Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dobar potez iz globalneta

431 pregled · 31 odgovor · otvorena 25.11.2009. u 14:31

Za one koji neznaju paketi su izmjenjeni i lag je dosta popravljen, bilo je i vrijeme :| :D
shoT je napisao/la:
Jesi ti lud znaš li koliko je 8000kbs, to bi značilo da skida 8 megabajta u sekundi :O
ne citiraj me više covjek je stavio cijene od globala a ti ovdje fališ svoj logosoft
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2 ! ! !
PROCITAJ ! ! !
NISAM LUD ! ! !
I nekoristim logosofov jer ga nema na mom podrucju ...
Poklopi se jer si glup
Gledaj jednu stvar ja bih bio zadovoljan i ovakvim netom i to prezadovoljan 21 giga..
Dok vamo kod BIHneta bhtelecoma imaš 5gb downloada ili 15gb na jačem paketu.
empty_king je napisao/la:
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2 ! ! !
PROCITAJ ! ! !
NISAM LUD ! ! !
Poklopi se jer si glup
E care glup si majkemi vidi ovo u mene je bihnet 2048/256 i skida 200- 220 kilobajta po sekundi a u logosofta je 8192/512 što znači da skida nekih 800-850 kilobajta po sekundi il manje jer je je veoma mal upload. Jaran u sloveniji ima net 10/10 mbs i skida 1 megabajt po sekundi i ti mene ovje praviš ludim!!
PROCITAJ ! ! !
NISAM LUD ! ! !
Poklopi se jer si glup
Ne govori momku da je glup,kad ti veze nemas , ne skida uopste 8 mb po sekundi ,iz razloga : Prvo i prvo jer znam lika koji ima taj paket,drugo i drugo onda po tebi ko ima speed 256 ,skida mu 256 ?: O Ko ima 1500 ,skida mu 1,5 mbps?O.o Trece i trece ne pametuj.

Nisi rekao da skida 8mbps? O.o

Citiram : Ne skida 800 kbps,nego 8000 kbps.Znacii procitaj prvo sta pises,prokontaj pa me citiraj.Samo mi nemoj sad pametovat oko razlike u 24 kb tj 1024 kb = 1 Mb...

Edit: Da znas za ubuduce po pitanju brzine konekcije prije nego sto nekom kazes da nema veze sa konekcijom.Znaci samo zanemaris zadnji broj koji su napisali i dobit ces tu neku prosjecnu brzinu

Npr

Oni stave 1530 kbps = skidat ce 150/160 kbps
Oni stave 250 kpbs = skidat ce 25 kbps

Cya
synL je napisao/la:
Ne govori momku da je glup,kad ti veze nemas , ne skida uopste 8 mb po sekundi ,iz razloga : Prvo i prvo jer znam lika koji ima taj paket,drugo i drugo onda po tebi ko ima speed 256 ,skida mu 256 ?: O Ko ima 1500 ,skida mu 1,5 mbps?O.o Trece i trece ne pametuj.

Nisi rekao da skida 8mbps? O.o

Citiram : Ne skida 800 kbps,nego 8000 kbps.Znacii procitaj prvo sta pises,prokontaj pa me citiraj.Samo mi nemoj sad pametovat oko razlike u 24 kb tj 1024 kb = 1 Mb...

Edit: Da znas za ubuduce po pitanju brzine konekcije prije nego sto nekom kazes da nema veze sa konekcijom.Znaci samo zanemaris zadnji broj koji su napisali i dobit ces tu neku prosjecnu brzinu

Npr

Oni stave 1530 kbps = skidat ce 150/160 kbps
Oni stave 250 kpbs = skidat ce 25 kbps

Cya
Jesam ja mozda rekao da skida 8mb/s ?
Nisam ... Vidi.. meni je paket 1200/200 .. Skida mi (najcesce) 250kbs.
I ovaj paket logosofta je trenutno najbrzi koji ima Sarajevo i ti ne mozes to osporiti. Po toj vasoj racunici, ameri koji imaju net 80mb/s bi skidali 18mb/s ...
Jesam ja mozda rekao da skida 8mb/s ?
Nisam ... Vidi.. meni je paket 1200/200 .. Skida mi (najcesce) 250kbs.
I ovaj paket logosofta je trenutno najbrzi koji ima Sarajevo i ti ne mozes to osporiti. Po toj vasoj racunici, ameri koji imaju net 80mb/s bi skidali 18mb/s ...
kako ja znam 8000kbs je 8 mbs (kako si ti gore naveo) :O i a to sto govoris za amere oni bi skidali nekih 8 megabajta po sekundi, te brzine ti dođu kao varka za narod, samo podjeliš sa 10 i dobiješ stvarnu brzinu. E vidiš još naprimjer tvoja mrežna kartica podržava 100mbs protok podataka i sad kad ti s jednog compa prebacuješ podatke na drugi ono ide maximalno 10 megabajta u sekundi
ja sma na najmanjem paketu ali je sada ok lag je po danu do60/80 a navecer oko 20 prije po danu je bio 200
*Cough*

Flat +

4mbps down & .25 mbps up = 24km
10mpbs down & .38 mbps up = 27km
20mbps down & .52 mbps up = 55km

______

http://www.t-com.hr/
Ti se pitas zasto ga hvalim ? Pa procitaj moj je**i post i usporedi brzine ovog i ostalih netova. Nasa zemlja nema, niti ce ikad imati net kao Slovenija ili ostale malo razvijene zemlje. Zasto ? Zasto sto smo mi je***o ratovali 6 godina i nakon toga 4 godine se borili da prezivimo dok su se oni razvijali. Sami podatak da imas 150gb mjesecno skinuti sa neta brzinom 8mb/s sta ti govori ?
Nek konekcija pada brate, ali ti dok na adsl-u, hsu,gnetu i ovim konekcijama skines film od 700mb prodje 1-3h a na xDLS prodje je****h 10 minuta.
Shvati sta si napisao i zapitaj se u mozgu da li sam ja zdrav.
/peace
od nove godine ce na BIHNETu biti dostupna konekcija koja ce ici 10mbts + ;)
inache nece biti ADSL nego neka nova varijanta sto ide preko optike ..
shoT je napisao/la:
šta falite taj logosoft ko da i on valja, čuo sam da nedavno nije bilo 3 dana konekcije i da često puca. Nevalja nijedan sve dok je ograničen. pokledajte cijene kod slovenaca 20€ 100/ 20mbs flat naravno
Jarane ako ne pukne konekcija vise puta korisnicima ADSL-a nego meni j**i me. Zapravo se ne sjecam kad mi je pukla konekcija na lol-u.

Znaci Logosoft jede ono sranje od ADSL-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.