Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba "proslost"

2.018 pregleda · 101 odgovor · otvorena 11.11.2009. u 14:16

Mozda serem? mozda...
Jel tema mozda dobra,odnosno prikladna? Nisam ni u to siguran...

:-X

Jucer pricam sa abasijem na msnu i tema je bila stari gamers,kako je prije zezancija bila,druzenja,8000 membera,uglavnom prica je bila o gamersu prije godinu-dvije...Sta je bio i kako je izgledao 

http://web.archive.org/web/20070103131124/http://www.gamers.ba/

Naravno ovom temom nemam namjeru da podizem neke "tenzije" ovi mladji,ovi stariji.Svaki komentar je dobro dosao ^^
Bio, cit'o postove, nisam muda imao da postam, jer sam
premlad bio i imalo se respekta, a ne ko ovi sadasnji kurcici koji
bi samo da spammaju

EDIT: nekako nostalgicno vidjeti ovaj skin
Znam ovo bila je davno tema. Kada smo pričali kako je bilo prije, nekom bolje a nekom nije. Vidi se da se napredovalo, mada i ovo u prošlosti je bilo odlično.
Znam za ovu stranicu, dao mi riddle, svaki dan pomalo čitam postove i ostalo

Najjači je
Ja sam tada bio mozda 1 mjesec i onda se promjenio skin nisam bio sad nesto zreo i nesjecam se puno toga D a nisam skontao jel ti pitas o skinu g.ba ili opcenito o raji itd xD o raji nezz jer sam se tada tek konektovo a skin i ostalo nije lose mozda cak i bolje od sadasnjeg
Muzicka riznica,fan art riznica,zaradjivali se bodovi rajabila motivisana a ne kupovala status pr0 , dobro mr je ukinuta radi wareza,a sto se tice fan art , sve vise nekvalitetnijih radova iz razloga sto ce moderator aplauzom nagradit 2-3 koja mu se svide (na prosloj riznici tako bilo,neznam sad)pomagalo se konkretnim jasnim odgovorima ,sad vecina samo gleda kako se isfurati nekog i okacit u galeriju ocekujuci 1339 komentara ha ha .......nekad je chat se kolko tolko koristio.Pa jednom stari allsvenskan il tako slicno nick okupio 30 gamera u konverazaiiju na msnu,zajebavalo se aplauzovalo/slap-alo...i dan danas bih volio da se moze vratit stari izgled gamersa
Bilo je own 5 tema na dan bilo

Joj koji je to merak bio uspjeh bio imat 100 membera online uzivancija

@I btw stari mi je i u dizajnu puno bolji

ovaj novi je smjesna kopija i smece u svakom smislu

onaj stari je bio unikatan i bolji u pogledu svega
Gamers je sad sigurno napredniji od starog to se odnosi na skin i ostale stvari ali sto se tice same kvalitete "foruma" i raje na njemu,samo cu reci kako bih volio opet onaj stari gamers.
Ružan ovaj, ovaj " novi " gamers puno ljepši!

treba vratit' stari gaymers samo radi membera !
Sad je gamers usavrseniji, ali nema tu neku "dusu" sto je prije imao. Bio sam "mali" kad je to bilo al znam da je postojalo. Danas su i crtani nasilni a ne omladina.

Post dobio aplauz od bak1r

Wertu je napisao/la:
Gamers je sad sigurno napredniji od starog to se odnosi na skin i ostale stvari ali sto se tice same kvalitete "foruma" i raje na njemu,samo cu reci kako bih volio opet onaj stari gamers.
- Jeste napredniji i sve ostalo sto si rekao

- Raja vise nije ista

Da se to popravi , da se popravi ponasanje neke djece i to je to

GAMERS.BA ♥
Nisam tada bio, ali vjerujem da je bilo 1ooox bolje jer sada samo gledaju kako će se svadžati ko će koga više zajebat i tako.
Ko koga više "zajebe" on je bolji ovde.. Isto tako spamaju naravno uz to u svakom postu gledaju da te izazivaju i tako.
I kaže što se toliko banuje pa mora kad ima morona kojim nemozes dokazat nesto.

Pogledajte primjere ovakvih debila:

http://www.gamers.ba/profil/HzsA_1987

Njegove sve teme su u kanti kao sto su "je**m te zeljo" "cetnici" i sve ostale retardirane teme.
I neću više da ih nabrajam jer svi su pretežno djeca..
I ja sam mlad i ja sam dijete al bar nešto imam u ovoj glavi..

Prije je bilo bolje jer su svi bili momci ok tako barem predpostavljam iako uvijek bude pacijenata.
Al' sad su ti momci odrasli jer ima 5 godina i oženili se otisli u Stvarni Život..
Sada imamo 40k korisnika, al' džabe kad ne vrijede ko tih 8k
Svaka čast pojedincima koji su od prije tu i ima novih koji se trude.
Sada djeca ovde kako bi reko haraju zato je sve slabiji i slabiji ovaj forum i svi dobri ljudi dižu ruke od ovog.
je**********e je napisao/la:
Bilo je own 5 tema na dan bilo

Joj koji je to merak bio uspjeh bio imat 100 membera online uzivancija

@I btw stari mi je i u dizajnu puno bolji

ovaj novi je smjesna kopija i smece u svakom smislu

onaj stari je bio unikatan i bolji u pogledu svega
sta ti znas nisi ni prijavljen na gamers tada bio vidi ti ID

istina je nisam nija bio prijavljen, al sam s bratovog acc bio aktivan dok nisam svoj napravio bio sam ljen

btw. bratov acc http://www.gamers.ba/profil/YonTra/
Stari Gamers, i Crni skin, pa jos kad se Plavi Skin bio opet otvorio prejako, onda one muzicke riznice, znaci spavo sam na g.ba je*o se za bodove xD
TomY je napisao/la:
sta ti znas nisi ni prijavljen na gamers tada bio vidi ti ID

istina je nisam nija bio prijavljen, al sam s bratovog acc bio aktivan dok nisam svoj napravio bio sam ljen

btw. bratov acc http://www.gamers.ba/profil/YonTra/
Sta ti je idolu znash ti ko sam ja ?

Evoti divi se

http://web.archive.org/web/20071226134445/www.gamers.ba/profil.php?id=4825

Banovan bit uobicajena praksa muhaha joj kad se sjetim
Wertu je napisao/la:
ma j**o skin nek je crno-bjeli samo nek se vrati Schulz !
Jao pade mi na pamet... Mozda bi bilo mocno u shop uvesti i stari skin

Onaj bijeli, default... Da nas barem nesto podsjeca na stara vremena ^^

=)))
Semirn je napisao/la:
Stari Gamers, i Crni skin, pa jos kad se Plavi Skin bio opet otvorio prejako, onda one muzicke riznice, znaci spavo sam na g.ba je*o se za bodove xD
nova godina ti na g.ba molis za bodove

softut powa!
Ma ne seres... topic je na mjestu...
Sjecam se tog G.ba. Stara postava, mir i red, postovanje,...
Spammera je i tad bilo ali nezamislivo manje nego sad. Nazalost, kako se vremena mijenjaju, sa njima i osobe, narocito mladje generacije. Vjerujem da iz toga proizilazi da se i site-ovi mijenjaju. Tako i G.ba...
Kad bi bilo malo vise odraslih membera. Mislim, ima ih i sada, al se ponasaju kao djeca od 5 godina - čast izuzecima.

Bilo bi dobro kad bi se Muzićka Riznica vratila (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.