Diskusija
Ponovo
177 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 20:42
Prolly,
jer imaš više accounta. Da si se tek sad registrovao na tom accu ne bi imao 200+ postova. ;O
jer imaš više accounta. Da si se tek sad registrovao na tom accu ne bi imao 200+ postova. ;O
Imam i ja 10 pa kaj onda kad ih nekoristim, msm kad zatrebaju dam si bodova
Jason je napisao/la:
Prolly,
Roby_hz87 je napisao/la:
Ovo mi je jaran koristio i dao meni -.-
vjerujem ti. Nažalost ja ti ne mogu pomoć, nit imam ban opciju nit unban.

Žali se adminima ...
Banovan si na moj zahtjev.
Pogledaj svoje posljednje otvorene teme i sve ce ti biti jasno.
To sto ti radis je tebi mozda furka, a tako unistavas ovaj forum.
Tvoje teme postaju beskorisne i ako neko ima isti problem, tvoja tema mu ne moze pomoci jer je ni ne moze naci sa opcijom trazi, a i ako nadje temu, nece znati koji je problem.
A ako me moje sjecanje ne vara, a znam da me ne vera, vec sam te jednom opomenuo uvez toga, ali ocito opomena nije dovoljna.
Zasad si banovan na 7 dana, a ako se ponovi idemo na 30, preskacemo 2 sedmice.
Pogledaj svoje posljednje otvorene teme i sve ce ti biti jasno.

To sto ti radis je tebi mozda furka, a tako unistavas ovaj forum.
Tvoje teme postaju beskorisne i ako neko ima isti problem, tvoja tema mu ne moze pomoci jer je ni ne moze naci sa opcijom trazi, a i ako nadje temu, nece znati koji je problem.
A ako me moje sjecanje ne vara, a znam da me ne vera, vec sam te jednom opomenuo uvez toga, ali ocito opomena nije dovoljna.
Zasad si banovan na 7 dana, a ako se ponovi idemo na 30, preskacemo 2 sedmice.
Multi acc
pa nije ti ovo ogame da pravis multi accounte
Warground ti si najgluplji lik na gamersu.A temu su ti katastroficne i jos se pitas sto te je banovo.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.