Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Konekcija.

409 pregleda · 33 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 11:26

Eh ovako imam jedan problem sa konekcijom.

Da ne duljim,konektujem se,pokazuje konektovano,sve u redu,radi,bude konektovano jedno pola minute,i odjenom samo se diskonektuje,i pojavi se u konekcijama nešto : z connect ..

Pokušavao System restore,neće,šta god sam pokušao,isto.

Edit : Ne vidi se baš najbolje. Eo samo da uvećam.

Temu odobrio vLexinho.
ee jel kad se konektujes pa te disconnektuje jel se odma mozes o5 konektovat ?
LimpeeeX je napisao/la:
ee jel kad se konektujes pa te disconnektuje jel se odma mozes o5 konektovat ?
Pojavi se neki eror,tačnije :

Opening port...

Error 633: The modem(or other connecting device) is already in use or is not configured properly.
Nazovi svog operatora. Pomoci ce ti 100 %

nazoves svog operatera koi je vec i pitaj ga ako je adsl 1422
njanjaOwnagE je napisao/la:

Opening port...

Error 633: The modem(or other connecting device) is already in use or is not configured properly.
i nemozes se konektovati?
Zvao sam i ljubazno me odjebe,kaže kad budemo mogli naletit ćemo(što znači nikad).

Nije do nas,do vas je.

Opening port...

kopiraj taj eror, proguglaj i eto te.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00769074&lc=en&dlc=&cc=us&product=89876&rule=4130
LimpeeeX je napisao/la:
i nemozes se konektovati?
I onda neće da se konektuje,moram čekat,jer kad me diskonektuje,ta z connect pokuša da se samo konektuje,i onda kad piše da se nije konektovala,opet mogu na svoju konekciju što je napravljena.
Zvao sam i ljubazno me odjebe,kaže kad budemo mogli naletit ćemo(što znači nikad).

Nije do nas,do vas je.
drug jednostavno nazoves i pocnes se derati na njih ovo ono sta vam je kazes im ocu da mi radi i pomocice ti, nemoj odma odustati.
I onda neće da se konektuje,moram čekat,jer kad me diskonektuje,ta z connect pokuša da se samo konektuje,i onda kad piše da se nije konektovala,opet mogu na svoju konekciju što je napravljena.
http://support.microsoft.com/kb/885959 evo vidi ovdje ... samo skroll malo dolje imas tamo u registry sta da radis , valjda ce pomoc..http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00769074&lc=en&dlc=&cc=us&product=89876&rule=4130 evo i ovdje nesto :)
~ tako je i meni bilo jedno vrijeme, i onda odjednom se ne moram konektovat, samo upalim modem i radi
~ stvarno me nervira neradi mi lan na cs-u niti kdx , nisam pregledo filma ima .... od kako je ovo govno doslo
tako meni pise kad sam se konektovao i pokusam se opet konektovat :)
To se meni dogadjalo kada sam dial-up koristio evo sta sam radio.
1. Iskljucio komp
2. Izbacio kabal iz kompa
3. Iz modema (tj ono kod telefona)
4.Cekao 10 min
5. Upalio komp
6. Uštekao kablove
7. konektovao se
imao sam isti problem konektujem se budem par sec. i zbaci mi error ,ali meni je bilo do OS-a,morao ssam reinstalirati,jer sam koristio neko zabagano sranje,i tek onda mi je bilo sve normala :S
jesi li probavao ono repair uzimati (ako toga uopste ima na kablovksom) ?
fr0zen je napisao/la:
imao sam isti problem konektujem se budem par sec. i zbaci mi error ,ali meni je bilo do OS-a,morao ssam reinstalirati,jer sam koristio neko zabagano sranje,i tek onda mi je bilo sve normala :S
Što se tiče OS,jel ti izbacivalo da nemaš orginal verziju,nego neka kopija,i nešto još : Ask for genuine Microsoft software ?
Što se tiče OS,jel ti izbacivalo da nemaš orginal verziju,nego neka kopija,i nešto još : Ask for genuine Microsoft software ?
hehehe jeste izbacivalo mi je ,ali sam instalirao neki genuine microsoft xp ,e kad sam ga reinstalirao sve se vratilo u nromalu
Ja ti mogu srediti genue da licensiras komp :P
A što ne možeš.mislim,bilo mi je sve normala jedno vrijeme,onda izbacilo ovo,kao da nemam licencu..
Zna li iko šta se dešava sa BihNET-om? Kol'ko sam psujem ovoj "dobroj" konekciji ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.