imam pitanje. da li trebam kupovati ss 7.1 usb karticu ako imam na gigabyte 790x-ud3p maticnoj realtek hd 7.1 intergisan zvuk a zelio bi na siberia full size headset da cujem 7.1 zvuk? znaci da kupim same sluhe 115km ili u paketu sa usb 7.1 karticom. kada nebi trebo kupovati karticu uzo bi ss neckband sluhe.
Diskusija
Steelseries 7.1
220 pregleda · 12 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 00:44
ako hoces da osjetis razliku izmedju tvoje i zvucne kartice na usb uzmi ovu http://www.artist.ba/mex/artikal.php?glavna_kat=17&kat=20&pod_kat=21&art=3059
a ta ss zvucna je cisto njima da zarade a tebi da bacis pare !!!
Mozes ali ne moras. Steelseries zvucna je bolja od integrisane ali je integrisana dovoljna ako si prosjecni korisnik. Licno mislim da je steta staviti Siberia na integrisanu zvucnu.
iskreno jarane meni je samo za igrice to potrebno, a vidis da se krecem oko 100-200km , sto manje love ode vise za novu godinu ostane
mgcemir je napisao/la:
iskreno jarane meni je samo za igrice to potrebno, a vidis da se krecem oko 100-200km , sto manje love ode vise za novu godinu ostane
imam jos jedno samo pitanje, posto je sibera full open , tj prima i zvuk sa vana, posto imam frizider blizu sebe koji stalno bruji, da li bi trebao ici sa closed headsetom ili je zvuk sa vana minimalan?
mgcemir je napisao/la:
_ankoooD je napisao/la:
ako hoces da osjetis razliku izmedju tvoje i zvucne kartice na usb uzmi ovu http://www.artist.ba/mex/artikal.php?glavna_kat=17&kat=20&pod_kat=21&art=3059
AHHAHAH BUDALE LIKA PA VIDI CIJENECijena: 424,00 KM
------------------------------------------------------------
mogu kupit graficku ?!
za te pare- Sine kupi usb zvucnu imam je i ja ... i ogromna je razlika igrat na integraciji i na usb steelseries
'Vako kralju. Imam ss NeckBand sa ss 7.1 zvucnom karticom koja ide na usb. Zvuk je premocan i dosta je bolji nego bez zvucne. A sto se tice ftizidera vjeruj mi kad stavis siberie neces nista cuti. Blizu moje sobe je kuhinja i mama kad pravi grah i pretis sisti ja jedva da ga cujem...
Pozzz
Pozzz
hajd da ne nepeglam vise, u adeptu ce za 10tak dana dobiti novu posiljku sibera v2 headsetova 200km sa 7.1 karticom tako da cu njih uzeti, i zbog mikrofona i zato sto su closed dizajn. hvala puno ko mi je pomogo
Jarane ako hoces da imas i zvucnu steelseries ... kupi je ja ti predlazem ako ne .. imas
_ankoooD je napisao/la:
Jednostavno kupi Siberia 7.1 ja ih imam i zvuk je malo je reci prejak, kupio sam bio prvo bez zvucne, pa zvucnu naknadno uzeo !! znaci 7.1 zvuk GRME !!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.