Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

pitanje

169 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.12.2009. u 23:13

Ovako....
-Kupio sam mish mx518 i podlogu stealseries qck heavy
-Posto nikad nisam imao mx518 niti imao pristup dodirom sa njim,zanima me kako da ga namjestim podesim?
-Zanima me nekoliko vaznih stvari o njemu.
-Sta je to bitno potesit na njemu da bude bolji?
-Sta da uradim na njemu da bude dobar u cs..
Ko zna neka please pomogne...Admini postovanje,ali ako moze da se tema ne baca u kantu i zakljucava dok mi neko ne objasni lijepo molim opet da mi to treba jer stvarno ne spamam a potrebno mi je objasniti sta i kako da radim sa njim :( :S
Samo ti nauci pucati, ostalo se samo podesi ;)

EDIT : Mousefix & reforce download, ako oces da budesh cool sa svojom podlogom i miSOM !

@ elitwow tipke sa strane se koriste inace za bindanje... npr defuser da kupis (bind defuser mouse4) ili bombu da prebacish da ne pritisces 2x 4 (bind weapon_he_grenade mouse4) ili flesku (bind weapon_flashbang mouse5) etc.

Post dobio aplauz od mirofa

Nije tesko. Imas tipke + i - . One su za povecavanje odnosno smanjivanje sensitivity-a. tako podesavas sens kako tebi odgovara. Imas kao neki kvadratic to ti je DOCUMENT FLIP, otvoriti u malom prozorcicu sve prozore koje imas otvorene trenutno. I s lijeve strane imas 2 tipke one su za GO i BACK. Npr ako nesto pretrazujes po netu umjesto da kliknes na BACK stisnes tipku s lijeve strane misa koja je bliza tebi. Eto ukratko o mx-u :D

Igraj DM-a samo i uštelit ćeš se na njemu.

nera_f je napisao/la:
Samo ti nauci pucati, ostalo se samo podesi ;)

EDIT : Mousefix & reforce download, ako oces da budesh cool sa svojom podlogom i miSOM !

@ elitwow tipke sa strane se koriste inace za bindanje... npr defuser da kupis (bind defuser mouse4) ili bombu da prebacish da ne pritisces 2x 4 (bind weapon_he_grenade mouse4) ili flesku (bind weapon_flashbang mouse5) etc.
pomogao si mi hvala
Jednostavno, podesi kako ti odgovara i kako ti je najbolje.

Windows sens | | | | | 5 -crtica
I u in game, staviš 1.0 sens, 1.2 vidiš šta ti više odgovara.
MX imam 3-4mjeseca, igram na ovim kontrolama, prezadovoljan.

good luck.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.