Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Steelseries Siberia - POMOC OKO KUPOVINE

251 pregled · 4 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 10:52

Eh ovako dragi gameri dosao ja do nekih para i sad sebi ocu uzeti Siberie.

Eh moje je pitanje isplatili se dati tolike pare na njih ili ne

Sta je to sto su tako dobro

Mozetel mi ih opisat ?
Rješenje
je napisao/la:
Imam ih , kupio nedavno .

Prvi put sam na njima igrao od jarane , i " zaljubio " sam se u njih . Skupio sam pare , otisao u Mercator centar , tacnije NTCHS i kupio Siberie white edition .
Slusalice su udobne , pruzaju kvalitetan zvuk .
Pricaju gore , prestat ces igrati i sta ces sa njima , uvijek postoji PRODATI . Zasigurno ovim slusalicama nece opadati jos cijena , jer danas nema puno boljih slusalica od ovoga ,tako da nema razloga padanju cijene siberijama .
Moja iskrena preporuka , kupi ih , neces se pokajati .

I na kraju evo par slikica , da vidis " kakve su " : ) :

( Nije predstavljanje moje opreme , samo da liku pokazem, a moje je da se zna )

np ^.^
je napisao/la:
Slusaj, neki ove slusalice kupuju radi sminke, neki ni ne znaju sta im ovo znaci "7.1", ja nisam prije znao, pitao Nea, objasnio fino i kupio slusalice, tj. dobio od jedne prijateljice, kupila mi u drugoj drzavi jer tad' kod nas nije bilo [:.

Ovako slusalice su predobre za gaminga, sada su nove izasle SteelSeries Siberia V2, znaci one su oko 190KM, mic im je kao u neckband, zvucnu nemaju ja msilim, al' bez zvucne su isto ko da su sa zvucnom jer imaju bash cist zvuk.

Sto se tice SS Siberie v1, ja ih koristim negdje oko 5 mjeseci, slusalice mi se nisu ni 1% pokvarile, prejako me sluze.

Predobar zvuk na Cs - u ii na ostalim igricama, nije samo za igre i za ostalo , slusalice ako 'oces bash da ih koristit kupi ih, a ne da ih za mjesec dana prodajes, ne isplati se.

Kao sto sam rek'o neki to kupuju da se furaju, al' mal' je br0j tih likova.

~ Ako imas para uzmi ih sa zvucnom, jer ja imam zvucnu, jest' da su skuplje al' je bolji zvuk 1337%

~ Et', objasnio sam ti ukratko, ako imas jos koe' pitanje, na PM !
Isplati ja sam platio 120 KM crvene , bijle, crne, pink, i crvene !

Po meni su najbolje crvene ili pink [ ako imas para uzmi i jedne i druge]^,

SPECTR3 je napisao/la:
Imam ih , kupio nedavno .

Prvi put sam na njima igrao od jarane , i " zaljubio " sam se u njih . Skupio sam pare , otisao u Mercator centar , tacnije NTCHS i kupio Siberie white edition .
Slusalice su udobne , pruzaju kvalitetan zvuk .
Pricaju gore , prestat ces igrati i sta ces sa njima , uvijek postoji PRODATI . Zasigurno ovim slusalicama nece opadati jos cijena , jer danas nema puno boljih slusalica od ovoga ,tako da nema razloga padanju cijene siberijama .
Moja iskrena preporuka , kupi ih , neces se pokajati .

I na kraju evo par slikica , da vidis " kakve su " : ) :

( Nije predstavljanje moje opreme , samo da liku pokazem, a moje je da se zna )

np ^.^
TY maca

Eto sto si se potrudio bodove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.