Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nemoze delete :S

208 pregleda · 17 odgovora · otvorena 28.11.2009. u 13:46

e ovako , neam pojma odakle mi file zvani rr.exe na desktopu , maybe ga buraz napravio , al nemoze se obrisat ,NIKAKO ,kad hocu obrisat izbaci mi cannot delete rr it is being used by another program or person close anz programs bla bla, pokuo u safe mod, pokuso sa unlocker asistent , nemere nikako , smeta mi nemogu da ga gledam :s
KenanK je napisao/la:
vidi u procesima da ti nije pokernut taj file...
nie kralju zaboravio i to napomenut nema ga , a ovaj mi unlocker prikazivo da ga explorer koristi :S
r0w4 je napisao/la:
nie kralju zaboravio i to napomenut nema ga , a ovaj mi unlocker prikazivo da ga explorer koristi :S
Probaj iskljuciti explorer.exe iz procesa i onda izbrisi pomocu command prompta (komand del, npr del C:\Documents and settings\UsernameProfila\Desktop\rr.exe )
KenanK je napisao/la:
Probaj iskljuciti explorer.exe iz procesa i onda izbrisi pomocu command prompta (komand del, npr del C:\Documents and settings\UsernameProfila\Desktop\rr.exe )
nemoze se explorer iskljucit iskljucis to nema nicega samo background stoji :S
r0w4 je napisao/la:
Pa shut down explorer.exe a prethodno:

Start > Run > CMD

I u cmd-u napises

del C:\Documents and Settings\Zilla\Desktop\rr.exe

Stvar rijeshena ^^

Btw prvo otvoris cmd pa iskljucis explorer, cmd ce ostat kad iskljucis explorer. (Koristi alt+tab da dodjes do njega)

@Edit: KenanK brzi? :S
r0w4 je napisao/la:
nemoze se explorer iskljucit iskljucis to nema nicega samo background stoji :S
Moze

Ctr + Alt + delete iskljucis explorer.exe, i onda u tom taska manageru otoris File menu i New task (Run...), tu upises cmd i onda ovu komandu sto sam napisao.

a ako hoces da ga ne gledas, desni klik na taj file properties i oznacis ono hidden xD
Zilla je napisao/la:
Pa shut down explorer.exe a prethodno:

Start > Run > CMD

I u cmd-u napises

del C:\Documents and Settings\Zilla\Desktop\rr.exe

Stvar rijeshena ^^

Btw prvo otvoris cmd pa iskljucis explorer, cmd ce ostat kad iskljucis explorer. (Koristi alt+tab da dodjes do njega)

@Edit: KenanK brzi? :S
nemora to prethodno nista radiit jer ima u task manageru "new task ( run )" kuca cmd i to je to :)
Skini unlocker sa interneta , bil kojeg warez foruma i samo ga pomoću unlockera obriši.

Jednostavno.
jarane pise ono system cannot find path specifield
r0w4 je napisao/la:
jarane pise ono system cannot find path specifield
pa umjesto ovoga

del C:\Documents and Settings\username\Desktop\rr.exe

napisi svoj username

idem sad, pozz
KenanK je napisao/la:
pa umjesto ovoga

del C:\Documents and Settings\username\Desktop\rr.exe

napisi svoj username

idem sad, pozz
znam ajdole , sta ti mislis da sam rtd jel :S
Zatvori Sve programe mislim izadnji iz njih i probaj delete ak nemere ctrl alt delete proccess deleteaj rr.exe i poslje toga brisi ga sa desktopa ;)
ma ak nemoze izbrisat samo desni klik propeties pa general i stavis kvacicu na hidden i ko ga j**e ja imam problem sa kbdnet.dll i ko ga sisa xD
r0w4 je napisao/la:
znam ajdole , sta ti mislis da sam rtd jel :S
pa to ocito nisi bio uradio, jer je moralo naci, a ako je naslo, pisalo bi "Access denied", a sad poz 'ajdole' .
Udji u admin acc na pc-u i pokusaj ga obrisati ili idi delete as administrator, skeniraj ga od anti-virusa vidi jel virus(CTRL+ALD+DELETE) vidi jel se koristi pogledaj u desnom cosku jel upaljen... Idi desni klik find target vidi gdje se nalazi jel shortcut!? Ako nece nish od toga onda nezzz ni ja obori sistem xD good luck ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.