Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskutujmo :)

637 pregleda · 55 odgovora · otvorena 09.11.2009. u 14:26

Ev' čitam po internetu neke stvarcice pa reko da otvorim temu da vidim sta vi mislite o tome

U ovoj temi ce se naci dosta clanova g.ba pa bih volio cuti njihova misljenja. Sve smo veci ocevidci danasnje potrebe za internetom. U toj potrebi, pojavila se online igra Texas Poker Dosta raje, bilo Bosanaca, Balkanaca, Amera itd., zapravo ljudi iz cijelog svijeta kradu Bogu sate na toj igrici. Kad zaskripi, tj. kad ne stane para, pokusavaju doci do njih na najcudnije moguce nacine. U konacnici, dolazi se do toga da ljudi nude stvarni novac za virtuelni. Ironija je to sto za ove milione i milijarde na facebooku vi zapravo ne mozete kupiti ni chunga lunga zvaku.
Moje je pitanje vama :

Zar je vrijedno trositi, danas, toliko vrijedne pare od kojih kupujemo hljeb i ostale normalne namirnice, za neke pare od kojih samo Boga mozemo opsovati, zivce izgubiti ...
Zamislite se nad svojim glavama i skontajte : Sta vama zapravo znaci ta igrica ? Da li pretstavlja neku vrstu zabave ? Ako da, onda to vise nije zabava ako dajete KM za virtualne $
/peace
Internet je prokletstvo.
AHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!

Ovako ti su freakovi najbolesniji,ne kontam kako neko mzoe dati rl money za te je***e chipove,evo da je to neka igrica MMORPG WoW,Cabal...itd...ali za chipove na FBu e to je smijesno ako to neko dadne onda je stvarno bez mozga....a u ostalom pa tamo svak moze vrlo lako zaradit a i izgubit...prema tome to je najcistije bacanje pare za virtualni svijet (najgore od svih)
Nit' igram, nit' se zamaram tim glupostima.

Više volim pročitati nekakvu knjigu nego 24 / 7 refresh facebook, sadit' kojekakve plodove na farmi il' "čančit" od svijeta je***e FB Chipove..

internet cini od covjeka majmuna pa skontaj
Samo cu nesto reci vezano za Internet
...
od kako sam sebi ADSL ukljucio....NE SILAZIM SA COMPUTERA....
Bogami sav sam se iskrivio, kicma mi nije normalna
dosao navijac sarajeva u bilioteku i pita onu sto radi, gdje mogu naci knjigu sarajevo sampion kaze ona njemu sto radi, bajke su vam na drugom spratu
Kao sto je rekao Wertu, to je veliko prokletstvo, ko se zarazi, gotov je. Kao svi mi ovdje. Imam net 4 godine, i cim malo nisam na netu, odma osjecam krizu. Pametni su ljudi sto su ovo napravili, na fin nacin nam uzimaju pare.

Btw jeste culi novi vic ?

dosao navijac zelje u bilioteku i pita onu sto radi, gdje mogu naci knjigu zeljo sampion
kaze ona njemu sto radi, bajke su vam na drugom spratu
Wertu je napisao/la:
Internet je prokletstvo.
prava rijec!

PROKLET JE OVAJ 21 VIJEK!
AlienzZ je napisao/la:
Kao sto je rekao Wertu, to je veliko prokletstvo, ko se zarazi, gotov je. Kao svi mi ovdje. Imam net 4 godine, i cim malo nisam na netu, odma osjecam krizu. Pametni su ljudi sto su ovo napravili, na fin nacin nam uzimaju pare.

dosao navijac zelje u bilioteku i pita onu sto radi, gdje mogu naci knjigu zeljo sampion
Koliko god ja rekao da je "prokletstvo" ima i svojih dobrih strana ali sve treba raditi u nekim granicama normale.Ne spavati za kompom 24 sata zato sto ti treba malo da prodjes da bi dosao do glavnog,sto si izgubio 50 mil. na pokeru i hoces sve da razbijes zato uvijek kazes "hvala Bogu pa nisu prave" prvo da jesu nebi imao muda da se zajebavas sa tim parama a drugo cim toliko izgubis odma postajes suicidan

Sve u granicama normaleee :|
Psujem ja majku onome ko izmisli internet Al' nije za sve isto. Mozes ti bit' umjeren i ne provodit' toliko vremena za internetom

sve je do osobe

Werta, + 1
AlienzZ je napisao/la:

(Y) Like!

@topic

Pa to za poker jest' karina ... ali uzmi u obzir da ako kupis steam ili bilo kakav orginal key za nesto sto je tebi zabavno, onda se to isplati, jer od tih para od tog keya ce oni sutra novu igru napraviti. XD Glupo zvuci ... al' je tako ? Tamo se ljudi sapunjali kodirajuci igru, mi ko rtdi kupujemo na pijaci igru za 5KM, i to ne dajemo pare za trud tih ljudi, nego onom dajemo profit od njegovog przenja na dvd (dajemo pare na materijal). Cijena org igre nije zbog onog sto je isprintano na cd nesto beze, nego zbog truda grupe ljudi ... Ipak ne mislim da je kupovanje org igara bacanje novca, ali konkretno taj tvoj primjer za poker fkt jes' karina XD
Ja neznam kako ti imas zivaca postavit temu svaki je***i dan

Uvjek nesta pitas, imas neki problem, hoces da pricas koji ti je klinac jel nemozes bez tema ?

I usput igre su igre a mi ljudi smo razliciti tako da ce svaki put biti onaj ko ce bacati pare za glupi poker od kojeg nema nista, neko baca pare na opremu kofa za cs od koje takodjer nema nista itd itd

Ima milion gluposti nemogu mi sada sve pasti napamet
FGB je napisao/la:
Ja neznam kako ti imas zivaca postavit temu svaki je***i dan

Uvjek nesta pitas, imas neki problem, hoces da pricas koji ti je klinac jel nemozes bez tema ?

I usput igre su igre a mi ljudi smo razliciti tako da ce svaki put biti onaj ko ce bacati pare za glupi poker od kojeg nema nista, neko baca pare na opremu kofa za cs od koje takodjer nema nista itd itd

Ima milion gluposti nemogu mi sada sve pasti napamet
Sta fali ako je momak ovu temu napisao,nije losa za razgovarati.
Vidis ti imas simptome agresivnosti,nervoze pa napadas momka bez razloga sigurno bi volio da ga opalis jednim "kame-hame-ha" talasom ?

Znas da te volim

Igrao sam i ja nekada toga, ali samo for free. Negdje na nekom clientu, partpoker ja mislim. I skupim ti ja tako negdje oko 10 miliona... I kad me lik na riveru dobio sa nidzeveznim full-houseom, kada sam skontao da sam se upravo iznervirao, lupio svoju tastaturu od 50KM, slomio joj one drzace od zada radi nekih virtualnih 10 pickematerinskih miliona dolara koji nisu nista vishe nego jedan obicni broj na netu... Prekinuo sam, nisam nikad vishe upalio Texas Holdem

Osim na ESL, al to je 4fun i 4free ofc ^^

Facebook Poker bih igrao samo zato da prodam te osvojene chipove upravo tim ludim likovima... Cak sam i sjeo, za 2 sata skupio 1 milion, skrsio sve, opet na riveru, i nikad ga vishe upalio nisam x)

Srecom... ^^
nekada sam bio ljudsko bice, a onda sam dobio modem ? :D
Wertu je napisao/la:
Sta fali ako je momak ovu temu napisao,nije losa za razgovarati.
Vidis ti imas simptome agresivnosti,nervoze pa napadas momka bez razloga sigurno bi volio da ga opalis jednim "kame-hame-ha" talasom ?

Znas da te volim

Momak nezna sta ce sa sebe

I j**o te kamehameha dje ti to pade napamet odo radit statiku sutra mi parcijalni

Stas mi u prijateljima MARS (:
oni sto igraju na facebooku za mene su retardirani, i usput im se neizvinjavam....:P

ako vec igrate i mislite da znate igrat ima previse poker stranica za real money...ulozite 15€ i mozete svaki mjesec uzet fin dzeparac (mislim ako znate igrat)... meni uspijeva :D
xE0N je napisao/la:
dosao navijac sarajeva u bilioteku i pita onu sto radi, gdje mogu naci knjigu sarajevo sampion kaze ona njemu sto radi, bajke su vam na drugom spratu
Znam da bi voljeli da je to bajka

Sto se tice interneta sranje bez kojeg ne mogu :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.