Imam jedno pitanje :$ Na g.ba sam 3 godine, sa ovim acc 2 godine... Zanima me gdje mi je medaljica :$ Prvi acc je bio banned, nwm... Cuo sam da server automatski dijeli, ali meni nema :$
Diskusija
Medaljica :$
341 pregled · 22 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 20:24
Nema ni meni
Al meni to sada nije važno
torQ7u je napisao/la:
Nema ni meni
Omare, niti ja je nemam..
Kolko sam cula, moras zamoliti nekog od admina da ti stavi..
Koliko ja znam , samo admini imaju opciju ' dodaj medalju ' ?
Rya je napisao/la:
Omare, niti ja je nemam..
Treba tražit

I miss you ? :3
Koliko sam ja cuo i to je bug-ovano :O
Bogami rammo, i ja sam više od 3 godine ovdje sa ovim nickom, i stoji mi medalja od 2 godine,, ali kome se žaliti ?
Mada mi nije toliko ni bitno, ali i to treba dovesti u red da ne kasni ni sekunde, zato sam ja davno predložio da se napravi kad mišom pređeš preko one medalje da ti piše u minutu sve ( godina, mjeseci, dana, sati, i sekundi) - ne bi bilo loše...
Mada mi nije toliko ni bitno, ali i to treba dovesti u red da ne kasni ni sekunde, zato sam ja davno predložio da se napravi kad mišom pređeš preko one medalje da ti piše u minutu sve ( godina, mjeseci, dana, sati, i sekundi) - ne bi bilo loše...
deadlycha je napisao/la:
Bogami rammo, i ja sam više od 3 godine ovdje sa ovim nickom, i stoji mi medalja od 2 godine,, ali kome se žaliti ?
Pokvario se sistem za dodjeljivanje medalja. Na gamersu sam oko godinu i pol, do dvije, a nemam medalju. A i ne treba mi...
Nema ni meni medalje a volio bi imati
Nema ni meni medalja 
Trebam dobit za 2godine na siteu valjda i trebam dobit' za IF

miire je napisao/la:
Nema ni meni medalja 

Pitam se i ja i ostali koji su ćlanovi Izabranog Foruma (IF), hoće li ikad na našim profilima bite te medalje o kojim se pričalo jedno vrijeme ??
Neka fuka eo i ja neam
torQ7u je napisao/la:
Nevalja molit
Treba tražit

Treba tražit

I miss you 2? (:
Frisk je napisao/la:
Nema ni meni medalje a volio bi imati

PoacheR je napisao/la:
Evo ti je

Samo da pitam kad ce ove medaljice za izabrani forum ?
To sam i ja htio da pitam kad ce medalje za IF a valjda kad se dovede i forum u red.
a nemam ni ja :S a trebo bi imat
Iskreno i mene zanima kakav je princip ovih medalja? Da li je automatski ili to admin dodjeljuje. Vidio sam profil od lika kojem je ID 3k, i nema nikakvih medalja nidje veze.
Ocito je to da je cijeli sajt bagovan, i da je na programerima(ash,bu,fatal) da to uklone. Do tada samo mozete cekati
Ocito je to da je cijeli sajt bagovan, i da je na programerima(ash,bu,fatal) da to uklone. Do tada samo mozete cekati
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.