Obavestavam vas da NECU dolaziti u Sarajevo 12 meseca kako sam obecao, zao mi je svih mangupa koji su zeleli da me IZBODU, UBIJU, OSISAJU, J**U MRTVE... a ipak mi je zao i normalnih ljudi sto cu vas "izraditi" ali ipak ja ne zelim da idem u grad gde nisam pozeljan.
Diskusija
vLexinho - Sarajevo
964 pregleda · 48 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:12
cccc to su samo price svi se qrce preko interneta i govore izbost cemo te ofo ono a dodjes sve normalno lik nece te ni dirnut znam imao sam 1000 takvih situacija
Bolan ko ce prijetiti "romobil mafia" ? Cuo sam za njih dodju sa cackalicama i noktaricama bodu ko nece.
spY je napisao/la:
Nemoj da sarmu od žabe napravim.. 
Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'..
Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja.

Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'..

Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja.

Al sam otisla kuci jer mi se nije dalo svadjat s djetetom..

Ma daj, gazzel je "velik" samo preko neta, u zivo je pi**a..

Lov ya Farise
Ma daj buraz ne brini samo ti dodji 
Sta ti je? pola membera jedva da moze dohvatiti ladicu gdje stoje nozevi

Sta ti je? pola membera jedva da moze dohvatiti ladicu gdje stoje nozevi
ajde ba vlex dodji svi te vole na g.ba to su ti samo online prijetnje pi**e su to =)
Ma bolan to su samo djeca papanska napacena preko tastature, kolko je bilo prijetnji na g.ba sve iz suplje u suplju, papci ba.
Nema razloga da nedodjes u SA =)
Nema razloga da nedodjes u SA =)
Nije valjda da si se prep'o?Ma prijete preko neta pričaju zboli 10 likova,pucaju iz automatske puške u ljude...
Dođi u SA ima tamo 1337 ljudi kojima si dobar i nek ti oni budu bodyguardi

Dođi u SA ima tamo 1337 ljudi kojima si dobar i nek ti oni budu bodyguardi
Ima da dodjes qme ....
NIKO TE TACI NE SMIJE !
CUO SAM DA LIRYO OCE DA TE BIJE ? AKO JE TAKO NIJE FRKA OPET CEMO MU ZUBE IZBITI !
SLOBODNO DODJI !
NIKO TE TACI NE SMIJE !
CUO SAM DA LIRYO OCE DA TE BIJE ? AKO JE TAKO NIJE FRKA OPET CEMO MU ZUBE IZBITI !
SLOBODNO DODJI !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.