Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

{Rezime} G.ba Grafomania

947 pregleda · 60 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 00:27

Dobro veče radni narode !

Eto uspješno je završena i prva g.ba Graphomania !

Najuspjsniji su bili :

emanuela 23 boda (150 g.ba bodova)

ACAB 10 bodova ! (100 g.ba bodova)

Virtualhrca 9 (50 g.ba bodova)

Saydiac 6 bodova !

numma_cs 5 bodova !

Nazalost, grafomanija nije basha "prosla" kao i slikomat ali moramo biti zadovoljni !

U nedelju aBd je vol 2, ovdje mi napisite sta zelite Grafomaniu ili Slikomat i zasto !

Svi ucesnici nek se jave za utjesni aplauz ! Josh jednom od srca cestitam pobjedicima
Javite se vlexu na pm da preuzmete nagrade !

nera_f & blazze !
- ma bolje slikomat, ono... bolji zahtjevi, a ne vamo, cuj da cratm norrisa :r ... ni on sam sebe ne bih mogao nacrtat :P haha

- de mi zamarkiraj zeleno.... ko ucesniku :$

Post dobio aplauz od nera_f

~ Mah po meni slikomat jednostavniji ,a bolji

~ Vecina raje ne zna crtati bash najbolje,moj izbor Slikomat
Ma slikomat bolji
Neznaju svi crtat.Ja se potrudio da nesto nacrtam i nacrtam dobro ,taman prebacio na komp kad tamo vec slika.
Bolje slikomat brze ide
Cestitke pobjednicima.
Po meni je slikomat bio bolji, iako ni grafomania nije losa. Samo sam kratak sa zivcima kad crtam, pogotovo pod pritiskom. XD
btw. ja opet 4.

Slikomat je zanimljiviji i ocemo ovaj put jos veci odaziv
nisam bas nadaren za crtanje.

Graphomania.
Sinoc sam bio budan i pratio temu,meni je puno bolje kad neko nesto nacrta nego kad uslika.

btw neko je nesto pisao will smith sliku fazoni, ja taman nacrtao kad neko uplodovo jebiga ..
I mogu reci da je lijepo sto se odrzavaju ova takmicenja,postalo je jako ugodnije i zanimljivije boraviti na sajtu.Samo nastavite
Sljedeću i ja učestvujem u slikomatu ako bude :)
Isto tako mislim da je slikomat teže npr. tramvaj da uslika a živi na Trebeviću ili nešto što nemaš u kući zanimljivije je puno
:P:P:P

100 % ucestvujem u next jedino ako nebude obaveza na taj dan.

Et toliko od mene :)

Blazze tripuješ brate tripuješ :) Štali si ti pušio :) Maslačak?!

Post dobio aplauz od BLAZZE

Slikomat ^^

Nije svako nadaren da crta, ali je svako nadaren da pritisne dugme na aparatu :)

Post dobio aplauz od BLAZZE

Slikomat je bolji i puno zabavniji i zanimljiviji
slikomat

Ne daju mi hemijskom da crtam ˇˇ

Daj slikomat , zanimljiviji je i bolji.
Kod ove grafomanije ja se mucio crtao tamo nesto i udjem na gamers neko postao sliku 4 crte nacrtao.
Mozda je bolje da bude slikomat, zato sto kod graf. nismo svi bas talentovani u crtanju, a zurimo da sto prije nacrtamo, da bi prvi postali, pa onda to ne lici ni nasta, pa bude 15 postova na jedan zahtjev, pa svasta...

Ja bi slikomat...ucestvavao sam u graphomania i slikomatu al mi je bolji slikomat...nije vazno pobijediti vazno je ucestvovati!

-Bolji je slikomat, zato sto sam se napatio ko konj u ovoj grafomaniji, tesko crtat ba :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.