Protekli dana imo sam neki problema sa kompjuterom,i odnio sam ga na popravak,kod jedan momka..i haj dok mi je popravljo racunar (inace radi u svojoj kuci) vidio sam da ima tonu vec skopljeni racunara i rastavljeni..pitao sam ga da napravimo jedan turnir u kanteru il slicno..on mi je reko' nema problema sklopim ja 10racunara...prostor imamo (tj u njegovoj kuci ima velik poslovni prostor) i reako mi je.. aj da ja dzabe to nepravim,ako necemo imat minimalno 15ekipa .. uplata bi bila neki 50-75km (15+ ekipa bit ce 50,15- bit ce 75) i sad zanima me bil se prijavili? malo je je***o jer nije centar grada,nego je na Sedrenik tj. izmedju Sedrenika i Bjelava (al eto) planiramo napravit nesto bas dobro.. jer imamo sve (racunare,prostor i naravno zelju ) belaj je samo sto neznam,ocemol imat ekipa.. neam opciju anketu al eo moze ovako..inace ovaj lik ima 30+ godina ima djecu .. nije sad da ja organizujem sve.. lik je nako pravi gamer
old sql
Da li bi se prijavili?
Da
Ne
Sry na ruznom tekstu,mrsko mi bilo fino pisat

slike cu stavit u ovaj dan-dva,hvala modu/gmodu/adminu koji je pobriso spam postove

- Turnir bi bio napravljen vjerovatno kad bi bio neki raspust sad zimski il nekad ranije .. najbolje bi bilo za zmiski raspust.. onda imam projektor i to..za hltv .. samo imamo jednu dilemu.. ima ovaj lik 2 poslovna prostora i sad. jedan je velki',ima 2 prostorije.. jedna je zamracena i bas je fino igrat.. ova je druga normala i tu bi stavili stolce i hltv.. al' je niko nije korstio godinama
mozete mislit kako je
old sqlDa li bi se prijavili?
Da
Ne
Sry na ruznom tekstu,mrsko mi bilo fino pisat

slike cu stavit u ovaj dan-dva,hvala modu/gmodu/adminu koji je pobriso spam postove

- Turnir bi bio napravljen vjerovatno kad bi bio neki raspust sad zimski il nekad ranije .. najbolje bi bilo za zmiski raspust.. onda imam projektor i to..za hltv .. samo imamo jednu dilemu.. ima ovaj lik 2 poslovna prostora i sad. jedan je velki',ima 2 prostorije.. jedna je zamracena i bas je fino igrat.. ova je druga normala i tu bi stavili stolce i hltv.. al' je niko nije korstio godinama
mozete mislit kako je
ma ja bi dosao
gl ti... sa tim turnirom ak sta bude racunaj na mene i moje

hahaha
ima do zimskog raspusta jos ...