Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Voice Changer

300 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 21:29

Kao prvo želio bih da pozdravim sve online membere ovog site. Da napomenem imam dozvolu od vLexinho-a za postavljanje ove teme.

Da pređem na stvar potreban mi je program koji mjenja voice u onaj glas iz filmova SAW, vjerovatno znaju oni koji su ga gledali.

Znači nemojte davati program obični voice changer jer sam takav koristio i on nemože da napravi oblik glasa kao iz tog filma. Potrebno mi je jer miire i ja radimo na pravljenju mog moviea pa sam došao na jednu ideju gdje mi je potreban takav glas.

Znači ko god zna o kakvom se glasu radi, i ako zna za takav program koji change obični voice u taj glas molim ga da mi da download link na temu ili da nebude spama na Personal Message / Guestbook.

Hvala unaprijed
Taj program neces naci. Zasto ? Jer i da postoji, likovi koji su pravili SAW nikad ga nece staviti na net.
Probaj kombinacijom tog tvog i vegasa napraviti nesto...
Najbolji horor efekat ces postici usporavanjem ...
Nez, ali program za to neces naci jer vidim da ti to niko ne pise pa reko da se ne ponadas
EDIT : Zezno se ja
@iznad, malo se zezno??

MorphVOX Pro

Skini neki trial i ukljuci samo "Hell Demon".

EDIT: Ja pomogo! Samo da se zna 'ocu aplaguz, spY, aj probaj funkciju.
EDIT2: Nisam vidio da nije kofe sop. Moze ko god hoce, necu se bunit.
EDIT3: Uceraj mu. Netreba sad
empty_king je napisao/la:
Taj program neces naci. Zasto ? Jer i da postoji, likovi koji su pravili SAW nikad ga nece staviti na net.
Probaj kombinacijom tog tvog i vegasa napraviti nesto...
Najbolji horor efekat ces postici usporavanjem ...
Nez, ali program za to neces naci jer vidim da ti to niko ne pise pa reko da se ne ponadas
EDIT : Zezno se ja
Dobro, ako se već nemože naći link molim vas možel mi neko naći youtube link da ona lutka " čisto i bistro " kaže < I want to play a game > & < Live or die make your choise > . Ja pretražio čitav youtube ima linkova ali niti jedan nekaže to bez ikavkih šumova
AZA je napisao/la:
Dobro, ako se već nemože naći link molim vas možel mi neko naći youtube link da ona lutka " čisto i bistro " kaže < I want to play a game > & < Live or die make your choise > . Ja pretražio čitav youtube ima linkova ali niti jedan nekaže to bez ikavkih šumova
Eto ti na PM link full od programa.
Mogu ti ja to sample-ovat uredno.

Javi na PM ako hoces, cijena realna.
Hvala, odradio sam i bolje je nego u filmu. Al nisam koristio voice changer nego neki drugi program, nebitno uglavnom hvala svima koji ste pokušali pomoći

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.