Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dobar potez iz globalneta

431 pregled · 31 odgovor · otvorena 25.11.2009. u 14:31

Za one koji neznaju paketi su izmjenjeni i lag je dosta popravljen, bilo je i vrijeme :| :D
Blah, nista to dok ne dobijete flat 
Koristio sam 2 godine, pocne da laga, kont'o popravit' ce za nekih 3, 4 dana, hajd' nakon 3, 4 jos uvijek laga, tako je bilo 1 il' 2 mjeseca, tako da nebih se nikad vrac'o na Gnet ..

Ali zato sam presao na lijepi,prelijepi,zgodni,sarmantni,sexy Logosoft xDSL [:
hmm .. polako ali stanje sa konekcijama se popravlja. Konkurencija cini svoje ..

popravi nam ADSL bihnet ! :D
vLexinho je napisao/la:
Blah, nista to dok ne dobijete flat :P
od koga je dosta je :P
Super veoma dobro sa njihove strane !
Ali placem kad vidim ove pakete tipa :
1024/384 -6 gb download max mjesecno
16,55

A ja sad placam 10 km - 256/32 - 2 GB max download mjesecno 
mirofa je napisao/la:
Super veoma dobro sa njihove strane !
Ali placem kad vidim ove pakete tipa :
1024/384 -6 gb download max mjesecno
16,55

A ja sad placam 10 km - 256/32 - 2 GB max download mjesecno
Brzina: 4096/384 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 12 GB
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Brzina pri korištenju LOL.free usluge:
4096 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB

Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM

Sta ces reci na ovo

EDIT :

Brzina: 8192/512 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 30 GB
Web hosting (MB): 20
8192 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 150 GB

Cijena: 45,00 KM

Ili to ... oj mama placem kad vidim ovo a nema ga na Pofalicima
vLexinho je napisao/la:
Blah, nista to dok ne dobijete flat 
Sto jes' jes'.
Oni imaju 5 puta vecu brzinu od mene, ali limit 21 GB, a ja mjesecno skinem po 80+ GB. 

Mogu onda misliti kako se limit prekoraci sa takvom brzinom. 
Jao svaka im čast Dobro je sto sam ostao na gnetu...
Leti konekcija ^^Svaka im cast
sreca pa sam na maxx paketu  inace ovo ispod je opet tu tamo
eNta je napisao/la:
Jao svaka im čast :D Dobro je sto sam ostao na gnetu...
Leti konekcija ^^Svaka im cast :P
aha vrlo dobar potez od njih sad mjerio ping 15 ;)
empty_king je napisao/la:
Brzina: 4096/384 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 12 GB
Web hosting (MB): 10
4096 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB

Cijena: 25,00 KM

Sta ces reci na ovo

EDIT :

Brzina: 8192/512 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 30 GB
Web hosting (MB): 20
8192 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 150 GB

Cijena: 45,00 KM

Ili to ... oj mama placem kad vidim ovo a nema ga na Pofalicima
šta falite taj logosoft ko da i on valja, čuo sam da nedavno nije bilo 3 dana konekcije i da često puca. Nevalja nijedan sve dok je ograničen. pokledajte cijene kod slovenaca 20€ 100/ 20mbs flat naravno
shoT je napisao/la:
šta falite taj logosoft ko da i on valja, čuo sam da nedavno nije bilo 3 dana konekcije i da često puca. Nevalja nijedan sve dok je ograničen. pokledajte cijene kod slovenaca 20€ 100/ 20mbs flat naravno
Ti se pitas zasto ga hvalim ? Pa procitaj moj je**i post i usporedi brzine ovog i ostalih netova. Nasa zemlja nema, niti ce ikad imati net kao Slovenija ili ostale malo razvijene zemlje. Zasto ? Zasto sto smo mi je***o ratovali 6 godina i nakon toga 4 godine se borili da prezivimo dok su se oni razvijali. Sami podatak da imas 150gb mjesecno skinuti sa neta brzinom 8mb/s sta ti govori ?
Nek konekcija pada brate, ali ti dok na adsl-u, hsu,gnetu i ovim konekcijama skines film od 700mb prodje 1-3h a na xDLS prodje je****h 10 minuta.
Shvati sta si napisao i zapitaj se u mozgu da li sam ja zdrav.
/peace
MAND4 je napisao/la:
Ti se pitas zasto ga hvalim ? Pa procitaj moj je**i post i usporedi brzine ovog i ostalih netova. Nasa zemlja nema, niti ce ikad imati net kao Slovenija ili ostale malo razvijene zemlje. Zasto ? Zasto sto smo mi je***o ratovali 6 godina i nakon toga 4 godine se borili da prezivimo dok su se oni razvijali. Sami podatak da imas 150gb mjesecno skinuti sa neta brzinom 8mb/s sta ti govori ?
Nek konekcija pada brate, ali ti dok na adsl-u, hsu,gnetu i ovim konekcijama skines film od 700mb prodje 1-3h a na xDLS prodje je****h 10 minuta.
Shvati sta si napisao i zapitaj se u mozgu da li sam ja zdrav.
/peace
j*bo te 150 gb ako ce mi konekcija padat, kako sam cuo od ljudi iz bihneta sad ce bihnet uvest flat za 50tak marki + moja tv
shoT je napisao/la:
j*bo te 150 gb ako ce mi konekcija padat, kako sam cuo od ljudi iz bihneta sad ce bihnet uvest flat za 50tak marki + moja tv
Ispravka 180 gb.
Vidi ... Sta je tebi bolje.
Da cekas da ti se (npr.) Pes 10 Sa neta skida 5 dana ili 4 sata ?
Konekcija nikad sama od sebe nece pasti. Eto hs, adsl, gnet nebitno, mislis da konekcije ne padaju ? Nemoj se praviti pametan kad ne znas o cemu pricas.
I to 50ak marki + moja tv ajd da te malo naucim.
Flat = 1024/128 (koliko sam ja cuo)
xDLS Gama = 8mb/512 kbs 180gb limita.
Pa hajd ti budi izuzekat pa skini je****h 180gb za mjesec.
Vjeruj mi brate to moze samo il' pedofil il' neko djete koje skida igrice od 20gb.
Necitiraj dok ne skontas o cemu pricas
HVALA TI BOZE, nek su vise popravili taj "famozni" GNET napokon mogu koristi net kako treba 8-):D:)8-)
Ispravka 180 gb.
Vidi ... Sta je tebi bolje.
Da cekas da ti se (npr.) Pes 10 Sa neta skida 5 dana ili 4 sata ?
Konekcija nikad sama od sebe nece pasti. Eto hs, adsl, gnet nebitno, mislis da konekcije ne padaju ? Nemoj se praviti pametan kad ne znas o cemu pricas.
I to 50ak marki + moja tv ajd da te malo naucim.
Flat = 1024/128 (koliko sam ja cuo)
xDLS Gama = 8mb/512 kbs 180gb limita.
Pa hajd ti budi izuzekat pa skini je****h 180gb za mjesec.
Vjeruj mi brate to moze samo il' pedofil il' neko djete koje skida igrice od 20gb.
Necitiraj dok ne skontas o cemu pricas
De sad reci da na freezoni skida 800kbs, a nije 100% jer se djeli ukupni bandwich na korisnike (vise korisnika na fz sporiji dl), govoris nesto o bihnetu on postoji u citavoj federaciji a Logosoftov xDSL u 3 ulice :S normalno da če biti sporije jer valja 70 000 korisnika omogucit 2mbs konekciju. Vidjet čemo kad bihnet uvede optiku u sarajevski kanton ko če nudit veče brzine...
nepiše se xDLS več xDSL
shoT je napisao/la:
Raspitaj se malo bolje, koliko ja znam nitko nije do sad digao temu da kaže da ima problema sa XDSL i da puca konekcija.
Koliko god pričali za lol oni nemaju konkurenciju u Sarajevu.

Puno griješiš oko logosofta de se malo informiši.
shoT je napisao/la:
De sad reci da na freezoni skida 800kbs, a nije 100% jer se djeli ukupni bandwich na korisnike (vise korisnika na fz sporiji dl), govoris nesto o bihnetu on postoji u citavoj federaciji a Logosoftov xDSL u 3 ulice :S normalno da če biti sporije jer valja 70 000 korisnika omogucit 2mbs konekciju. Vidjet čemo kad bihnet uvede optiku u sarajevski kanton ko če nudit veče brzine...
nepiše se xDLS več xDSL
neskida 800kbs neg 8000kbs ... to podjeli i dobit ces po korisniku neka dobra 2mb da skida.
Tvoje znanje o konekcijama je veoma slabo.
Kazes valja 70 000 korisnika ... Koliko znam bihnet je drzavna firma a logosoft privatna
Opet ti kazem skontaj se
neskida 800kbs neg 8000kbs ... to podjeli i dobit ces po korisniku neka dobra 2mb da skida.
Tvoje znanje o konekcijama je veoma slabo.
Kazes valja 70 000 korisnika ... Koliko znam bihnet je drzavna firma a logosoft privatna
Opet ti kazem skontaj se
Jesi ti lud znaš li koliko je 8000kbs, to bi značilo da skida 8 megabajta u sekundi :O
ne citiraj me više covjek je stavio cijene od globala a ti ovdje fališ svoj logosoft

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.