Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zvucna :S

62 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.01.2010. u 17:58

Pozdrav :D

Eo oborio sistem i hocu install zvucnu i ovo mi izbaci :S :

http://postavi.com/hosted/f93bff5d613ca61345e3c2d467011125.jpg
Kako ovo rijesit ?
Kako da provjerim koja mi je zvucna i koji driver ide ? i sta ako je integrisana kako onda ide ???
adi_high je napisao/la:
Pogresna verzija : skini s neta _S
koju da skinem :S
Ne radi se o pogrešnoj verziji nego o prenovoj verziji drivera (bar prenovoj za XP).

Skini OVE drivere. Ovo je posljednja verzija drivera za Realtek-ove chip-ove za Win XP.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ne radi se o pogrešnoj verziji nego o prenovoj verziji drivera (bar prenovoj za XP).

Skini OVE drivere. Ovo je posljednja verzija drivera za Realtek-ove chip-ove za Win XP.
Install je ali opet nema zvuka :S
imao sam vise ovaki slucajeva da mi ovako izbaci. Ja sam uvijek isao na continue Anyway i poslije bi mi radio taj driver nez jesili ti pokusa na c.a da ides???
Imaš uobičajen problem za koji postoje dva rješenja, instaliranje hotfix-a za HD prije samih driver-a (ako si na SP2) ili pravilan redoslijed instalacije komponenata (ako si na SP3).

Pročitaj moje postove OVDE i riješiti ćeš problem.

Preporučujem zaduženima za download zonu portala da upload-aju i drivere sa gornjeg linka (čisto radi pristupačnosti) i posljednji KB888111 hotfix za HD Audio od Microsoft-a (što za Win XP SP2 što za SP3). Jer, paradoks između HD tehnologije i starog djedice XP-a će se nastaviti a sve je više tema tipa "Ne radi mi zvuk" i sl.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.