Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vLexinho - Sarajevo

964 pregleda · 48 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:12

Obavestavam vas da NECU dolaziti u Sarajevo 12 meseca kako sam obecao, zao mi je svih mangupa koji su zeleli da me IZBODU, UBIJU, OSISAJU, J**U MRTVE... a ipak mi je zao i normalnih ljudi sto cu vas "izraditi" ali ipak ja ne zelim da idem u grad gde nisam pozeljan.

Vladooooooooooo??

Nemoj mi to raditi.. Reko si da ces doc..

Pusti ove mangupe sta pricaju, i meni par njih j**e mrtve pa se ne obazirem..
ae bola dodji,doc cu i ja iz mostara ako ces i ti ^^

bit ces docekan ko krme u teheranu ^^
Trebao si doci da te naucimo ja i pGa malo cs-a

E jbga druze
E ja nisam u toku, ko će te bosti:S:S
Vlado pa zašto mi to radišššššššššš?

Dočekat ćemo te prafo dobro dođiiiiiii :$

Iz pouzdanih informacija vam govorim da osoba koja je kriva za ovo što vlex neće doći je niko drugi nego spY.
Naime spY se naljutio što ga vlex stalno cima da je emo i rekao da će izbosti ! (JOKE)
Cujem neko hoce i mene da bode ? xD haha kome sam to psovao ko ima nesto protiv mene da se izjasni ovde...hvala !
Hahahaha. Samo kukavice poput mene ne održe obećanja. Zato ne budi moron k'o ja i ispuni nešto što si obećao. I koji ku**c ćeš se prepirat sa tim wanna be mangupima?

Boli te ku**c ako te ko htio zbost. Neće ti niko prić dok si sa normalnim osobama ...

Nije problem nabavit nož il boxer il utoku. Ko god napadne budeš spreman ... I opet ti kažem NAJGORE JE BIT KUKAVICA! VJERUJ MI!

Mogu reci da ti je i pametan potez sto si to odlucio... Iako sam imao veliku zelju da te upoznam, jer si zaista lik za 10.

Ipak, zasto rizikovati vlastitu glavu zbog budala?
lol

Sve online mangupi

Zasto meni niko u zivo nije prisao i "nasao" me i zasto mene nisu udarali kako se na ovom portalu prica ?
Brate, šta se pališ radi par online debilčića?
Pusti te priche ba , svako umije da prijeti preko NETA !

Dodji kume slobodno, pa nije Sarajevo Divlji Zapad !

Ne dođeš li onda ćeš tek pi**a ispasti. Nemaš se šta bojati... neće ti niko ništa ba.
CaneX je napisao/la:
Cujem neko hoce i mene da bode ? xD haha kome sam to psovao ko ima nesto protiv mene da se izjasni ovde...hvala !
Jesi ti Alex tako nesto? Prica se da tebe oce da lome Ma boli te ku**c ba dodji ....
choseN je napisao/la:
Jesi ti Alex tako nesto? Prica se da tebe oce da lome Ma boli te ku**c ba dodji ....
Ti mali suti ni jedne tamo
Vjeruj, ti idoli vjerovatno ne znaju sami jesti kako treba.. Ne obaziri se na pacenike.. Uostalom, iznajmi me kao bodyguard-a i sve ce biti ok
Ma brate doji u Sa.
Pusti te mangupe - samo dodji

ako te ko zboge, ja cu sebi taj noz u cmar gurnuti - brata mi

ima vise nas sto te cekamo, nego tih sto te zele bosti

bujrum brate
LOL

spy ne smije zabu zbosti a ne cojeka.

ti mangupi su ti djeca uglavnom. tako da se ja pitam dosao bi i je**o bi im mater
hahahaha vlado vlado,ko ti je prijetio ? slobodno dozi ba imas gdje spavati
ma lol ovo lafo prijetnje sad ce ga ubit omg nidze veze to sve mangupi na baterije ..fino nabavit cu ti ja neku periku i bradicu :D pa idi u neon i pucaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.