Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vLexinho - Sarajevo

964 pregleda · 48 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:12

Obavestavam vas da NECU dolaziti u Sarajevo 12 meseca kako sam obecao, zao mi je svih mangupa koji su zeleli da me IZBODU, UBIJU, OSISAJU, J**U MRTVE... a ipak mi je zao i normalnih ljudi sto cu vas "izraditi" ali ipak ja ne zelim da idem u grad gde nisam pozeljan.

cccc to su samo price svi se qrce preko interneta i govore izbost cemo te ofo ono a dodjes sve normalno lik nece te ni dirnut znam imao sam 1000 takvih situacija 
Bolan ko ce prijetiti "romobil mafia" ? Cuo sam za njih dodju sa cackalicama i noktaricama bodu ko nece.
spY je napisao/la:
Nemoj da sarmu od žabe napravim..

Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'..

Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja.
Meni je neki dan kad smo bili vani, j**o sve po spisku, hrvatsku mater i sta ja znam.. Htio mi je bocu od pive bacit u glavu.. HAHAHAHAHA

Al sam otisla kuci jer mi se nije dalo svadjat s djetetom..

Ma daj, gazzel je "velik" samo preko neta, u zivo je pi**a..

Lov ya Farise
Ma daj buraz ne brini samo ti dodji :D

Sta ti je? pola membera jedva da moze dohvatiti ladicu gdje stoje nozevi :S

ajde ba vlex dodji svi te vole na g.ba to su ti samo online prijetnje pi**e su to =)
Ma bolan to su samo djeca papanska napacena preko tastature, kolko je bilo prijetnji na g.ba sve iz suplje u suplju, papci ba.

Nema razloga da nedodjes u SA =)
Nije valjda da si se prep'o?Ma prijete preko neta pričaju zboli 10 likova,pucaju iz automatske puške u ljude...
Dođi u SA ima tamo 1337 ljudi kojima si dobar i nek ti oni budu bodyguardi
Ima da dodjes qme ....

NIKO TE TACI NE SMIJE !

CUO SAM DA LIRYO OCE DA TE BIJE ? AKO JE TAKO NIJE FRKA OPET CEMO MU ZUBE IZBITI !

SLOBODNO DODJI !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.