Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS HKB konekcija?

183 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.12.2009. u 12:49

Je**l jos koga u zdrav mozak?
Vec mozda 7 prethodnih dana ne mozes normala igrat nikako.. zna lag dic se i na 1k :/
Jesam li jedini? Ako jesam je**t cu majku tehnickoj podrsci sto me prave glupim.
@Edit: Na Flat paketu sam.
Meni svakih 45-60minuta ustopa narandjasta treptaljka.i moram svaki put r modem :s
Nisi jedini vjeruj mi

Zna mi se desit da mi sve stopa uzasno jos nemoze onaj je***i kdx.Eno jarana izbacuje konekcija svako malo.

Pao snijeg ,odma konekcija j**e :/
Ma j**e brate, sta ces....Valjda ce nesto popraviti cim vremenski uslovi ne zadovoljavaju njima nesto pukne/ode/potreba popravka ... ovo nije normalno 5 min ima pa 1 min nema pa se ponavlja ciklus .... :(:*
Odo nazvat pa nek stisne i pita koji ANTI VIRUS IMAM XD, bice edit da vidimo sta ce shupci rec.
ja navecer ne mogu google otvoriti BUKVALNO ! zvonem ih i prave me glupim, onda im se pocnem derat, biti drskog ponasanja i slicno, i onda mi kaze poslacu ti momke da ti provjere signal, oni dodju i opet isto !
Ne znam eto raja se zali, ali meni ima mjesec dana nije konekcija pukla - igram CS-a / prejak ping.
Sve mi je extrica...nemam pojma :/
Zilla je napisao/la:
Odo nazvat pa nek stisne i pita koji ANTI VIRUS IMAM XD, bice edit da vidimo sta ce shupci rec.
Ja zadnji put kad sam ih zvao (download brzina mi padala sa 200kb/s na 30 kb/s) kaze nije do njih.
Plus sto ti treba pola sata da ih dobijes ,stalno zauzeto.Nemozes s njima fino.
ja mislim da je vas problem u tome sto je napolju snijeg.

mislim ... siguran sam. ;)
golgy je napisao/la:
Meni svakih 45-60minuta ustopa narandjasta treptaljka.i moram svaki put r modem :s
Meni svakih 15.. I to vec 4 dana, bacit cu taj modem u zid..
Meni je normala download brzina, uvijek 120 kbp/s (KOLKA i treba da bude na flat paketu), al majke im se najebem kako mi zna lagat svakih 10 sekundi, to je STRASHNO.
Korisnik sam HS-a i nemam nikakvih problema, ovo od kako snijeg pada cak mi i bolje dloada i ping manji u csu :)

HS1 paket imam :)
Ne mogu da vjerujem šta ovo pisem,ali GNET leti sada kad je snijeg , a prije kad se sjetim padne kap kise odma nestane konekcija a kamol kad snijeg padne, a sada je insane
golgy je napisao/la:
i meni se to desava prebacuju nes na drugi server (tak sam cuo) eo sad vise ne pada aBd nece vise ni padat
(ovo sto nekim pada a nekim ne to je rad prebacivanja na drugi server jednostavno neke to zahvati a neke ne
eNta je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem šta ovo pisem,ali GNET leti sada kad je snijeg , a prije kad se sjetim padne kap kise odma nestane konekcija a kamol kad snijeg padne, a sada je insane :D
Kaze moj jaran: "Prospe komsinica bokal vode sa balkona pukne konekcija."

Ma jarane ti tu ne mozes nista. Nazovi ih i reci da ti to poprave. Malo napadnes onog operatera. Kazes da ces mu zvati sefa i slicna sranja. Da vidis kako odma dolaze.
meni normalno sve :S neznam do cega je vama ..
i zasto se koji k.... zalite kada se odabrali HS, najvece sranje od konekcije u bosni. nego fino ko gospoda ste trebali uzet lol ili adsl i uzivati u zivotu :S meni na lol-u kablovskom internetu pala 3 put konekcija u zadnje 2 godine XD XD XD i problema sa pingom na nashim serverima neam( lol 19ms ,epn 30 ms)
Meni svako pola sata pukne konekcija
Ja ih zvao i pitao kae ma valjda nesta rade
GNET znaci leti ocm :P..

Kad se sjetim prije ocm pahuljica snijega padne nema konekcije nesta prave :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.