Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vlex = Sarajevo

3.659 pregleda · 146 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 15:10

E 'vako čujem neke priče oćete da bijete Velxa i jarana mu kad dođu u Sarajevo ?

E sad ću da vam ja nešto kažem !

Momak se obradovo da dođe u Sarajevo, da upozna GAMERS.ba membere, da se zajebavamo, cugamo, pucamo LAN-a, barimo cure, uglavnom da se lijepo provede momak kad dođe kod nas!

Ne važno je da vi počnete da serete momku što vas je banovo po forumu radi vašeg glupiranja i njegovom pravilnom postupanju, i kojekakvih gluposti ?
Što niste udarali ostale admine i globale koji su vas banovali ? Gdje ste tad bili ha ?

Ja kad sam čuo da će momak doći u Sarajevo, pravo sam se obradovo, jer nije svaki dan da nam dolazi neko iz druge države pa makar ta država bila sa balkana !

Tako da vi "ja želim biti zajeban, prebiću vlexa", mani te se tih vaših gluposti i dječije igre !

Momak će doći u Sarajevo, i neće mu niko smjet prić od vas koji oćete da ga bijete, možete mu prić jedino preko mene mrtva, a u to sumnjam !
Ma najjaci ste 

Kako ja vas volim sve svi nesta pisete svi ste neki mu prijatelji lafo a jedva bi docekali sta da budes da okrenete ledja ajde bolje ne javljajte se nego pisati o nekom prijateljstvu LOL

Ako ovo nije istina osamari banuj brisi profil 
Momci dobro vi nama došli, a nikad i nikoga oni neće dirati hoće ali samo preko neta !

Momci ne sekirajte se i dođite da upoznate sarajevsku raju !

Sarajevska furka !8-)
Ko ce ga bola dirat !
Ovi pederi sto ne smiju disati onlajn mangupi
vLex? Os da ti usta ba razvalim? 

Vidis sta mene uce u Sarajevu 

Jedva cekam da dodjeeeeees.. 

♥
Prije ce te prebit neko ko ti se ne ku**i nikako preko neta nego neko sto j**e mrtve po internetu :)
Najmanje se tim treba zamarat, nabijem furache sve na ku**c.
vLexinho je napisao/la:
Hvala, puno mi ovo znaci, popricacu sa CaneXom pa cu videti kako sta...
Dodji a.B.d. u Sarajevo samo javi dan prije pa nije frka da dodjemo po tebe ugl. ja i abasi smo tu 
vLexinho je napisao/la:
Hvala, puno mi ovo znaci, popricacu sa CaneXom pa cu videti kako sta...
Javi se kad dodjes , volio bih te upoznati 
Pusti ove online prijetnje , prijetili su i Jasonu pa sta je bilo ? Nista :]
Ne brini se za to , nece ti niko nista . 
Imas moju podrsku 
Vlex valjda si kroz ovu temu shvatio koliku imas podrsku i da neas potrebe radi 5-6 dbila se sekirat...
valex bro ma to su sve mangupi preko tastature

il ti ga "mangupi na baterije" koji neznaju nista drugo osim

da "prebijaju nekoga"

samo ti nama dodi da te vidimo :)

Ajd samo probaj da dodjes u Sarajevo... Razbicu te ja pazi sta ti kazem! :D
vLex gazit cemo te nogama !

Brate , pusti ove wanna be preko tastature . Jason ti je naveo jedan primjer . Takodjer sve su to djeca -12 , maloumnici . Ja bi muhajem iz starMo , dosao u Sarajevo da se upoznamo , j*m ti miša :$ . ♥
Nadam se da ce doci jedna osoba sa Vladom, zna on koja je to osoba "M" ♥ :$ Zezam se brate moj 

Jedva cekam da dodjes u Sa, da se zezamo sa rajom, lana oofoono ^^
Nit znam ko je vlex nit posjecujem gamers cesto al moram da ti kazem momak da slobodno dodzes u Sarajevo , jer je to grad mangupa ( djece ) kojima kad kazes is useru se , a isto tako ima i dobrih ljudi tu koji ako su rekli da ce te cuvat cuvat ce te . Pozz ;)
Pa je**m vam majku bolesnu , vi bi radi "virtual svijeta" lika udarali...o Bože dragi ccc je**m ti naš mentalitet...
Marko ce ga prvi prebit' 
mirzacr7 je napisao/la:
pa koja bi budala izbola nozem radi nekog bana??!! :S 
Eto vidis da ih ima, al sto je jos gore nije zbog bana nego eto valjda cisto tako.
dark_templar je napisao/la:
joj dirnut sam ovim  doso bi i ja vas upoznat al jbg nit sam ikad bio gore nit ikog znam  jedino ak me neko spreman docekat
Dodji bolan u Mostar nece te ni'ko dirat , branim te ja ...    
Amir je napisao/la:
Kada dodješ brate maxuz nas zovi doći će ekipa iz Tuzle.
Ja i još par jarana ionako preko raspusta tamo planiramo doći i usput nam je, a imo bi volju da te upoznam i ovog littla , aza , ryu i ostalu raju.
Što si ti iz druge države i što su oni spamali, a ti kažnjavo to nema veze u RL.
Kad dodjem tamo nek te ko pipne brate ima ko uletit, a hvala bogu ima i mač da ga isječemo i utoka.
A fizički me nije jače 90 ovih gamera bez obzira na uzrast bili oni stariji ili mladži.
Uglavnom dobro došao, a doći ću i ja iz Tuzle maxuzile.

Napaćena djeco manite se belaja neko će vam mater je**t.
HAHHAH znam zvali su te TUZLANSKI SAMURAJ 2 dio...

il brzi pistolj tuzle......

SINE MANI SE VITEZOVA ASFALTA ... cika duleta i tako
FILMOVI FILMOVI ..........

Btw : mene su trazili 3 god pa sam im svima mayke j**o
dodjes pocnu plakat kazu jesi to ti al nvm...

cak me i dyemsoni trazio :) da me bije hahahha <3

SVAK JE GLAVNI U SVOM SELU ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.