Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vlex = Sarajevo

3.659 pregleda · 146 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 15:10

E 'vako čujem neke priče oćete da bijete Velxa i jarana mu kad dođu u Sarajevo ?

E sad ću da vam ja nešto kažem !

Momak se obradovo da dođe u Sarajevo, da upozna GAMERS.ba membere, da se zajebavamo, cugamo, pucamo LAN-a, barimo cure, uglavnom da se lijepo provede momak kad dođe kod nas!

Ne važno je da vi počnete da serete momku što vas je banovo po forumu radi vašeg glupiranja i njegovom pravilnom postupanju, i kojekakvih gluposti ?
Što niste udarali ostale admine i globale koji su vas banovali ? Gdje ste tad bili ha ?

Ja kad sam čuo da će momak doći u Sarajevo, pravo sam se obradovo, jer nije svaki dan da nam dolazi neko iz druge države pa makar ta država bila sa balkana !

Tako da vi "ja želim biti zajeban, prebiću vlexa", mani te se tih vaših gluposti i dječije igre !

Momak će doći u Sarajevo, i neće mu niko smjet prić od vas koji oćete da ga bijete, možete mu prić jedino preko mene mrtva, a u to sumnjam !
vLexinho je napisao/la:
Eto vidis da ih ima, al sto je jos gore nije zbog bana nego eto valjda cisto tako.
Dođi vjeruj mi to su prazne priče...
Ti ponesi tokmak oni će se braniti tastaturom.
Ako daš šamar ubit ću te haha
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Nece VLEX-a niko dirat 100% , nek dodje da malo LAN-a igramo :-[
jel ti garantujes da ga nece ko dirati???

et ja cu ga dirati 100000% da znas al za genitalije XD
gAte je napisao/la:
jel ti garantujes da ga nece ko dirati???

et ja cu ga dirati 100000% da znas al za genitalije XD
Lijepo , jer znam da on nece sam hodat Sarajevom bit ce najmanje 5 sa njim  , a to drugo mozes , bujrum 
Lijepo , jer znam da on nece sam hodat Sarajevom bit ce najmanje 5 sa njim :D , a to drugo mozes , bujrum :D
PA NIJE ABU HAMZA BOG TE LOL :...HAHHAHHAH

PUSIS Li mu ku**C? iskreno?
vLexinho je napisao/la:
Eto vidis da ih ima, al sto je jos gore nije zbog bana nego eto valjda cisto tako.
ma daj vLex ne brini se, i ti sam znas da je to mangupluk preko tastature, slobodno dodji, bujrum :D
- ne kontam zasto uopste diskutujemo o tome...bilo je, ima, i bit ce tih "prijetnji" i sami znate kako one zavrse, sve su to internet mangupi
- brate ti samo dodji, taman da upoznam i tebe i ostale ultramegasegahigh KANTERASE :D
- samo cuvaj straznjicu i bijele bubrege od marka i gate-a, namazano je to do bola
- ♥
Ma nece niko da te dira ba sta ti je to su samo djeca od 12-13 god i krivo im radi je****g bana pf 
HAHAHAHAHHHAHAHAHAHH pa jao sta uopste diskutirate o tome kada su ta djeca sto ce ga "tuc" 94+

Znam ja takvih tonu koji nesto prijete ...

Nece VLEX-a niko dirat 100% , nek dodje da malo LAN-a igramo :-[
Ti si mi sumnjiv ... Ti si bio jutros pod prozorom portugalaca ! :)
Lijepo , jer znam da on nece sam hodat Sarajevom bit ce najmanje 5 sa njim :D , a to drugo mozes , bujrum :D
mogu ja i 1v5, koji ninja potez i na podu ste 9-)
gAte je napisao/la:
mogu ja i 1v5, koji ninja potez i na podu ste 8-)
ACE 
ACE :D
8-)
kršni momci , je***i svi od reda u stanju da zaštite nekoga :O

marko pravo je**n , bodyguard po profesiji, cak je glumio i tjelohranitelja umjesto jet li-ja jednom prilikom !

vlex ili kako vec nek dodje , bujrum , nece ga niko dirat 100% jer na ovom forumu sve ostaje na rijecima mali milion puta sam se uvjerio u to .
zelim mu lijep provod u glavnom gradu i da bude sta na belegiju aBd  

Marko je inace jak  Ne smije mu niko nista u Sarajevu hahahaha

Dodji slobodno qme
ma pusti to, nece te niko ovdje u nasem gradu udarati.. ;) tako da se manite suplje ha ya.. a to ko mu prijeti su opcenito djeca 95+ godiste, tako da sumnjam ;) uzivaj i dobro si dosao ;)

Post dobio aplauz od torQ7u_

ma vlex ba nemoj se nista brinut ba nece te niko krivo pogledat krivo jer su ovdje svi online-mangupi vjeruj mi meni su prijetili vise puta kao sto su "tanken,gazel,liryo neli" ima ih jos al vjeruj nikak me niko nije doceko ili sreo al volio bi to dozivit da mi se neko od njih postave na put vise nego ista zato normala dodi u sarajevo zajebaji se rajom bari cure sto kaze ovaj 9-)

btw: zelim fin provod
kiddie fazoni :/

hf @ Sarajevo

A vi sto pametujete nece te niko dirati hu ha fol vi cete braniti nesta.... mogu se kladiti kad bi se zakuhalo 90% vas bi se razbjezalo samo tako, zato tishu ;)

ja ako dodjem necu se vratiti ziv kuci

jedino ako dodjem sa 200 skakavaca
ghostface je napisao/la:
kršni momci , je***i svi od reda u stanju da zaštite nekoga :O

marko pravo je**n , bodyguard po profesiji, cak je glumio i tjelohranitelja umjesto jet li-ja jednom prilikom !

vlex ili kako vec nek dodje , bujrum , nece ga niko dirat 100% jer na ovom forumu sve ostaje na rijecima mali milion puta sam se uvjerio u to .
zelim mu lijep provod u glavnom gradu i da bude sta na belegiju aBd  

Hahaha koja si ti budaletina,fol Kevin Costner :D:D

@pwnZOR

Haha,cuj Abu hamza ccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.