Da odma' naglasim , dajem premium G.BA za pomoc... jer znam da ce mi tako vecina vas ako nista pokusat pomoci...
E ovako...problem je sljedeci...
Sinoc sam instaliro windows 7 ... sa njim je sve ok...ali mislim da imam problem sa svojom PC-em ili mozda adapterom od interneta....
Znaci ne mogu se konektovat na internet...a kad sam imo xp sve je bilo normalno...ukucam ja sve one podatke od ip-a do dns-a i tako to...i npr kad tek ukljucim pc sve normala i ima neta...i onda odjednom nestane...
... a imam drugi pc i sve isto samo xp na njemu i na njemu neprestano ima konekcije
...
Molim vas da mi ne govorite da instaliram xp i na ovom jer to nije moguce iz nekih drugih razloga...
Molim vas pomozite...Hvala
E ovako...problem je sljedeci...
Sinoc sam instaliro windows 7 ... sa njim je sve ok...ali mislim da imam problem sa svojom PC-em ili mozda adapterom od interneta....
Znaci ne mogu se konektovat na internet...a kad sam imo xp sve je bilo normalno...ukucam ja sve one podatke od ip-a do dns-a i tako to...i npr kad tek ukljucim pc sve normala i ima neta...i onda odjednom nestane...
... a imam drugi pc i sve isto samo xp na njemu i na njemu neprestano ima konekcije
... Molim vas da mi ne govorite da instaliram xp i na ovom jer to nije moguce iz nekih drugih razloga...
Molim vas pomozite...Hvala