom

103 pregleda · 14 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 18:17

Da odma' naglasim , dajem premium G.BA za pomoc... jer znam da ce mi tako vecina vas ako nista pokusat pomoci...

E ovako...problem je sljedeci...
Sinoc sam instaliro windows 7 ... sa njim je sve ok...ali mislim da imam problem sa svojom PC-em ili mozda adapterom od interneta....

Znaci ne mogu se konektovat na internet...a kad sam imo xp sve je bilo normalno...ukucam ja sve one podatke od ip-a do dns-a i tako to...i npr kad tek ukljucim pc sve normala i ima neta...i onda odjednom nestane... :S ... a imam drugi pc i sve isto samo xp na njemu i na njemu neprestano ima konekcije :S ...

Molim vas da mi ne govorite da instaliram xp i na ovom jer to nije moguce iz nekih drugih razloga...

Molim vas pomozite...Hvala
Ukljuci firewall.
Ako je global net moras nazvat support da ukucaju mac adresu modema i tvoju ip adresu

Bas sam neki dan imao problem i nazvao fino gnet support i covjek mi je sve ljubazno pomogao..
WAYERNNN je napisao/la:
Koji net ?
zar je bitno koje je net ?

x-net je .. http://x-net.ba/

Nije global ... a firewall je ukljucen

Dajte pomagajte pls :D
IIIIIIIIII je napisao/la:
zar je bitno koje je net ?

x-net je .. http://x-net.ba/

Nije global ... a firewall je ukljucen

Dajte pomagajte pls
Insliraj Antivira internet security ili neki drugi internet security i radit ce 100 %
XicX je napisao/la:
Insliraj Antivira internet security ili neki drugi internet security i radit ce 100 %
jeli to 100% sigurno...ako nije da dzaba ne skidam...
jeli to 100% sigurno...ako nije da dzaba ne skidam...
To se desava kada nemas anti virus ili ti nije firewall ukljucen imao sam isti problem i nisam mogo skontat do cega je i instaliram anti virus i normala to otprilike budes 30 minuta i onda ti error neki izbaci ? ili samo obori bajte
XicX je napisao/la:
To se desava kada nemas anti virus ili ti nije firewall ukljucen imao sam isti problem i nisam mogo skontat do cega je i instaliram anti virus i normala to otprilike budes 30 minuta i onda ti error neki izbaci ? ili samo obori bajte
e ovako ja instaliro w7 i bilo mi interneta a nisam nikakve podatke unosio...
i onda kad sam ujutro upalio komp nije ga bilo i onda opet nestane...pa dodje na 3 min.. pa opet ga nema cjel dan...
nema nikakvih errora...
a imam eset nod 32 antivirus al nezz sta je... sad skidam nesto internet seecurity....

Joj kako me muci ovo...
e ovako ja instaliro w7 i bilo mi interneta a nisam nikakve podatke unosio...
i onda kad sam ujutro upalio komp nije ga bilo i onda opet nestane...pa dodje na 3 min.. pa opet ga nema cjel dan...
nema nikakvih errora...
a imam eset nod 32 antivirus al nezz sta je... sad skidam nesto internet seecurity....

Joj kako me muci ovo...
Probaj restartovat modem
XicX je napisao/la:
Probaj restartovat modem
bi rado da imam modem...
ja imam samo odasiljac mali na kuci i iz njega mi ide kabal u pc i to sve...
bi rado da imam modem...
ja imam samo odasiljac mali na kuci i iz njega mi ide kabal u pc i to sve...
Probaj ištekat onaj kabal iz centralne pa opet stavit kada upalis pc.
XicX je napisao/la:
Probaj ištekat onaj kabal iz centralne pa opet stavit kada upalis pc.
ma jesam...J**O GA SVAK...

JOJ DE MAJKE TI POMOZI
ma jesam...J**O GA SVAK...

JOJ DE MAJKE TI POMOZI
E neznam bgm vise sta :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.