Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SteelSeries Merc Ajmo malo pomoci

205 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 20:07

Dobio sam tastaturu pre neki dan, i sada kada instaliram onaj " Z engine " on pozeleni, sto je dobro, lepo ja sve tu izbindujem (na levoj strani tj gaming delu) udjem u CS, igram neko vreme a onda pocne da se desava sledece: Kada stisnem W na gaming delu, odjednom mi pokrene Web Browser, ili kada stisnem RUN/WALK pokrene mi Outlook, probao sam sa reinstalacijom drivera, foramtirao sam hard, stavio novu kopiju windowsa, ali jednostavno NECE DA RADI. Nesto me j**e ovde, a vec 2 dana nemogu da izvalim, na guglu nema nista u vezi toga, a sto je najgore, indikator koji pokazuje da li tastatura radi, pokazuje sve vreme da je kao sve normalno, isto tako kada kucam txt neki, i na primer stisnem E, ono odjednom samo krene da pise EEEEEEEEEEEEEEEEE i onda prestane, ajde ako neko zna... ;)

Hvala Unapred :)
Uraditi sljedece:

Uzeti jedan cekic, i naglim pokretima poceti udarati po tastaturi, i ako ne proradi otici u servis i vidjeti u cemu je problem...

ili jednostavno uzeti drugu tastaturu 

pogresan forum totalno... -.-"

Post dobio šamar od andreii

Pokusaj promjeniti USB portove. Probaj tastaturu na drugom pc-u. Ako ne upali nista od ovoga, ne gine ti reklamacija.
djembaxxx je napisao/la:
next please.. dbl
To moze biti softwerska greska ili hardwerska ( ali manje vise jer je tastatura nova , ali opet sta znas ) .

Uglavnom kad si instalirao software od nje , pogledaj u opcijama ima li hot keys tj da ti namjestas preko nekog dugmeta da pali nesto deseto . Ako ne uspijes tako .

kontaktiraj support od steelseriesa , oni ti mogu pomochi ..
gledaj brate prvo pogasie sva ona stranja numlock capslock i scrool lock, i onda kucaj u wordu bilo sta samo kucas , poslije udjes u cs i ukljucis capslock i pises, pa ugasi caps lock, to su i meni rekli, uimao sam isti problem xD jest da zvoochi nidje veze ali to su meni uradili xD
hvala na savetima, sada sam dosao kuci sa posla, pa cu probati sve sto ste mi rekli. Javljam rezultate :).

Hvala jos jednom :)

EDIT

Sve sam probao nista neradi, nakon 3-4 minuta kada se podigne sistem, kliknem na Z Engine i refresujem, on pocrveni, kao da konstantno pucaju driveri...
bump

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.