Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Sarajevo

403 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.11.2009. u 20:21

Protekli dana imo sam neki problema sa kompjuterom,i odnio sam ga na popravak,kod jedan momka..i haj dok mi je popravljo racunar (inace radi u svojoj kuci) vidio sam da ima tonu vec skopljeni racunara i rastavljeni..pitao sam ga da napravimo jedan turnir u kanteru il slicno..on mi je reko' nema problema sklopim ja 10racunara...prostor imamo (tj u njegovoj kuci ima velik poslovni prostor) i reako mi je.. aj da ja dzabe to nepravim,ako necemo imat minimalno 15ekipa .. uplata bi bila neki 50-75km (15+ ekipa bit ce 50,15- bit ce 75) i sad zanima me bil se prijavili? malo je je***o jer nije centar grada,nego je na Sedrenik tj. izmedju Sedrenika i Bjelava (al eto) planiramo napravit nesto bas dobro.. jer imamo sve (racunare,prostor i naravno zelju ) belaj je samo sto neznam,ocemol imat ekipa.. neam opciju anketu al eo moze ovako..inace ovaj lik ima 30+ godina ima djecu .. nije sad da ja organizujem sve.. lik je nako pravi gamer old sql

Da li bi se prijavili?

Da

Ne

Sry na ruznom tekstu,mrsko mi bilo fino pisat

slike cu stavit u ovaj dan-dva,hvala modu/gmodu/adminu koji je pobriso spam postove

- Turnir bi bio napravljen vjerovatno kad bi bio neki raspust sad zimski il nekad ranije .. najbolje bi bilo za zmiski raspust.. onda imam projektor i to..za hltv .. samo imamo jednu dilemu.. ima ovaj lik 2 poslovna prostora i sad. jedan je velki',ima 2 prostorije.. jedna je zamracena i bas je fino igrat.. ova je druga normala i tu bi stavili stolce i hltv.. al' je niko nije korstio godinama mozete mislit kako je
Ako hoces da organizujes nesto 'vako, moras fino posati.

~ Ovako, racunaj na WonderWho, mada ti niko nece doći od jacih ekipa na to.. GL
ne mora znaciti da nece. 1. Hrasnica nije centar grada pa dodje ekipa i sl. Samo fino org. sroci to sve fino, i slikaj kako izgleda sve onda mozes dobiti konkretan i korektan odgovor. Ovako ti je samo nabadanje
~ Stavi malo slika tog prostora da raja vidi , mozda i bude nesto od toga ?
nevjerujem jer mislim da ce ovo brzo propast cim se ovo placa naste doci ce do 1.5kola i onda ce uzet pare lik ode na skijanje a ako uspije bit ce dobro al cisto sumnjam.Kao sto korel kaze cisto nabadanje.. a i kako ste kontali koja godista i to ako nebudu pare koja nagrada..a koliko se sjecam isto si htjeo vako pravit turn izmedzu bjelava i sedrenika pa propao hahahhahahha jel to pokusavas da ga pokusas vratit turnir
meni je blizu sedrenik kovaci ma ja bi dosao gl ti... sa tim turnirom ak sta bude racunaj na mene i moje
Zavisi kad bi bio ^^
neznam masina sta da ti kazem......moras fino to sve opisati.....izgleda da on ima zelju a ti je upropastavas :/

Fino objasni....slikaj....napisi.....mozda ti se odazove veci broj ekipa
Slikas taj prostor da bi svi mogli vidjet', postavis konfiguraciju kompjutera, vidis kad najbolje odgovara da se taj turnir odrzi, npr sad na raspustu aBd.

~ Dogovoris se oko nagrada, sve fino uklopite, Tv ispred igraone da bi drugi mogli gledat matcheve, svasta nesta ^.^

~ Najvjerovatnije da bi se prijavio sa nekom ekipom.
Dosli bi mi kad bi bio organiziran fino turnir ...
LK bi ti najvjerovatnije dosao... samo ako ove moje ne zapadne ispit taj ili sljedeci dan.
Možda ali znači možda !
Pošto nemaš iskustva sa pravljenjem turnira, prvo se posavjetuj sa nekim ko je organizirao turnire već.
eNta je napisao/la:
Možda ali znači možda ! :)
Pošto nemaš iskustva sa pravljenjem turnira, prvo se posavjetuj sa nekim ko je organizirao turnire već. :)
Jeste, ubaci entela u organizaciju turnira .. turnir bi bio za pozitivnu 0 :D hahaha :D

anyways :)

moja ekipa bi dosla 99% nadam se ;) ima do zimskog raspusta jos ... ;)
VEX je napisao/la:
Jeste, ubaci entela u organizaciju turnira .. turnir bi bio za pozitivnu 0 hahaha

anyways

moja ekipa bi dosla 99% nadam se ima do zimskog raspusta jos ...
Haj ne seri sfu FAMILIJU
Šta ti idi igraj wow-a, uči sinko...
eNta je napisao/la:
Haj ne seri sfu FAMILIJU :D:D:D
Šta ti idi igraj wow-a, uči sinko...
hahahah sfu FAMILIJU :D :D:D:D hahaha :D

eki fol ... a sta bi ono kada sam smo se duelali .. ko te uzeo ?????? :D jos trazio da se prebacim na spinebreaker :$:D .. ali preci cu jednom !!! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.