Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vLexinho - Sarajevo

964 pregleda · 48 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:12

Obavestavam vas da NECU dolaziti u Sarajevo 12 meseca kako sam obecao, zao mi je svih mangupa koji su zeleli da me IZBODU, UBIJU, OSISAJU, J**U MRTVE... a ipak mi je zao i normalnih ljudi sto cu vas "izraditi" ali ipak ja ne zelim da idem u grad gde nisam pozeljan.

vane je napisao/la:
LOL

spy ne smije zabu zbosti a ne cojeka.      

ti mangupi su ti djeca uglavnom. tako da se ja pitam dosao bi i je**o bi im mater 
Ne radi se o spyu, vidiš da sam napisao joke = šala.
Spy nema veze sa ovim to ga ja samo zajebavam, nemam pojma ko oće da zbode vlexa.
Vidi nesmije da dodje zbog djecrlije u Sarajevo

wahahahah dodji u stasnet hem imas graha od sefa hem te niko nesmije dirat
sad ti obavjestavas oko 40000 korisnika na sajtu da neki tamo vlex nece da dodje u Sa eee boli nas qrac sto ti neces dolaziti a i ostale, tu je skype,msn,xfire,mirc i dr...

Post dobio šamar od vLexinho

nyonyo je napisao/la:
Ne radi se o spyu, vidiš da sam napisao joke = šala.
Spy nema veze sa ovim to ga ja samo zajebavam, nemam pojma ko oće da zbode vlexa.
LOL znam

nego takode mezim spy-a  
RAT je napisao/la:
sad ti obavjestavas oko 40000 korisnika na sajtu da neki tamo vlex nece da dodje u Sa eee boli nas qrac sto ti neces dolaziti a i ostale, tu je skype,msn,xfire,mirc i dr...
Jarane ti si rtd, pričaj u svoje ime da te boli q***. Ima ovdje membera što im je jako žao što vlexinjo neće doći !
rat je napisao/la:
Sad ja obavestavam ljude kojima sam NAJAVIO da cu doci , sve se fino dogovorio da slavimo i novu i sve , bilo je tu oko 100 mozda i vise ljudi , zar mi nije lakse napisati temu da je svi vide nego otvarat 100 ljudi na msn i pisati

E brate necu doci bla bla bla bla

Razmisli malo.
rat je napisao/la:
Oca mi budel dolazio, potrudit ću se i ja iz Bihaća da dođem ako bude povoljna prilika  Stari mi često ide gore zbog posla pa ću vidjeti jednu subotu da dođem 

VLEXMIJEIDOLŠTAĆU?:$
vane je napisao/la:
LOL

spy ne smije zabu zbosti a ne cojeka.      

ti mangupi su ti djeca uglavnom. tako da se ja pitam dosao bi i je**o bi im mater 
Nemoj da sarmu od žabe napravim.. 

Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'.. 

Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja. 
reLo je napisao/la:
Mogu reci da ti je i pametan potez sto si to odlucio... Iako sam imao veliku zelju da te upoznam, jer si zaista lik za 10.

Ipak, zasto rizikovati vlastitu glavu zbog budala?
+1 sine zasto da rizikuje/mo zivot/e zbog debila nekih :/ pa nije uredu..!

svi smo mi ljudi :/ i meni je bas dobro sto ima ovako neki forum...puno sam ljudi upoznao preko ovoga foruma i veoma mi je drago zbog toga....Cuo sam da Liryo nesto preti xD

spY je napisao/la:
Nemoj da sarmu od žabe napravim.. 

Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'.. 

Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja. 
Bolje u pazaric da imam sta da odvalim ko e golim rukama 
Vlado, ne budi smijesan. Nemoj biti pi**a, mani se ovih mangupa bolan. Dolazicete u autobusu ? Ponesite brate bombu pa mu u dva dzepa stavite nek se osjeca slobodno k'o ptica kad poleti. Cujem prijetila su vam dvojica. Ovdje imate toliko raje da ta dvojica nemaju sta prilaziti i glumiti nesto. Vi ste uvijek dobrodosli.
Fino bi bilo da se ta dvojica sad izjasne...
P.S. mangupa preko tastature ima i previse da bi ste se brinuli...
Kunem ti se neko te prebije, ja se pod auto bacam. Šta se bolan Vlado prepadaš idiota, sve djeca ~12 godina...
Šta se imaš obazirati uopšte na to šta pričaju, vjeruj mi da te niko ne bi dotako
wickY je napisao/la:
Kunem ti se neko te prebije, ja se pod auto bacam. Šta se bolan Vlado prepadaš idiota, sve djeca ~12 godina...
Šta se imaš obazirati uopšte na to šta pričaju, vjeruj mi da te niko ne bi dotako
Asime ko tebi gaZZel ? HAHAHAHAHAHAHHA

Kaze meni on sutradan kad te je vidio : "uh Ado sto mi nisi reko da je onoliki pojo bi me "
Ma pusti debile, kada bi dosao u Sarajevo volio bi doci upoznati te !!
Ma ko ce da te bode? :r
a lol nemogu vjerovat da vLex se zapravo necega i boji :) care btk bola, idi vidis da te vise ljudi respekta neg te hejta :) idi i pokazi zube (samo ih operi prije) hehehe :) ♥
vLex ti si uvjek dobrodoso u Sarajevo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.