Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba kafa @ Ilidza

340 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.11.2009. u 11:58

Ajde momci i djevojke da vidimo jeste li zaboravili za ovu kafu,danas u 13:30 da vidimo ko dolazi,danas je subota odmaram,ljencarim
nemoj te da bezveze izlazim .
Ko zeli da dodje a nezna gdje je kafic nek se javi
da moze neko doci po njega na tram.stanicu =)

Edit: Kafic se zove Levante =)
Aj dodji po mene u Hrasnicu svega ti Platim ti kafu... ne mogu auta uzeti
Ja sam rekao da cu doci ali ne mogu
Kako mi je krivo ne znate ... Iskrsnulo nesto da se za sql-u radi ...
Jbg, docu sljedeci put obavezno
stoka qme ocu da neko izadje po mene blage ja neam po tom gradu :) ae moze pls neko izaci po mene
MAND4 je napisao/la:
Ja sam rekao da cu doci ali ne mogu
Kako mi je krivo ne znate ... Iskrsnulo nesto da se za sql-u radi ...
Jbg, docu sljedeci put obavezno
hahahahaha , drama iskrsne ,a danas je subota ak' nisi skontao ? :/

Samar me za offtopic , al morao sam .

Uvijek isti ,isto pricaju , pa ne pisi da ces dolaziti dok ne vidis hoces li 100% , sta ti fali pricekati dan da se uvjeris hoces li dolaziti pa onda napisi da dolazis .
n0RdeN je napisao/la:
stoka qme ocu da neko izadje po mene blage ja neam po tom gradu ae moze pls neko izaci po mene
Znas li doci na Ilidzu ?
Ayde dolazim ya , narawno znam gdje je kafic LEVANTE ..
Ahh opet vi u tim temama dodajte neke ZNAKOVE kao npr @ , procitajte temu koju je wicky postavio
GUD LACK , nadam se da ce nas doci u vecem broju
PinkyBa je napisao/la:
Znas li doci na Ilidzu ?
znam qme nisam toliki idol nego neznam doci do tog kafica ali ostavio mi je stoka broj pa cu ga call da izadje po mene ako mu nebude problem ! hvala stokaa qme
DestinY je napisao/la:
Ayde dolazim ya , narawno znam gdje je kafic LEVANTE ..
Ahh opet vi u tim temama dodajte neke ZNAKOVE kao npr @ , procitajte temu koju je wicky postavio
GUD LACK , nadam se da ce nas doci u vecem broju
Ja vidim da sam samo ja koristio at ,ako mislis da sam nepravilno napisao rani se =)

KAFA NA ILIDZI =)
gba kafa @ ilidza
n0RdeN je napisao/la:
znam qme nisam toliki idol nego neznam doci do tog kafica ali ostavio mi je stoka broj pa cu ga call da izadje po mene ako mu nebude problem ! hvala stokaa qme
Uredu onda... Mislio sam da nisi iz Sa pa reko laik teski. Cya
Comming ! See Ya
dwts je napisao/la:
hahahahaha , drama iskrsne ,a danas je subota ak' nisi skontao ? :/

Samar me za offtopic , al morao sam .

Uvijek isti ,isto pricaju , pa ne pisi da ces dolaziti dok ne vidis hoces li 100% , sta ti fali pricekati dan da se uvjeris hoces li dolaziti pa onda napisi da dolazis .
Vidi brate... U petak sam imao geodetsku grafiku, imam 2 je***e vjezbe da uradim da ti se zamanta. Ako nisi informisan, ja sam bio na prosloj kafi
Suti kad ne znas o cemu je rijec ...
Dolazimo ja , anel , cannabis i mozda fatal sa nama i pojma nemamo gdje je kafic ni gdje cemo auto parkirati pa ako moze mali help

cu ♥
MAND4 je napisao/la:
Vidi brate... U petak sam imao geodetsku grafiku, imam 2 je***e vjezbe da uradim da ti se zamanta. Ako nisi informisan, ja sam bio na prosloj kafi
Suti kad ne znas o cemu je rijec ...
Bio si niko te vidio nije ,al nvm to .

Onda nepises da ces doci na tu je***u kafu ,ajd to je samo kafa al' tako je isto i za turnire .

Napise dolazim 100% i u tom slucaju organizator misli eto mi jos jedne ekipe , i na kraju "brate sry nemogu ,znas kako mi je krivo"
n0RdeN je napisao/la:
stoka qme ocu da neko izadje po mene blage ja neam po tom gradu ae moze pls neko izaci po mene
Tugo moja prolaze nam dani perom bola istetoviran,niceg nema sto bi sada zvao utjehom..

Eto mene dole sestremi :

Dario,Bakir i Jemal †††

Post dobio aplauz od haruN

dwts je napisao/la:
Bio si niko te vidio nije ,al nvm to .

Onda nepises da ces doci na tu je***u kafu ,ajd to je samo kafa al' tako je isto i za turnire .

Napise dolazim 100% i u tom slucaju organizator misli eto mi jos jedne ekipe , i na kraju "brate sry nemogu ,znas kako mi je krivo"
Ja turnira u zivotu nisam vidio
2ca ti likova sa g.ba mogu potvrdit da sam bio, trQ je silazio dolje ispod i pozdravio se ako se jos sjeca ne znam
Ne mozes tvrdit ono sto nije
Daleko, necu moci doci Hvala
E jbga :@

Bio obeco al fkt nmg , daleko mislio da ce ici titaN al radi 9-)
MAND4 je napisao/la:
Ja turnira u zivotu nisam vidio
2ca ti likova sa g.ba mogu potvrdit da sam bio, trQ je silazio dolje ispod i pozdravio se ako se jos sjeca ne znam
Ne mozes tvrdit ono sto nije
Ajd fino procitaj sta sam napisao i nadji dio,gdje ja kazem da nisi bio na toj "strasnoj kafi" ?

Ma bolan kazem ti izradis za kafu puca nekom ku**c hoces li ti kao ti doci il' ne ,ali raja misli ajde doci ce njih npr.10 ajd idem i ja ,u tome je fazon.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.