Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[SteelS] Pitanje?

159 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 13:36

- Pozdrav, posto nisam upucen kako funkcioniraju slusalice Steel Series Siberia RED, a planiram ih danas kupiti, pa zelim da Vam postavim par pitanja o navedenim slusalicama.

- Naime, sve slusalice koje sam do sada imao bile su potpuno nove, kupljene direktno iz PLUS-a, ali problem je sto na nijednim tim slusalicama nije radio mikrofon. Sve te slusalice su imale 2 dzeka i ukljucivale su se slusalice u zeleno, a mikrofon u rozo, ali ne rade.

- I danas pobudalim i uzelo se dosta para (hvala Bogu) za Bajram i zelim da sebi kupim i kvalitetne slusalice jer su se ove do sada ofucale i da na tim slusalicama radi mikrofon. I dodjem do slusalica Steel Series Siberie RED. Eh sada, da li navedene sluse imaju prikljucak na USB ? Ili imaju obadva prikljucka da se isto ukljucuju u centralnu kao ostale slusalice ?

- Al malo sam cackao internetom i nasao par videa, na kojima se vidi da imaju samo jedan prikljucak i za slusalice i za mikrofon znaci samo 1. Da li je to istina?

Molim konkretne odgovore, admini molim Vas ne brisite temu potrebno mi je ovo

P.S. - Iz ovoga ste valjda mogli izvuci da mi ne radi taj rozi utikac za mic
Moje imaju 2 prikljucka 1 za mikrofon a 2 za sluse....Nemaju usb prikljucak....Meni mikrofon radi bez ikakvih problema....Sluse su odlicne....

pozz
Slušalice bez zvučne imaju 1 Zeleno (za zvuk) i 1 Crveno(Rozo, za mikrofon), ali ako npr kupiš i zvučnu [koja ti je dodatnih 50 km i nemaš crvene boje samo crne i bijele] onda dobiješ i USB priključak u koji uključiš ta 2 džeka i to sve ide u centralu preko usba Nadam se da si me razumio..pozz
Zavisi slusaj ovako ...
Imas stealseries FULL USB HEADSET
Tu ti brate dodu slusalice, mikrofon + zvucna karta (USB)
Znaci ukopcas i mikrofon i slusalice u zvucnu i onda zvucnu u USB i uzivas....
------------------------------------------------------
Imas obicne siberie bez zvucne karte ... dobijes sluse i mikrofon

SKONTO
- Izvinite sto Vas smaram, al da li cu dobiti uz ove slusalice i zvucnu karticu. Hvala Vam puno. http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=900
uz ove ces dobiti pise ti naziv artikla SLUŠALICE STEELSERIES SIBERIA FULL SIZE black USB 7.1
- Hvala svima, a posebno Alienzu koji mi je opsirnije objasnio kako funkcionisu sta kako đe itd.. HVALA PUNO
ne valja ti to jarane nista uzmi Logitech FRTXV-7566 180evra su aliiiii su do jaja
Zavisi slusaj ovako ...
Imas stealseries FULL USB HEADSET
Tu ti brate dodu slusalice, mikrofon + zvucna karta (USB)
Znaci ukopcas i mikrofon i slusalice u zvucnu i onda zvucnu u USB i uzivas....
------------------------------------------------------

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.