Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STEELSERIES 5H V2 black

221 pregled · 20 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 00:07

Prije svega dobro vece

Znaci kao sto naslov kaze radi se o 5H slusama. Zanima me kakve su slusalice....imam vec siberie ali hocu da kupim 5H. Pa me zanima kakve su? Kvalitet, mane, prednosti?

Molio bi da se ukljuce oni koji posjeduju sluse 5H

Hvala jos jednom
Ja sam cuo da sluse grme , da su bolje od siberia 10x , mada nemam te sluse , skupe
http://shop.steelseries.com/index.php/audio/steelseries-5h-v2.html
razocarat ces se

jedina predost u odnosu na siberije je mikrofon

a sto se tice kvalitete zvuka..fail
Ja sam htio bas te sluske, ali posto nisam mogao naci USB verzije odlucio sam se da kupim 4H.

Ugl. SS 5H su ti zvjer - ono beton slusalice pravo.
Kupi ih, neces se pokajati sigurno
Kupis jednostavno SteelSeries Siberie V2 i zavrsis posao.
Moj prijedlog

To da su 10 puta bolje od Siberki nije tačno.
Imao sam u planu da uzmem te slušalice dugo dugo, i na kraju sam zbog igre slučaja uzeo Siberke i jako sam zadovoljan.
Igrao sam na obe slušalice i mogu ti reći da nisam primjetio razliku, mada sam siguran da vjerovatno postoji možda 2%.
Sada te želim pitati zašto zbog tako malog poboljšanja da kupuješ potpuno nove sluške ako već imaš jedne od boljih gaming slušalica?
Da nemaš već Siberke ja bi ti rekao uzmi 5hv2 ali ako već imaš, moja preporuka - ne kupuj dok se te ne pokvare/prebiju.

SNACK24 je napisao/la:
Moj prijedlog

haj ti ne seri sestreti :S

xD

pesko <3
Imao ih.Iskreno puno su bolje i kvalitetnije za igru nego Siberie iz razloga sto ti zatvore "ušnu skoljku" i puno je bolji i cistiji zvuk nego na Siberiama to je 100%..A mozes se uvjeriti i na nekim testovima izmedju tih slusalica ..

SNACK24 je napisao/la:
Moj prijedlog

na to sam se ja odlučio

btw sluše po meni prejake al su mi nekako siberia v2 ljepše tako da sam se odlučio na tu verziju sluša. Ko god je zainteresovan za kupnju SteelSeries Siberia Neckband nek se javi
ako imas dovoljno para i dobru zvucnu kartu, sacekaj dok ti se siberie ne pokvare kao sto nyonyo kaze, pa narucis iz njemacke, ako imas kakvu vezu, Sennheiser PC 350, svi korisnici tih slusalica kazu da su siberia, 5hv2, medusa il bilo koji razer shit, 0 prema PC 350 :) moja preporuka

GL
@ kicho : Sennheiser su bogove slusalice, to je tacno.

Koristio sam neko vrijeme 5hv2 i nema puno razlike u odnosu na obicne siberke.
Prednost je to sto ti skroz pokrije ushnu skoljku, znaci skroz te izoluje od vanjskih zvukova sto je meni pregotivno.

golgy je napisao/la:
@ kicho : Sennheiser su bogove slusalice, to je tacno.

Koristio sam neko vrijeme 5hv2 i nema puno razlike u odnosu na obicne siberke.
Prednost je to sto ti skroz pokrije ushnu skoljku, znaci skroz te izoluje od vanjskih zvukova sto je meni pregotivno.

ima jedan moj prijatelj 5hv2, isto kaze da nema puno razlike, i to sto ti kazes, pokrije usi kako treba i izoluje od vanjskih zvukova, sto je jako pozitivno, a ne kad mama prodere: SINEEE!!! IDI PERI SUDE!! znaci ne cuje se to ^^

uskoro trebam dobit Sennheiser PC 166 USB, kazu da su slicne po zvuku kao PC 350, al da su PC 350 puno jace ako se ima dobra zvucna na pcu :)
K1Cho je napisao/la:
ima jedan moj prijatelj 5hv2, isto kaze da nema puno razlike, i to sto ti kazes, pokrije usi kako treba i izoluje od vanjskih zvukova, sto je jako pozitivno, a ne kad mama prodere: SINEEE!!! IDI PERI SUDE!! znaci ne cuje se to ^^

uskoro trebam dobit Sennheiser PC 166 USB, kazu da su slicne po zvuku kao PC 350, al da su PC 350 puno jace ako se ima dobra zvucna na pcu
Sennheiser PC 166 - IMAM
Sennheiser PC 350 - IMAM

Imati Sennheiser u odnosu na slušalice drugih proizvođača- NEPROCJENJIVO

OnTopic - Kupi, nećeš se pokajati. Meni više pašu od siberia
wickY je napisao/la:
Sennheiser PC 166 - IMAM
Sennheiser PC 350 - IMAM

Post dobio aplauz od Asimovog obozavatelja Srece.

Tacno, bez sennheiser slusalica nema zvuka

Licno imam siberie 7.1 ali bez sennheiser nema zvuka!

PS: 5HV2 su bolje od obicnih siberia, ali ako vec hoces steelseries buy siberia v2 )
wickY je napisao/la:
Sennheiser PC 166 - IMAM
Sennheiser PC 350 - IMAM

Eto de se ti pohvali malo nabijem te na ku**c,svi moraju znati da ti imas to dvoje slusa..

NABIJEM TE NA KU**C !
wickY je napisao/la:
Sennheiser PC 166 - IMAM
Sennheiser PC 350 - IMAM

I ja sam cuo da su sennsice vrh sto se tice slusalica... Samo one nisu gamerske... Nego su jednostavno prekvalitetne i sve zivo cujes

Samo sto jos moras dodatno mic kupiti (( koliko ja znam ))
Genius je napisao/la:
I ja sam cuo da su sennsice vrh sto se tice slusalica... Samo one nisu gamerske... Nego su jednostavno prekvalitetne i sve zivo cujes

Samo sto jos moras dodatno mic kupiti (( koliko ja znam ))
Kako to da nisu gamerske, kad najbolji timovi na svijetu koriste Sennheiser slušalice. Počevši od mTw sa PC 350kama, preko Sennheiser Helicopter koje su glavne sluše za sva ta natjecanja (one ogromne, sluše što im je mikrofon ko žica)
Što se tiče mikrofona, ne može biti integrisaniji mikrofon od ovoga

Evo ti par linkova pa pogledaj to dvoje slušalica :
http://www.sennheiser.com/comm/icm_eng.nsf/root/502141
http://www.sennheiser.com/comm/icm_eng.nsf/root/500169

btw. vidi u kojem su podforumu te sluške
Home » Products » PC » Pro Gaming

@ dyemo - marš tamo, nabijem te na tuki Mora se malo
wickY je napisao/la:
Kako to da nisu gamerske, kad najbolji timovi na svijetu koriste Sennheiser slušalice. Počevši od mTw sa PC 350kama, preko Sennheiser Helicopter koje su glavne sluše za sva ta natjecanja (one ogromne, sluše što im je mikrofon ko žica)
Što se tiče mikrofona, ne može biti integrisaniji mikrofon od ovoga

Evo ti par linkova pa pogledaj to dvoje slušalica :
http://www.sennheiser.com/comm/icm_eng.nsf/root/502141
http://www.sennheiser.com/comm/icm_eng.nsf/root/500169

btw. vidi u kojem su podforumu te sluške
Home » Products » PC » Pro Gaming

@ dyemo - marš tamo, nabijem te na tuki Mora se malo
Igram sam na 5hv2 i bolje su od siberia ,al ostavis siberie i kupis . ove ko kod wicky-a 350 jer sam i na njima igrao prejake :$:$:$
dyemsonii je napisao/la:
Imao ih.Iskreno puno su bolje i kvalitetnije za igru nego Siberie iz razloga sto ti zatvore "ušnu skoljku" i puno je bolji i cistiji zvuk nego na Siberiama to je 100%..A mozes se uvjeriti i na nekim testovima izmedju tih slusalica ..

Too one sto si davao meni na turniru ? kako su jake
ma djaba tebi slusalice, kad ti dodje arT u Gorazde i opet te razvali xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.