Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba "proslost"

2.018 pregleda · 101 odgovor · otvorena 11.11.2009. u 14:16

Mozda serem? mozda...
Jel tema mozda dobra,odnosno prikladna? Nisam ni u to siguran...

:-X

Jucer pricam sa abasijem na msnu i tema je bila stari gamers,kako je prije zezancija bila,druzenja,8000 membera,uglavnom prica je bila o gamersu prije godinu-dvije...Sta je bio i kako je izgledao 

http://web.archive.org/web/20070103131124/http://www.gamers.ba/

Naravno ovom temom nemam namjeru da podizem neke "tenzije" ovi mladji,ovi stariji.Svaki komentar je dobro dosao ^^
ovde samo fali jedan "maes"

Post dobio aplauz od wcKd

Glupost mi je gledat nostalgiju za g.ba i jadikovanje ko da se to nemoze vratit ko sto je bilo.

Nego ko to nece i nedozvoljava ? Pa nece bU eto ko nece, hoce covjek da ima sto vise membera da bi kupovali premium i prosjek 400+ na dan bez obzira bili to napaceni balavci koji pjesme i cracka neznaju proguglat il sto je najgore oni koji bi doveli u red sajt. Pa se nepitajte sto takvi odlaze jer nemaju dozvolu od velikog bU-a da odrade poso kako treba.

I onda skakavci skacu prave spansku sapunicu od portala i ubijaju u pojam ove normalne.

Kazu nikad nece gba bit ko sto je bio. Hahahah ne nasmijavajte me bgt. Kad bi doticni bU dopustio dozvolio da se sajt ocisti na jedan dan, znaci svi da se vrate ovi koji su otisli, znaci za jedan jedini dan Gamers.ba bi bio onaj stari cist ko apoteka.

Wertu dirty bastard =D
Bio sam ^^
Samo nisam bio aktivan, imao sam acc, tačnije 2.
Sa jednog obavljam spam napade, drugi sam zaboravio.
Iskreno nisam bio toliko često online da nešto kažem, jedva jednom sedmično u internet centru, ali mogu reći da su se prije (i pod prije mislim na razdoblje od recimo godinu dvije, kada sam se i prijavio) postavljale normalnije teme i bilo je normalnijih tipova neg' sad...
Ali šta'š, jebiga dječica (i ja sam bukvalno dijete, ali govorim za one kojima je IQ manji od sobne temperature u zimu) kojima odzvanja u glavi pri udaru od zid koliko je prazna, i koja mogu na npr. pcplayovom ili bugovom forumu samo blenuti otvorenih usta, našla su ovdje prosipate dječje furstracije.
Pusa
Ovaj skin je mene docekao kad sam prvi put usao na sajt:)
Samo sto su bili ukinuli one rodjendane:D
Dobra stara vremena;D
Prvi put sam čuo za gamers negdje 2005.
Sve do kraja 2007. nisam imao acc, posjećivao sam site kao gost, nekoliko puta tjedno.
Krajem 2007 sam se regao, za godinu dana imao sam svega 10-ak postova , a bio sam online gotovo svaki dan.
I eto, zadnjih godinu dana sam počeo pisati postove, u početku spamao al prestao. Sad sam redovan na forumu, online par sati dnevno
<3 GBA
Wertu je napisao/la:
Gamers je sad sigurno napredniji od starog to se odnosi na skin i ostale stvari ali sto se tice same kvalitete "foruma" i raje na njemu,samo cu reci kako bih volio opet onaj stari gamers.:(
Ovi novi n00b.ovi samo seru gamers 

Siguran sam da 70% ovih "n00b.ova" je napravilo multiaccaunt
i namjerno spammaju po gamersu 

To je zalosno, jako zalosno u PI*KU MATERINU XD

Zelim stari gamers baaaaaaack

:-* R0x0r
codex je napisao/la:
Glupost mi je gledat nostalgiju za g.ba i jadikovanje ko da se to nemoze vratit ko sto je bilo.

Nego ko to nece i nedozvoljava ? Pa nece bU eto ko nece, hoce covjek da ima sto vise membera da bi kupovali premium i prosjek 400+ na dan bez obzira bili to napaceni balavci koji pjesme i cracka neznaju proguglat il sto je najgore oni koji bi doveli u red sajt. Pa se nepitajte sto takvi odlaze jer nemaju dozvolu od velikog bU-a da odrade poso kako treba.

I onda skakavci skacu prave spansku sapunicu od portala i ubijaju u pojam ove normalne.

Kazu nikad nece gba bit ko sto je bio. Hahahah ne nasmijavajte me bgt. Kad bi doticni bU dopustio dozvolio da se sajt ocisti na jedan dan, znaci svi da se vrate ovi koji su otisli, znaci za jedan jedini dan Gamers.ba bi bio onaj stari cist ko apoteka.

Wertu dirty bastard =D
Potpis , iako neznam jeli tacno to da bU neda , nisam siguran .

Ali sto se tice toga sada ima previse "djece" za koju ja kazem da su "djeca" iako su mozda stariji od mene.
Ja , koji sam uvijek sa starijima igro i pazio sta cu reci da se kome ne zamjerim . Da dodjem na LAN , da ne gledam ocel' me ko prebit itd.

Sutio sam na g.ba ko zaliven da me ne banuju 
Fatal powa

Da se razumijemo , igrao sam cod.

ned ♥
Bio sam na starom g.ba... Wertu, Lizzard, Daes (abasi sada), Fatal... Admini svi rega bili, niko nije srao, spamma nije bilo, samo druzenje 
Realno starim memberima je bolji stari g.ba , ali sto se tice stranice kao stranice ovaj ima noviteta drama 
Vecinom starijoj raji je bio bolji stari gamers(i meni takodjer). Sigurno, jer su bili clanovi stariji prije svega ozbiljniji i imao je gamers neku svoju car. Administracija je radila svoj posao, uglavnom bio je neki red na sajtu 
Al eto sigurno vecina starih membera s gamersa su sad zreli,ozenjeni ljudi i njih ovo vise ne zanima... Sjecam se onih tema mp3,fanart i pokretnih avatara 
Najaca stvar na starom gba je bila sto si mogo mijenjat nick kad si zelio i htio  .......
Bilo je to davno , ev' vech 5 i kusur godina kako sam regan na G.ba ... Znachi bilo je malo clanova ali kvalitetnih , puno manje tema ali takodjer kvalitetnih ... Sada je situacija mnogo drugachija , puno vishe chlanova zeljnih nekog dokazivanja , kvalitet tema je opao , vechina che prije postaviti temu ovdje nego potraziti neshto na Googleu , etc ...

Ne da mi se neshto puno pisati , ima tu mnogo nekih stvari koje su se pogorshale tokom godina ali takodjer ima i nekog napretka (u cilju da owner zaradi ali to i nije toliko bitno) ...

Zaboravlja se da nije bitno koliko neko ima bodova ili koliko postova napisanih nego da li je on tim postovima nekome pomogao ili napisao neshto korisno ...
Zajebancija mora biti prisutna , naravno , ali ne u ovoj kolicini kao shto je sada .. zaboravlja se da je ovo BH Gaming Community a ne neki "chit-chat" forum ...

ne da mi se vishe pisati 

cheerz' ..
Iskreno volio bi da se onaj stari sjaj vrati gamersu :

Napravite
Login
kada neko napravi acc da se mora
sa maila
veritifikovat
i nebi trebalo biti spama

:r

:-*
prije 2-3 god kad sam dosh'o vamo bilo je strasno , nije bilo toliko spamova , psovanja , prijetnji .. Sad kurcenje ..
Prije su bili nekako zreliji postovi,znali su mnogi da nasmiju i onda su uletili "skakavci" koji su to pokusali na svoj nacin koji je samo njima smijesan i zanimljiv.Ove generacije kako koja ide,djeca sve gora i gora iako sam i ja dijete 17 god
Imao sam stari acc MorgaN4mi[O]....imao ga od 2004, a onda sam 2007 dobio ban zbog je***e gluposti, mislim da me deathanas banovao..nije bitno...a sad tog profila nema ni na searchu ((
volio bih stari acc nazad!!!!
Wertu je napisao/la:
Gamers je sad sigurno napredniji od starog to se odnosi na skin i ostale stvari ali sto se tice same kvalitete "foruma" i raje na njemu,samo cu reci kako bih volio opet onaj stari gamers.:(
:(
tad sam jos bio dijete(i sad sam ajmo rec)
kad god bi nesta posto, svi bi ismijavali
sad imam medalju "4 godine" i mogu rec da me fkt nostalgija hvata kad vidim onaj stari skin sa narandzastim cudom koje prati mis. Tada je download bio bolji :D
Prije je bilo zakon, nije bilo ove balavurdije spamaju na svakoj temi. Za sedmicu dana nabiju vise od 100 posts :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.