Dobro vece dragi moji !
Eto kao sto ste vec mogli da vidite na temi, prvi g.ba slikomat je zavrsen po meni vrlo uspjesno ! Sama cinjenica da smo mogli da sastavimo temu koja je za 24 sata dostigla (9405 pregleda i 216 odgovora) je pravi uspjeh. Ne moramo biti uvijek samokriticni mada cesto trebamo ali ovo je stvarno uspjelo. Ovim putem zelim da se zahvalim svima vama koji ste ucestvovali u igri sa slikama, ludim idejama, moderatorima koji su 24 sata koliko je trajao ovaj kontest pratili, korelu koji je dao prijedlog i pisao temu i vetroxu za foto podrsku!
Malo ja ovo uvelicavam ali imamo pravo malo da se ponosimo jer smo uspjeli da napravimo pravo takmicenje, raja je trcala oko kuce da slika raznorazne zahtjeve! Iako je kontest trebao trajati do 6. januara, odlucili smo ga zavrsiti nakon 24 sata... Zanimljvije je, ali obecavam vam licno da ovo nije kraj ovog kontesta, bice vol 2 aBd !
Spisak osvojenih bodova !
reLoaded ++++++++++ (10)
muamer123 ++ (2)
saydiac +++++++++ (9)
ajsnigrutin +++ (3)
wlg ++ (2)
tomy ++++ (4)
headzoore + (1)
kljuno_m + (1)
drawn ++++ (4)
optimus_ ++ (2)
unbeatablee + (1)
imer + (1)
wicky + (1)
roxor + (1)
hunt3r_ + (1)
frisk ++++ (4)
r4mboq + (1)
terowenth + (1)
kajoty ++++++++++ (10)
warloook ++++ (4)
newyorker__ +++++ (5)
rya +++++++++++++++++ (17)
miire +++++++ (7)
pura ++++++ (6)
coquin +++++ (5)
virtualhrca ++ (2)
vlx + (1)
flesh + (1)
swrale + (1)
Prvo mjesto : rya (17) 150 bodova !
Drugo / trece mjesto : reLoaded (10) 75 bodova !
Drugo / trece mjesto : kajoty (10) 75 bodova !
Kajoti i reloaded, dogovoricemo se za primopredaju nagrade, a rija za 6 mjeseci nekad
Izvolite, svaki komentar pohvala, kritika je dobro dosla !
Eto kao sto ste vec mogli da vidite na temi, prvi g.ba slikomat je zavrsen po meni vrlo uspjesno ! Sama cinjenica da smo mogli da sastavimo temu koja je za 24 sata dostigla (9405 pregleda i 216 odgovora) je pravi uspjeh. Ne moramo biti uvijek samokriticni mada cesto trebamo ali ovo je stvarno uspjelo. Ovim putem zelim da se zahvalim svima vama koji ste ucestvovali u igri sa slikama, ludim idejama, moderatorima koji su 24 sata koliko je trajao ovaj kontest pratili, korelu koji je dao prijedlog i pisao temu i vetroxu za foto podrsku!
Malo ja ovo uvelicavam ali imamo pravo malo da se ponosimo jer smo uspjeli da napravimo pravo takmicenje, raja je trcala oko kuce da slika raznorazne zahtjeve! Iako je kontest trebao trajati do 6. januara, odlucili smo ga zavrsiti nakon 24 sata... Zanimljvije je, ali obecavam vam licno da ovo nije kraj ovog kontesta, bice vol 2 aBd !
Spisak osvojenih bodova !
reLoaded ++++++++++ (10)
muamer123 ++ (2)
saydiac +++++++++ (9)
ajsnigrutin +++ (3)
wlg ++ (2)
tomy ++++ (4)
headzoore + (1)
kljuno_m + (1)
drawn ++++ (4)
optimus_ ++ (2)
unbeatablee + (1)
imer + (1)
wicky + (1)
roxor + (1)
hunt3r_ + (1)
frisk ++++ (4)
r4mboq + (1)
terowenth + (1)
kajoty ++++++++++ (10)
warloook ++++ (4)
newyorker__ +++++ (5)
rya +++++++++++++++++ (17)
miire +++++++ (7)
pura ++++++ (6)
coquin +++++ (5)
virtualhrca ++ (2)
vlx + (1)
flesh + (1)
swrale + (1)
Prvo mjesto : rya (17) 150 bodova !
Drugo / trece mjesto : reLoaded (10) 75 bodova !
Drugo / trece mjesto : kajoty (10) 75 bodova !
Kajoti i reloaded, dogovoricemo se za primopredaju nagrade, a rija za 6 mjeseci nekad

Izvolite, svaki komentar pohvala, kritika je dobro dosla !

dobra ideja nera 

)