Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Vent.

134 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 23:10

Moj kolega ' njanja ' ima problem oko konekcije i ventrila.
Eh ovako, znaci lik se konektuje... i udje na vent. Bude tu 1 min. i izbaci ga...

Pojavi mu se: " The Error 633... the modem ( Device is alredy in use or is not configured preperly. ) "

Bude tu 1min i izbaci ga sa venta i diskonektuje ga sa neta...
Znaci ne padne konekcija, samo ga diskonektuje i nesta mu se pojavi na konekciji " z-connect ".

Znaci momku hitno treba, ako je nekome bio slican problem i zna sta treba uraditi ... nek kaze ... ^^

@ EDIT:

Sad me zvao x)

Znaci diskonektuje ga sa neta, i pored konekcije mu se pojavi z-connect koji nece da ga konektuje :S

?

Hmm ako je moj vent , sad sam proverio sve sve je normalno znaci nije do venta 100% (ako je moj vent, rekoh vec) verovatno je pokupio neki virus il nesto pa cim se konektuje izbaci ga il nesto slicno, nek skenira sa Spy bot search and destroy (kucaj ime u google, nacices)

Post dobio aplauz od vLexinho

vLexinho je napisao/la:
Hmm ako je moj vent , sad sam proverio sve sve je normalno znaci nije do venta 100% (ako je moj vent, rekoh vec) verovatno je pokupio neki virus il nesto pa cim se konektuje izbaci ga il nesto slicno, nek skenira sa Spy bot search and destroy (kucaj ime u google, nacices)
Nije do venta, nego do ove konekcije i sranja.

plq vent rulz (:

@ A logicno je ako ga diskonektuje sa neta da ce ga izbaciti sa venta ^^
Znači ovako.. Konektujem se normala sve budem 1-2 minute,samo me diskonektuje samo..

I onda u konekcijama se pojavi neka : z-connection,i dok je ne izbrišem ne mogu se konektovat.

I onda opet sve tako.
Imao sam isti problem, evo fix [valjda ce njemu pomoci] :

http://rapidshare.com/files/311738732/FixItUpDZ1055.zip.html
Evo Fury na ventu kaze da iskljucis firewall i ako ga ne mognes ukljuciti virus je u pitanju...

@ probaj to kod golgya dok te ne diskonektuje...

@ Lock temu. Popravio je.
~ 10x every1.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.