Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

street legal racing

128 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 23:22

Pozzz

E vako ima jedna igrica"street legal racing" igrica je extra urađena napucavanje auta voznja........ al mi nije jasno igrica je starija al instaliram je na racunar koci uzas :S pa do cega je to ak neko moze objasnit racunar mi je solida neka trebalo bi bez problema da ide.............
jarane trebao bi, nish prilagodi konfiguraciju tj samnji rezoluciju, detalje na low, minimum i probaj onda! 9-)
FosiL_ je napisao/la:
jarane trebao bi, nish prilagodi konfiguraciju tj samnji rezoluciju, detalje na low, minimum i probaj onda! 9-)
Heh pa znam to al nista isto je :S et poglrdaj igru na youtube extra je al :S
~ Ma ovo je igrica za Pentijum 2 -.-
silver je napisao/la:
~ Ma ovo je igrica za Pentijum 2 -.-
pa sto meni nemoze i stopa a imam 1 gigu rama 2.8 dual core i 512 grafu?? :S
KONAMI je napisao/la:
Heh pa znam to al nista isto je :S et poglrdaj igru na youtube extra je al :S
ma jbg brishi je! D:
vjerovatno zato sto su tvoji driveri na kompjuteru "napredni" za tu igricu... tako se i meni isto desava sa TCM 2004 (total club manager) na moju konfiguraciju od 2.0 duacore 4GB ram memorije i 512 graficku... mislim da morash skinuti neki noviji update za tu igricu ako uopste postoji i onda ce da radi kako treba...
OldSql je napisao/la:
vjerovatno zato sto su tvoji driveri na kompjuteru "napredni" za tu igricu... tako se i meni isto desava sa TCM 2004 (total club manager) na moju konfiguraciju od 2.0 duacore 4GB ram memorije i 512 graficku... mislim da morash skinuti neki noviji update za tu igricu ako uopste postoji i onda ce da radi kako treba...
Skontao sam do cega je takva je igrica ima par patcheva koji se trebaju instalirat pa ce ici bez problema al igrica je sto se tice automobilizma perfekt samo da je jos bolja grafika al valjd ai to dolazi ....... bas realna sto se tice napucavanja auta i razvaljivanja........

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.