Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steelseries kinzu

151 pregled · 12 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 11:55

Razmisljam da uzmem ovaj mis , ako neko ima da kaze koje su mane ovom misu. Znaci ko ima ovaj mis nek mi kaze po cemu je dobar i bil da uzmem ovaj mis :D
ma cim je to SS to ne moze da ne valja ja imam Ikari i trenutno ne razmisljam o ikakvom prodavanju ili zamjeni... Do tebe je oces li uzeti ili ne, ali ako vec mozes skupiti malo vise para i uzeti Ikari, garantujem da je bolji
Izgleda kao cisto sranje. Neznam kolko je para, al mi se cini ko obicni onaj microsoft intelli 1.0 mis..
Miš je obično sranje ne znam kako ga neko može koristiti ( a i da pomisli da ga kupi ).
Polahko ne znate šta pričate.
Ima dobre karakteristike, samo je oblik loš (barem meni)
Posjeća dosta na Intelli 1.1

SteelSeries Kinzu Optical highlights:

- Ambidextrous lightweight ergonomic finger-tip / palm design

- Slip-resistant coating for superior mouse grip and control

- Gaming Grade optimizations for pro gaming CPI values

- CPI toggle for on-the-fly high & low sensitivity adjustments

- Customizable report rate between 125hz-1000hz / 1 ms response time.

- 3200 Counts Per Inch

- 9375 Frames Per Second

- Acceleration on/off toggle via software

- 50 Inches Per Second and 20G of acceleration

- Low-friction high-performance polyethylene feet
Imao sam taj mis nekoliko dana kod sebe mogu ti reci da mi se nesvida

Premal je za moju ruku moj drug ga je imao 1 mjesec i sjebao mu se . Radije bi uzeo Razer Krait ili copperhead

Moja preporuka ne kupuj mis ...

logitech g5 2007 edition , roccat kone
u profilu imas te miseve i trazis jos neki :)

i kazu bosna siromasna zemlja..e moj brate..
sad ces uzet mis, pa najnovije slusalice, da si to sve ustedio, mogo bi otici na neko dobro putovanje, skolovati se..al jebiga igraj ti s najnovijim misevima :)
Fino uzmes SS Xai + SS 9HD.

Zasto ? Zato sto je 9HD napravljen za xai , a xai je dosta kvalitetan mis i jeftiniji neg kinzu (:

Kinzu i nije nesto
fred_perry je napisao/la:
logitech g5 2007 edition , roccat kone
u profilu imas te miseve i trazis jos neki :)

i kazu bosna siromasna zemlja..e moj brate..
sad ces uzet mis, pa najnovije slusalice, da si to sve ustedio, mogo bi otici na neko dobro putovanje, skolovati se..al jebiga igraj ti s najnovijim misevima :)
pare nisu problem para ima , imam i kone i g5 hocu nesto novo da probam , kone mi se ne svidja nije mi za csa nikako . Vidjet cu onda da ostavim g5 i sto prije da uzmem sennheiser pc350. Kad mi se pokvari kabal na g5 kao sto se desio na proslom onda novi. Hvala svima na datim odgovorima
cjNor je napisao/la:
pare nisu problem para ima , imam i kone i g5 hocu nesto novo da probam , kone mi se ne svidja nije mi za csa nikako . Vidjet cu onda da ostavim g5 i sto prije da uzmem sennheiser pc350. Kad mi se pokvari kabal na g5 kao sto se desio na proslom onda novi. Hvala svima na datim odgovorima
Neznam kako vama ti kablovi crkavaju ja evo vec 2 god imam svoj g5 blue edition nikad nista jos lupam sa njim ... sva se boja isprala a idalje habla bez problema. .. :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.