Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba #vazno

1.245 pregleda · 63 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 17:49

Eh ovako cuo sam neke price tipa gba ce propast, sad ce krenuti skakavci itd..

I ako su otisli wertu cannabis i philosopher ne znaci da cete moci da se ponasate kako vam je volja (da se nadate da ban necete dobiti) portal ce biti aktivan koliko-toliko

Ne pokusavajte izvoditi bilo kakve zahvate.

Peace
tako ... nema for fucking iako su otisli 

♥

kkthxbye. 
kaman g.ba, cudite se sto g.ba propada ? pa et' vam jedan od razloga ! gledaj odakle su GMODovi (kazem jedan od razloga) i kad vidi(m) ko je sve dobio (ne pricam o ovima gmodovima) dodje mi unistava(m) site (spamom) il' cime vec  ... kako je prije bilo bolje uuu kad je se Dino za nesto pito ^ ^ ...

btw od sadasnjih moderatora ja samo vidim APLAUZ,SAMAR,BAN i neke mogu reci smijesne teme o nekakvim zabranama  ... (sta mislite sto nije davno prije bilo potrebno za takvim temama ?:P) a nista da urade sto bi mozda bilo korisno 

Sretno sa novim GMOD-ovima 

Jedino mi se quell svidja :$
(no hard felings ostali )
Sretno novim Global moderatorim and adminu.
mahYr je napisao/la:
kaman g.ba, cudite se sto g.ba propada ? pa et' vam jedan od razloga ! gledaj odakle su GMODovi (kazem jedan od razloga) i kad vidi(m) ko je sve dobio (ne pricam o ovima gmodovima) dodje mi unistava(m) site (spamom) il' cime vec  ... kako je prije bilo bolje uuu kad je se Dino za nesto pito ^ ^ ...

btw od sadasnjih moderatora ja samo vidim APLAUZ,SAMAR,BAN i neke mogu reci smijesne teme o nekakvim zabranama  ... (sta mislite sto nije davno prije bilo potrebno za takvim temama ?:P) a nista da urade sto bi mozda bilo korisno 

Postujem tvoje misljenje, al takodjer treba dati svima sansu. Ako ja ne valjam ja cu prepustiti svoj gmod nekom drugom koji je mozda bolji od mene. Al' sigurno da cu se potruditi da dignem bar malo na noge ovaj portal, jer ne zelim da ovaj portal propadne nakon 5 godina provedenih ovdje 
mahYr je napisao/la:

Nije loša nova lista g.modova samo mi nije jasno što če njemu g.mod ??

http://www.gamers.ba/profil/VEX/

Ako ga on dobije to je više nego smiješno ccc 92 godište 
U potpunost se slazem sa tobom vlex.
To sto neki clanovi odlaze, ne mora znaciti da nece doci novi, mozda bolji pametniji, sve sto ide uz jedan status admina.Ovdje jos uvjek ima pametnih momaka tipa : "burek_king","jason","quell", "bok1", spY ( Momak da se uozbillji, garantujem da bi doprinjeo razvoju ovog portala,a i trenutacno doprinosi al ne koliko moze .), Podugacka je lista, izvinjavam se koga nisam nabrojao. Napustili su nas cannabis i werta. Momci imaju posla sa pritvatnim zivotom, i privatnim stvarima. Stare generacije odlaze, nove dolaze, tako ce uvjek biti

Pozdrav 
CampeR_AneLa je napisao/la:

Sami ste trazili nove generacije , dobili ste nove generacije a to sto ovde Bog dragi nikome udovoljiti nemoze je druga prica.
Ako je ovaj VEX vishe od mene zasluzio bilo kakvu poziciju ovde, j**o ja sam sebi mater. Et.

Normalno, sarajevska raja uvijek tu. 
CampeR_AneLa je napisao/la:

Zar su godine bitne, sam "sam" se uvjerio na ovome forume da ima i "većih debila" (mislim na starije) nego sto su ove mlađe generacije tako da se ne slažem s tobom nikako.
iskreno, mislim da ima momaka koji su vise zasluzili gmoderatore il' barem modove od ovih nabrojanih . necu da se petljam, stvar admina . bilo kako bilo, sretno svim novim gmodovima i adminu mahiru (:
Ne moze 15- godisnjak bolje raditi posao od 20- godišnjaka, nema teoretske šanse.

Moje mišljenje je da gmodovi i admini moraju imati minimala 17 godina!

Ali, kao što si i sam rekao, nama ne može niko ugoditi, tako da ja sve ovo đaba pričam.
VEX je napisao/la:
Postujem tvoje misljenje, al takodjer treba dati svima sansu. Ako ja ne valjam ja cu prepustiti svoj gmod nekom drugom koji je mozda bolji od mene. Al' sigurno da cu se potruditi da dignem bar malo na noge ovaj portal, jer ne zelim da ovaj portal propadne nakon 5 godina provedenih ovdje 
- Iskreno neznam te (rl), neznam te (po) g.ba, neznam te nikako ...
- A da ti nesto kazem, npr. zasto sam ja protiv tvog gmoda? pa batice pogledaj svoje napisane teme i postove  a pogledaj od nekih drugih clanova ^^ primjetit ces razliku 
Zato kazem da nisi zasluzio (al' nepitam se ja) 

- Kazes potrudit ces se ?  pa care potrudio bi se i ja i jos pola ovog site-a, a nece ovo propast ima jos pametnih ljudi ovde poput riddle-a i Vlade  ...

Al' ajd nek ti je sa srecom ! ...

:-*
abasi je napisao/la:
Sami ste trazili nove generacije , dobili ste nove generacije a to sto ovde Bog dragi nikome udovoljiti nemoze je druga prica.
Jel moze ikad na ovom sajtu da bude ista fer ?

Jedino quell sto je zasluzio i KillaOR(mislim samo na modove) uNdersson je stara skola.

Ja sto sam ovde proveo vishe od VEX i skale zajedno, napisao vishe postova, POMOGAO vishe, plus svi oni koji nisu imali bodove sto sam im pomogao, pa sam dobijao aplauze za postove, moze se vidjeti i po bodovima. Sto bi istrijebio ove levate zauvijek. To se ne vidi jelde ?

Svaka vam cast. 

Post dobio aplauz od soosexy

AlienzZ je napisao/la:
Ako je ovaj VEX vishe od mene zasluzio bilo kakvu poziciju ovde, j**o ja sam sebi mater. Et.

Normalno, sarajevska raja uvijek tu. 
Potpis !

Al' znaj nisi jedini ^^

Hocemo im reci Miro ? 
Skakavci skacu al' admini i drugi zelenci ce ih opet zgazit 
Cestitke novim adminima i modovima, i nadam se i ja za kojih 3-4 godine da cu postat bar plav ak' ne zelen 
AlienzZ je napisao/la:

Normalno, sarajevska raja uvijek tu. 8)
slazem se ;)

zbogom bosno odoh u sarajevo ;)
A što vas ima ljubomornih Bože dragi :/
Dajmo i VEX-u priliku , da vidimo šta zna , od mene imaš punu podršku .
Sretno i ostalim gmodovima 'n adminu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.