Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba #vazno

1.245 pregleda · 63 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 17:49

Eh ovako cuo sam neke price tipa gba ce propast, sad ce krenuti skakavci itd..

I ako su otisli wertu cannabis i philosopher ne znaci da cete moci da se ponasate kako vam je volja (da se nadate da ban necete dobiti) portal ce biti aktivan koliko-toliko

Ne pokusavajte izvoditi bilo kakve zahvate.

Peace
FantassY je napisao/la:
Nije loša nova lista g.modova samo mi nije jasno što če njemu g.mod ??

http://www.gamers.ba/profil/VEX/

Ako ga on dobije to je više nego smiješno ccc 92 godište :(
st0k3

evo i ja da dobijem :D
gAte je napisao/la:
jbg buraz jest da je 92 godiste, al ako si malo bolje upoznat u gaming scenu, znao bi da je vex odavno na g.ba i u gaming sceni, sto se tice samog csa, a i wow.a

nije da ga branim al ima dosta iskustva sto se toga tice !

fazla FTW XD
Hvala Gate
Nisam narcis da pisem sada to o sebi hehe .. trebao je neko da to napise heheh

♥

gejt FTW !
gAte je napisao/la:
jbg buraz jest da je 92 godiste, al ako si malo bolje upoznat u gaming scenu, znao bi da je vex odavno na g.ba i u gaming sceni, sto se tice samog csa, a i wow.a :)

nije da ga branim al ima dosta iskustva sto se toga tice !

fazla FTW XD
Nekažem ja brate nedaj njemu moda ili šta več,nedaj bože.Samo kažem da ima dosta ljudi zaslužnijih za tu poziciju,al ima generalni abazi i nek on bira kako hoče ;)
ma nek dobije moderatora ko ocee..

a zelim i ja jednog moderatora...
CampeR_AneLa je napisao/la:
Nekažem ja brate nedaj njemu moda ili šta več,nedaj bože.Samo kažem da ima dosta ljudi zaslužnijih za tu poziciju,al ima generalni abazi i nek on bira kako hoče ;)
a je buraz, al ipak moram ja svog vexa branit, on je na ovom gamersu od kako pelene nosa :$
st0k3 je napisao/la:
ma nek dobije moderatora ko ocee..

a zelim i ja jednog moderatora...
Ja mislim da st0k3 mora dobiti admina!
Mislim da je najpravednije da se otvori novi konkurs i da raja glasa. Valjda admini i gmodovi trebaju biti po volji ljudi od kojih ovisi ovaj sajt, a ne po volji admina. Pokazalo se da je prosli konkurs bio veoma uspjesan. Izabrani su ljudi koje svi vole. Zasto i sada ne stavite konkurs, pa nek clanovi izaberu admina i gmodove?

Mislim da nije fer nametati ovdje neku diktaturu... Demokratija je osnov svakog drustva, pa zasto nebi bila i na ovom sajtu?
HEHE brani ga slobodno,mah ja neam ništa protiv lika a i neznam ga tako da mi je svejedno.Mislim svako ima svoje mišljenje.

Uglavnom sretno svima
Sta se ovo isprobavaju banovi na vlexu

Cestitam na novim statusima ,valjda ce gamers na bolje,jos kad bi se kupoprodaja napravila bilo bi super.
Izaberite admine i modove na osnovu kakvog-takvog znanja o upravljanu jednog communitya.

A ne on je dobar, on pomaze, on je nama skroz sladak -.-'

Izbor je imba.
Ovdje ne mozes naci zamjenu za mene, a kamoli za Cannabisa koji vrijedi vise nego oni svi zajedno (skala izuzetak jer se momak stvarno trudi).

Uglavnom, sretno novim modovima, i jedan savjet iz iskustva.
Nemojte ni pokusavati da mjenjate raju na ovom portalu.
Prvo promjenite misljenje i ponasanje administracije, ove starije, pa tek onda mozete uticati na clanove.
Ako se admini nastave ponasati kao mala djecurlije, ne mozete nista bolje ocekivati ni od clanova.

I nemojte se previse unositi u rad, samo cete kasnije biti razocarani koliko ce vas malo cijeniti sobzirom na vas trud.

@ reLoaded
Demokratije ne postoji niti je ikada postojala.
Cim je demokratija rekla da se "demokratije mora braniti po svaku cijenu", ona vise nije demokratija vec diktatura.
Cannabis, Philo, Jason I Fatal su bili najbolji.
A ovog VEX sad prvi put vidim na gamersu kad treba dobiti gmoda.
Cannabis babo za sve boli ga racku ko si i sta si ako treba ban tu je :)
je napisao/la:
abasi da nebi mozda trebali stavit anketu ko da dobije Global Moderatora ..

Po nekom mom ranku ..

http://www.gamers.ba/profil/quell/
http://www.gamers.ba/profil/spY/
http://www.gamers.ba/profil/100kaa/

Uglavnom treba postavit temu , pa vidjet kako svi odluce da nebi bilo spamanje poslije ko i prosli put , razlog . sto je dobio ado globala a niko se sa tim nije slozio kontash sta hocu da ti kazem ..

To je samo moje misljenje , a dali ce se realizirati TI SKONTAJ !
AlienzZ je napisao/la:
Jel moze ikad na ovom sajtu da bude ista fer ?

Jedino quell sto je zasluzio i KillaOR(mislim samo na modove) uNdersson je stara skola.

Ja sto sam ovde proveo vishe od VEX i skale zajedno, napisao vishe postova, POMOGAO vishe, plus svi oni koji nisu imali bodove sto sam im pomogao, pa sam dobijao aplauze za postove, moze se vidjeti i po bodovima. Sto bi istrijebio ove levate zauvijek. To se ne vidi jelde ?

Svaka vam cast.
Ako je iko zasluzio globala, onda si to ti.

~ Ne slazem se da vex dobije ikakvu poziciju, hem sto je napacen, hem sto je blago retardiran u rl, hem sto ga nikad nema, Hvala, cao.
reLoaded je napisao/la:
Mislim da je najpravednije da se otvori novi konkurs i da raja glasa. Valjda admini i gmodovi trebaju biti po volji ljudi od kojih ovisi ovaj sajt, a ne po volji admina. Pokazalo se da je prosli konkurs bio veoma uspjesan. Izabrani su ljudi koje svi vole. Zasto i sada ne stavite konkurs, pa nek clanovi izaberu admina i gmodove?

Mislim da nije fer nametati ovdje neku diktaturu... Demokratija je osnov svakog drustva, pa zasto nebi bila i na ovom sajtu?
ma tebe za admina

Upravo ovo što je Benjo napisao treba novi konkurs pa da svi ućestvujemo i damo svoje mišljenje.

Kao prvo treba postoviti jakog programera koji ima želju i volju da osvježi ovaj portal, a ostalo i nije toliko bitno kao što je ovo.

Kao drugo treba izbaciti inactivne clanove administracije koji imaju previše obbaveza.

Kao treće na vama je da odlućite, ali ako može u korist cijelog gamers.ba
je napisao/la:
Žašto nebi dodali jos moderatora na podforumima

~ Serveri

~ Counter Strike

~ Coffe Shop - stalno se spama nikad dovoljno modova.

Ima dosta dobre raje koja se trudi i tako ..

Možda i nevalja prijedlog ali po meni bi bilo dobro da to uradite i da raja kandiduje pa da vi izaberete.
Vi znate kako najbolje šta će te uradit.

Ove momke canabisa i anela teško će bilo ko zamijenit al' ima raje koja će se truditi i biti makar približna ako ništa.
AlienzZ je napisao/la:

Jedino quell sto je zasluzio i KillaOR(mislim samo na modove) uNdersson je stara skola.

Ja sto sam ovde proveo vishe od VEX i skale zajedno, napisao vishe postova, POMOGAO vishe, plus svi oni koji nisu imali bodove sto sam im pomogao, pa sam dobijao aplauze za postove, moze se vidjeti i po bodovima. Sto bi istrijebio ove levate zauvijek. To se ne vidi jelde ?

Svaka vam cast.
nisi jedini...
Cuj vex moderator HAHAHAHHAHAHAHHA

Jedini momak sto zasluzuje jeste Dino - ELIJENZ ovo ostalo neznam :$

Ja licno da sam admistrator na ovom portalu ja bih davao global moderatore onima koji se nalaze na ovoj listi.

TOP 10

Mislim da to nije losa ideja, pa razmislite malo o tome.
Iako se mozda i slazem da treba 'novima' dati priliku.

AlienzZ je napisao/la:

Svaka vam cast.
ti ako si vise od mene, mogu me za muda objestiti odma. jedan moj account je izbrisan, moj pravi account sa IDom manjim od 3k, to ti moze vecina potvrditi. pratim sajt od cs-bih. nista licno.

Anela i Dadu je tesko zamjeniti, ali cemo pokusat donekle

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.