Obavestavam vas da NECU dolaziti u Sarajevo 12 meseca kako sam obecao, zao mi je svih mangupa koji su zeleli da me IZBODU, UBIJU, OSISAJU, J**U MRTVE... a ipak mi je zao i normalnih ljudi sto cu vas "izraditi" ali ipak ja ne zelim da idem u grad gde nisam pozeljan.
Diskusija
vLexinho - Sarajevo
964 pregleda · 48 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:12
tako su i semiru govorili pa mu nije nista niko rekao :S
vane je napisao/la:
LOL
spy ne smije zabu zbosti a ne cojeka.
ti mangupi su ti djeca uglavnom. tako da se ja pitam dosao bi i je**o bi im mater
ti mangupi su ti djeca uglavnom. tako da se ja pitam dosao bi i je**o bi im mater
Spy nema veze sa ovim to ga ja samo zajebavam, nemam pojma ko oće da zbode vlexa.
Vidi nesmije da dodje zbog djecrlije u Sarajevo
wahahahah dodji u stasnet hem imas graha od sefa hem te niko nesmije dirat
wahahahah dodji u stasnet hem imas graha od sefa hem te niko nesmije dirat
sad ti obavjestavas oko 40000 korisnika na sajtu da neki tamo vlex nece da dodje u Sa eee boli nas qrac sto ti neces dolaziti a i ostale, tu je skype,msn,xfire,mirc i dr...
Post dobio šamar od vLexinho
nyonyo je napisao/la:
Ne radi se o spyu, vidiš da sam napisao joke = šala.
Spy nema veze sa ovim to ga ja samo zajebavam, nemam pojma ko oće da zbode vlexa.
nego takode mezim spy-a
RAT je napisao/la:
sad ti obavjestavas oko 40000 korisnika na sajtu da neki tamo vlex nece da dodje u Sa eee boli nas qrac sto ti neces dolaziti a i ostale, tu je skype,msn,xfire,mirc i dr...
rat je napisao/la:
E brate necu doci bla bla bla bla
Razmisli malo.
rat je napisao/la:
Stari mi često ide gore zbog posla pa ću vidjeti jednu subotu da dođem
VLEXMIJEIDOLŠTAĆU?:$
vane je napisao/la:
LOL

Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'..

Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja.
reLo je napisao/la:
Mogu reci da ti je i pametan potez sto si to odlucio... Iako sam imao veliku zelju da te upoznam, jer si zaista lik za 10.
Ipak, zasto rizikovati vlastitu glavu zbog budala?
Ipak, zasto rizikovati vlastitu glavu zbog budala?
svi smo mi ljudi :/ i meni je bas dobro sto ima ovako neki forum...puno sam ljudi upoznao preko ovoga foruma i veoma mi je drago zbog toga....Cuo sam da Liryo nesto preti xD
spY je napisao/la:
Nemoj da sarmu od žabe napravim.. 
Jel ti ovaj gazzel lipstick purple boy prijetio molim te? I meni isto, da ce mi je**t mrtvu sestru, i da necu ku**u valjat kad me on 'prebije'..
Btw. Dodji negdje na sredinu BiH, da možemo se okupiti u vecem broju. Npr. u travnik. Došao bi i ja.

Vlado, ne budi smijesan. Nemoj biti pi**a, mani se ovih mangupa bolan. Dolazicete u autobusu ? Ponesite brate bombu pa mu u dva dzepa stavite nek se osjeca slobodno k'o ptica kad poleti. Cujem prijetila su vam dvojica. Ovdje imate toliko raje da ta dvojica nemaju sta prilaziti i glumiti nesto. Vi ste uvijek dobrodosli.
Fino bi bilo da se ta dvojica sad izjasne...
P.S. mangupa preko tastature ima i previse da bi ste se brinuli...
Fino bi bilo da se ta dvojica sad izjasne...
P.S. mangupa preko tastature ima i previse da bi ste se brinuli...
Kunem ti se neko te prebije, ja se pod auto bacam. Šta se bolan Vlado prepadaš idiota, sve djeca ~12 godina...
Šta se imaš obazirati uopšte na to šta pričaju, vjeruj mi da te niko ne bi dotako
Šta se imaš obazirati uopšte na to šta pričaju, vjeruj mi da te niko ne bi dotako
wickY je napisao/la:
Kunem ti se neko te prebije, ja se pod auto bacam. Šta se bolan Vlado prepadaš idiota, sve djeca ~12 godina...
Kaze meni on sutradan kad te je vidio : "uh Ado sto mi nisi reko da je onoliki pojo bi me "
Ma pusti debile, kada bi dosao u Sarajevo volio bi doci upoznati te !!
Ma ko ce da te bode?
a lol nemogu vjerovat da vLex se zapravo necega i boji
care btk bola, idi vidis da te vise ljudi respekta neg te hejta
idi i pokazi zube (samo ih operi prije) hehehe
♥
care btk bola, idi vidis da te vise ljudi respekta neg te hejta
idi i pokazi zube (samo ih operi prije) hehehe
♥
vLex ti si uvjek dobrodoso u Sarajevo
ako te niko ne zbode ja cu te zbosti
salim se
:D
salim se
:D
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.