Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vlex = Sarajevo

3.659 pregleda · 146 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 15:10

E 'vako čujem neke priče oćete da bijete Velxa i jarana mu kad dođu u Sarajevo ?

E sad ću da vam ja nešto kažem !

Momak se obradovo da dođe u Sarajevo, da upozna GAMERS.ba membere, da se zajebavamo, cugamo, pucamo LAN-a, barimo cure, uglavnom da se lijepo provede momak kad dođe kod nas!

Ne važno je da vi počnete da serete momku što vas je banovo po forumu radi vašeg glupiranja i njegovom pravilnom postupanju, i kojekakvih gluposti ?
Što niste udarali ostale admine i globale koji su vas banovali ? Gdje ste tad bili ha ?

Ja kad sam čuo da će momak doći u Sarajevo, pravo sam se obradovo, jer nije svaki dan da nam dolazi neko iz druge države pa makar ta država bila sa balkana !

Tako da vi "ja želim biti zajeban, prebiću vlexa", mani te se tih vaših gluposti i dječije igre !

Momak će doći u Sarajevo, i neće mu niko smjet prić od vas koji oćete da ga bijete, možete mu prić jedino preko mene mrtva, a u to sumnjam !
Savjet. U Mostaru su jeftinije i piva i mara a i tjelesna straža. A i toplije je u to doba godine nego u Sarajevu, pa se možeš i brćkati.
Ma , neće njega niko dirati 100%.

To su sve oni 96-97 godište , što im je krivo zbog šamara , bana ili nečega trećeg.

Dobrodošao , kad kod došao ;)
Hvala momci  VLEXE dolazimo KAD JE BAL NEK SE I PRINCEZA J**E xD

eto nas kod vas :$
CanE je napisao/la:
Hvala momci  VLEXE dolazimo KAD JE BAL NEK SE I PRINCEZA J**E xD

eto nas kod vas :$
Dobro nam dosli < 3
Šta je mene raje reklo tući pa nikad niko...prvo iz Sarajeva, reklo me istući 30 ljudi, ja gore išao po 3,4 dana zaredom u najpoznatije igraone niko mi nije ružne riječi rekao..
dok Wertu ne zaprijeti djeci ! 

Post dobio aplauz od torQ7u_

vLex uvjek dobrodosho u Sarajevo, pa moze i kod mene da spava ako nema smjestaj...

A jos nesto, nece ga niko dirat', to je ipak nash vLexonja 

Hae vozdrica raja 
preko tq-a mrtvaaA!!!!!!!

lol zajebajem se vlexa za predsjednika!!! vlex je car!!!! sta ko ga hoce dirat?

btw pogresan podforum hihihihihhiih 
vLexinho je napisao/la:
Hvala, puno mi ovo znaci, popricacu sa CaneXom pa cu videti kako sta...
Ja sam ti rek'o , sve su to neka djeca ba 96,97 godista , opalis im koji samar i cao  dodji brate bez brige 
ne ne .. ja cu ga izbost kad dode .. ja to moram .. nervira me njegovo veliko slovo L u nicku ... to je provokacija ... ne ne ... to mormao muski rijesit ...

Ma vjeruj mi brate ... 98% tih sto prijete online to iskljucivo rade online. Jer jebiga .. pregledaju par filmova, naloze se i to je to :) Imas puno vise raje nego tih maloumnih neprijatelja .. tako da dodjes zbog nas :) ..

Post dobio aplauz od torQ7u_

Sex, nemoj da te grije nanese da ne svratiš u Žepče, ionako ti je usput. Prolazit ćeš gore kraj "petlje" naše, ima da se nacrtaš. <3
Jel se moze znati koji je to heaton rekao da ce te prebiti 

~Te najvise volim sto prijeti svakome a do skole ga prati mama i kaze joj ovdje cu izaci nemoj jos ici da me nebi ko napao i isto me tu cekaj kad se vratim iz skole !
A ovako preko vikenda ne izlazi nikuda !

Zato ti kazem i sam znas kad dodjes dole da te klinci nece dirati pa makar i da je "ta" osoba sto ti prijeti dosta starija mislim ako ti neko prijeti jer si ga ubio u kanteru ili banovao sa g.ba onda ta osoba nema mozga ni sekunde 

GL 
Trokut se bori za ljudska prava :D:D
Salim se naravno ..
vLex druze, po ovim komentarima kako vidim nemas brige neko da ce ti nesto reci, a kamoli te udariti ili nesto.. vidis da ima raje koja te jedva ceka u Sarajevu da se gotivite, cugate i to...
Samo ti polako ..GL&HF   
Ja sam mu vec rekao :) sto mene niko nije prebio ? a svi su pricali preko g.ba i preko venta, msna prebit cu te ovo ono
Ko je to rekao da će da ga bije?

Je li onaj što hoće Alienza da tuče? XD HAHHAHA
Kako ste ludi to je cudo ..

vlex ako dodjes mojne hodati samo oko obdanista , bit ces je**n kad navale na tebe :)
Ma sta ces ti ba... Kad ga uhvatim neće ga moć 100 ljudi odbranit...

Bolje mu je da ne dolazi.
ftw "Momak će doći u Sarajevo, i neće mu niko smjet prić od vas koji oćete da ga bijete, možete mu prić jedino preko mene mrtva, a u to sumnjam !"
Amir je napisao/la:
Kada dodješ brate maxuz nas zovi doći će ekipa iz Tuzle.
Ja i još par jarana ionako preko raspusta tamo planiramo doći i usput nam je, a imo bi volju da te upoznam i ovog littla , aza , ryu i ostalu raju.
Što si ti iz druge države i što su oni spamali, a ti kažnjavo to nema veze u RL.
Kad dodjem tamo nek te ko pipne brate ima ko uletit, a hvala bogu ima i mač da ga isječemo i utoka.
A fizički me nije jače 90 ovih gamera bez obzira na uzrast bili oni stariji ili mladži.
Uglavnom dobro došao, a doći ću i ja iz Tuzle maxuzile.

Napaćena djeco manite se belaja neko će vam mater je**t.
Tebe desnim kroseom vlexa lijevim , bolje ne dolazite jer ce doci skupina momaka sa ilidje da vas bije + ja na celu
i mene je veoma strah doci u to "Sarajevo" :$ Nekakvi hoce da me biju..

Dyemo nakav, hahahahah :D E moj vlex, zar stvarno mislis da bi ti neko danas svjesno zabio noz ? radi g.ba ?

malo razmisli, svako od nas ima iza sebe porodicu. Niko nije sa drveta pao pa da ga boli k. :) Moze ti doci i reci samo jesi ti vlex et tako i tako nemoj vishe i castit te, a i to daj boze da ce.. pa dragi vlado mene htjeli tuc na sve strane... nikad niko me nije u drugom gradu istuko radi igre, u Tuzli sam je***o batina dobio radi igre ali.. moras nekad i batina dobiti :) nemogu uvjek drugi.. hehe. Samo opusteno i djido, ceka te 100 ljudi i ti se bojis 2ice ? 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.