Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pravopis !

276 pregleda · 19 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 21:23

Zelio bi da uputim kritiku tvorcu ovoga sajta zbog greske u pravopisu ! Naime kada udjete u svoj klan da i hocete da posaljete " Pozivnice " . necete uspjeti ! Ako ste mozda seprtja i hocete da posaljete " Pozicnive " onda ste na pravom putu ! :) Molio bi da se ovo ispravi, jer rushi ugled sajta ! Hvala ! :P

dorba datkilograkfinja trzai, poaso kuca 60 solva u mniuti
Vjeruj mi ovaj sajt ima i vecih gresaka od toga pa nisu ispravljene to je mila majka
dam1r je napisao/la:
dorba datkilograkfinja trzai, poaso kuca 60 solva u mniuti
hahahahah, cak 60 :))
ma ajd sta fali ionako je pola usera polupismeno :D ta greska je mala maca
Koji ugled? :D
Na ovom sajtu nema pismenog covjeka svi no liferi ... Xd
a gle gore na vrhu

"najve(c)a gamerska mre(ž)a"
AJdE je napisao/la:
Na ovom sajtu nema pismenog covjeka svi no liferi ... Xd
Vrijeme provedeno na racunaru nije kriterij za pismenost .

/fakin' moron
4rm4n1 je napisao/la:
Vrijeme provedeno na racunaru nije kriterij za pismenost .

/fakin' moron
Svijuti neg sta je onda ...

U skolu kad onu ne uce nista sa zjevaju .. Ne znaju sat je subjekat a sta predikat ... xd
Kuci jedva cekaju opet za komp i tako po citav dan i sutradan se historija ponavlja ...
AJdE je napisao/la:
Svijuti neg sta je onda ...

U skolu kad onu ne uce nista sa zjevaju .. Ne znaju sat je subjekat a sta predikat ... xd
Kuci jedva cekaju opet za komp i tako po citav dan i sutradan se historija ponavlja ...
/fail

Ja idem u skolu, ja zjevam dok sam u skoli i kad se vratim jedva cekam da dodjem na pc - zasto ?

Udjem, vidim facebook / gamers i odem ucit' i opet se vratim.

Teoretski, i sveukupno, dok sam budan ja sam 6h u skoli, 1h vremena ucim, sve ostalo na pcu ( naravno, izadjem al' je kisa ovih dana - ne mo's maket' ) .

Neki bi me nazvali no liferom, bmk, "ljubmorne duse mogu da ga puse" .

Ako nisi primjetio, pravilnije ( citaj pismenije ) pisem od tebe "liferu" .

Ne citiraj me bezveze, nemas nikakvih argumenata protiv mene, + glup si - jednostavno glup .

Uostalom, sve zavisi od pojedinca do pojedinca . (;
4rm4n1 je napisao/la:
/fail

Ja idem u skolu, ja zjevam dok sam u skoli i kad se vratim jedva cekam da dodjem na pc - zasto ?

Teoretski, i sveukupno, dok sam budan ja sam 6h u skoli, 1h vremena ucim, sve ostalo na pcu ( naravno, izadjem al' je kisa ovih dana - ne mo's maket' :D ) .

Ne citiraj me bezveze, nemas nikakvih argumenata protiv mene, + glup si - jednostavno glup .

Aj ne seri Allahati :D
Ne smjes starom da kazes za tricu iz hemij,ja dobio 2 pa bmk :D
I lafo ucis? Ma ajde ba xD
4rm4n1 je napisao/la:
/fail

Teoretski, i sveukupno, dok sam budan ja sam 6h u skoli, 1h vremena ucim, sve ostalo na pcu ( naravno, izadjem al' je kisa ovih dana - ne mo's maket' ) .

ma brate idi se vjesaj odma za sebilj ... cuj pismenost na g.ba :S to nikad nije postojalo to sto ste se vi djeca nafurala da pisete tako ... pa vam se digla cuna ... a komp i knjiga nikako ne idu ... komp i droga idu

Samo se drogirajte bgm to vam je najjbolje
blazze je napisao/la:
ma brate idi se vjesaj odma za sebilj ... cuj pismenost na g.ba :S to nikad nije postojalo to sto ste se vi djeca nafurala da pisete tako ... pa vam se digla cuna ... a komp i knjiga nikako ne idu ... komp i droga idu

djeca dodju i vide kako vi piseste, onda im se cuna digne i pisu i oni ajde sto pravopis ku**u ne valja, nego ih i na drogu navlacis : )*
Ode ova tema sa pravopisa trebaju se sve greske ispraviti
blazze je napisao/la:

Primjeti se da tebe škola nije voljela... Ili ti nisi nju volio.

Škola je institucija u kojoj učiš biti čovjek, škola nije samo mjesto gdje zijevaš, i pričaš sa drugovima.

Sad da mi neko kaže, izaberi ili pamet i trnoviti put kroz život ili da sam guzonja a da sam glup k'o ti (no offense, ali da se primjetiti iz tvojih postova) izabrao bih pamet, jer znanje je najveća čovjekova vrlina.

Slažem se sa malim 4rm4n1-jem

I da, nemoj me citirati... Boli me q koja si vrsta underground papka, meni nisi ni do koljenja, zato STFU.
Biggie_PK je napisao/la:
Primjeti se da tebe škola nije voljela... Ili ti nisi nju volio.

Škola je institucija u kojoj učiš biti čovjek, škola nije samo mjesto gdje zijevaš, i pričaš sa drugovima.

Sad da mi neko kaže, izaberi ili pamet i trnoviti put kroz život ili da sam guzonja a da sam glup k'o ti (no offense, ali da se primjetiti iz tvojih postova) izabrao bih pamet, jer znanje je najveća čovjekova vrlina.

Slažem se sa malim 4rm4n1-jem

I da, nemoj me citirati... Boli me q koja si vrsta underground papka, meni nisi ni do koljenja, zato STFU.
Ma sta se vi imate slagati ba... zivite umrete bar zivite prozivite se ... ba smijesni ste ba j**o skolu i ja vec radim sa 17 godina j**o to...

neg kazem samo da zaostajete za kompom ...
blazze je napisao/la:
Ma sta se vi imate slagati ba... zivite umrete bar zivite prozivite se ... ba smijesni ste ba j**o skolu i ja vec radim sa 17 godina j**o to...

neg kazem samo da zaostajete za kompom ...
Ok, ideš li u školu?
Zar nije bolje ići u školu i trpiti 10 godina i 50 godina biti hadžija, nego biti 10 godina hadžija i 50 godina trpiti i biti nećiji rob...

Ne bih mijenjao školu ni za šta....

U vezi ovoga da zaostajem za compom, ja i izlazim napolje, vjezbam Parkour, radim dosta stvari
Pokušaj i ti nekad uzeti knjigu i nešto naučiti, ili neku zanimljivost preko interneta zapamtiti

Biggie_PK je napisao/la:
Ok, ideš li u školu?
Zar nije bolje ići u školu i trpiti 10 godina i 50 godina biti hadžija, nego biti 10 godina hadžija i 50 godina trpiti i biti nećiji rob...

Ne bih mijenjao školu ni za šta....

U vezi ovoga da zaostajem za compom, ja i izlazim napolje, vjezbam Parkour, radim dosta stvari
Pokušaj i ti nekad uzeti knjigu i nešto naučiti, ili neku zanimljivost preko interneta zapamtiti

Ma djecemi moje uzmes 2 grama koke i ucis ko lud probaj ... ja sam tako i prosao II razred

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.