Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba on ClanBase

171 pregled · 9 odgovora · otvorena 14.11.2009. u 21:04

Ovako Dame I Gospodo :D

Npravio sam davno Clan na ClanBase-u imenom Gamers.ba ofc :)
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1769094

Pa bi zelio sve clanove ovoga sita ko igra cs aktivno i ima steam ofc da se rega na CB ili ako ima acc na CB-u da mi posalje id od acca na CB-u na ovaj link http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid=7824971
ili neka napise post i ostavi id ja cu ga dodati u klan ofc i dodati cs team :)

ps: ja i par mojih havera igramo aktivno CoD4 i sibamo CB uveliko :P

''PS'': I sve ostale member ovoga sita ko god ima acc na CB neka ostavi id da ga dodam i to je to :)
7493857 Imam acc, al ne igram nista na cb.-u :/ Lakse mi sibat low svabe na esl-u! (A) <3
Vato je napisao/la:
7493857 Imam acc, al ne igram nista na cb.-u :/ Lakse mi sibat low svabe na esl-u! (A) <3
dodan si kume :) ma samo deri te svabe :D a kada bude kakv opencup cs hahu na cb ofc tu moras igrati xD :P
LoCoOo je napisao/la:
dodan si kume :) ma samo deri te svabe :D a kada bude kakv opencup cs hahu na cb ofc tu moras igrati xD :P
Ma nista cs :D Cod4! (:
Vato je napisao/la:
Ma nista cs :D Cod4! (:
opa dere se i cod4 extrica kume :)
LoCoOo je napisao/la:
opa dere se i cod4 extrica kume :)
Normala, normala xD Pitaj Benju, udar'o sam ja njega 1on1 :P (A) Ganj'o me ovuda po jezeru da mu cfg saljem! :O HAHHAA!
Vato je napisao/la:
Normala, normala xD Pitaj Benju, udar'o sam ja njega 1on1 :P (A) Ganj'o me ovuda po jezeru da mu cfg saljem! :O HAHHAA!
hahahaha nije nam smrad prico da je igro 1v1...jesi ga barem owno? xD :P
LoCoOo je napisao/la:
hahahaha nije nam smrad prico da je igro 1v1...jesi ga barem owno? xD :P
A joj :( A Benjo ajdol ... ubio me sakom :(
ti si me vec od one svoje prve teme addo da igram cs-a ae kad bude neki cup il nesto da ownamo. daj da skupimo jos par igraca za cs-a pa da sibamo
Batista_Bomb je napisao/la:
ti si me vec od one svoje prve teme addo da igram cs-a :D ae kad bude neki cup il nesto da ownamo. daj da skupimo jos par igraca za cs-a pa da sibamo :D
normala pa eto vidi ako imas par likova dogovori se i okupite se... pa da vas dodam ili mi daj njihove id-e i to je to da dodajem u team :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.