Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MX518 problem

192 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.12.2009. u 18:19

Evo danas sam dobio MX518 po prvi put (nije nov) i kad ga prikljucim na racunar sve mi normala cekam dok ga prepozna i najednom samo pocne da se pali i gasi, tacnije kad ga stavim na podlogu on se izgasi a kad ga okrenem naopako "na ledja" on se upali i stoji upaljen dok miruje... cim ga malo mrdnem odma laser pocne da se gasi eh sad jel to kvar neki ili moram neke drivere instalirati ?
Pokvaren ti je kabal... To se cesto desava sa MXovima... I meni je tako, evo sakupljam 20 KM da ga popravim

Sad igram na nakom, sam skace, sam puca... Nece da slusha
nije teško kabal promjeniti ... probaj na nekom lošijem mišu, ako bude išlo pokušaj i na tom ....
geni je napisao/la:
Pokvaren ti je kabal... To se cesto desava sa MXovima... I meni je tako, evo sakupljam 20 KM da ga popravim

Sad igram na nakom, sam skace, sam puca... Nece da slusha
hahahah idiota

Bolje da si cuvao 10, 5 km sto sam ti dao dosad bi popravio xD

HAHAHA

Post dobio šamar od nc

ma necu ja da se bakcem oko toga... dobio sam ga pravo jeftino zato i jeste sjeban malo Pa eto preporucite mi gdje da odem popraviti to ? gdje je najjeftinije i najkvalitetnije ?

Hvala
vidim hvale mx518 i dosta tema sam susreo sta da uzmem razer ili mx518 vecina napise mx518 i moj drug je htjeo kupovati ali dali se isplati ?

rat je napisao/la:
vidim hvale mx518 i dosta tema sam susreo sta da uzmem razer ili mx518 vecina napise mx518 i moj drug je htjeo kupovati ali dali se isplati ?

Ma mx ti je kvalitetan mis .Razer mozda izgleda ljepse al mx je kvalitetniji .To sto se nekima kabal kvari dodje poslije 2 g koristenja .Ja ga imam eo pola godine i nie mu nista
do kabla brate , a ovi iznad ako ga znas cuvat mora bit dobar i mora slusat :D
~ Ako bude do "kabla" ne slusaj ove pojedince koj kazu kupi neki mis novi,pa od njega uzmi kabal.Jednostavnije ti je skratiti taj postojeci kabal za 5 cm i radice ti kao "nov" ha ya

Post dobio aplauz od debil1

FrixioNz je napisao/la:
~ Ako bude do "kabla" ne slusaj ove pojedince koj kazu kupi neki mis novi,pa od njega uzmi kabal.Jednostavnije ti je skratiti taj postojeci kabal za 5 cm i radice ti kao "nov" ha ya
mozda bi to i uradio, al ne znam kako da otvorim mish a i necu da sjebem nesto... bolje to dati nekom spretnijem
Problem rijesen by me !

Kupi logitech mish od 5km
Izvadi kabal i stavi ga na MX, radi ko halva

gl
rriad je napisao/la:
Problem rijesen by me !

Kupi logitech mish od 5km
Izvadi kabal i stavi ga na MX, radi ko halva

gl
ne znam otvoriti mish...
FrixioNz je napisao/la:
ti se pravis pametan sad , a do skoro si i ti cvilio da ti neradi mx :S
zasto tada nisi bio pametan ?

Post dobio šamar od nc

r0w4 je napisao/la:
ti se pravis pametan sad , a do skoro si i ti cvilio da ti neradi mx :S
zasto tada nisi bio pametan ?
Doticni "r0w4" kad sam sknoto ja sve i napravio,u pocetku nisam znao rijesenje al sam kasnije skontao zato "hvala cao" nemoj me vise citirati samo zelim pomoci liku a ti moras spamati

Post dobio šamar od debil1

vrabaCC je napisao/la:
Ma mx ti je kvalitetan mis .Razer mozda izgleda ljepse al mx je kvalitetniji .To sto se nekima kabal kvari dodje poslije 2 g koristenja .Ja ga imam eo pola godine i nie mu nista
Cuj "mozda" razer ljepsii..fuj -.-
mx518 owna ! najjaci mis ocam'

btw, mozda je do kabla probaj od nekog drugog misa stavit kabal ili odnesi u servis
FrixioNz je napisao/la:
Doticni "r0w4" kad sam sknoto ja sve i napravio,u pocetku nisam znao rijesenje al sam kasnije skontao zato "hvala cao" nemoj me vise citirati samo zelim pomoci liku a ti moras spamati
ok kralju
np , samo si mogao malo na adekvatniji nacin reci liku , npr da si i ti imao isti prob. da si ga lahko rijesio , nisam mislio loshe nista kad sam te citirao ..

8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.