Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba #vazno

1.245 pregleda · 63 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 17:49

Eh ovako cuo sam neke price tipa gba ce propast, sad ce krenuti skakavci itd..

I ako su otisli wertu cannabis i philosopher ne znaci da cete moci da se ponasate kako vam je volja (da se nadate da ban necete dobiti) portal ce biti aktivan koliko-toliko

Ne pokusavajte izvoditi bilo kakve zahvate.

Peace
SP3CTRE je napisao/la:
A što vas ima ljubomornih Bože dragi :/
Dajmo i VEX-u priliku , da vidimo šta zna , od mene imaš punu podršku .
Sretno i ostalim gmodovima 'n adminu
http://www.gamers.ba/forum/10/75970/popravni-/

Ovakvim dat priliku, o boze me sacuvaj.

Nije ovo osnovna-skola.ba

Pogledaj mu teme molim te, i postove.

ADMINISTRACIJA VAM JE JADNA SKROZ
abasi je napisao/la:
Sami ste trazili nove generacije , dobili ste nove generacije a to sto ovde Bog dragi nikome udovoljiti nemoze je druga prica.
Okaci konkurs , i neka bude sve fer nisi trebao to tako od jednom izbaciti !
Neki ce se buniti koji su dosta tu godina proveli za nista ili koji su tu svaki dan i znaju sve sta se desava na sajtu i sve teme citaju i pomazu ... ! A niko da kaze hvala ?!
Ali eto ako mislis da ce ovi sto si stavio obavljati posao , provoditi svaki dan na g.ba napisati nesto pametno (neku temu zanimljivu ) brate neka eto prilike neka se pokazu !

KVILE ♥ GO GO GO ! XD
Nije bitno ko ce biti admin ili global mod.Glavna stvar je u nama obicnim korisnicima.Mi svi treba da se pocnemo normalno ponasati i trebamo svako na svoj nacin dati maksimalan dobrinos ovom siteu.Ipak ovaj site je namjenjen nama i treba da ga cuvamo,razvijamo i opet ponavljam normalno pravilno koristimo.

Savrsenom demokratskom drustvu netreba SUDIJA, potrudimo se da budemo takvo drustvo !
Ma fala Bogu da treba menjati celi sistem ovoga portala :)

Drz te se momci puno srece novim modovima i adminu/ima

♥ skalaaa :)

PRAVDA ZA G.BA !
SP3CTRE je napisao/la:
A što vas ima ljubomornih Bože dragi :/
Dajmo i VEX-u priliku , da vidimo šta zna , od mene imaš punu podršku .
Sretno i ostalim gmodovima 'n adminu
Hvala puno, nadam se da cu se dokazati
VEX je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/6/18050/desktop-question-/

Ili mozda ovakvim pruziti priliku ?

Nisam ni dobio gmoda ti se vech zalis. Zar ti je toliko stalo do zelenog statusa ?
Tema : Desktop question.. (266 pregleda i 3 odgovora)
Napisano : 24.03.07 u 23:37:03

Btw pogledaj top10 pomagacha, hvala.
AlienzZ je napisao/la:
Ako je ovaj VEX vishe od mene zasluzio bilo kakvu poziciju ovde, j**o ja sam sebi mater. Et.

Normalno, sarajevska raja uvijek tu.
Sarajevska Raja ?

Sto li onda riddle ima admina?
Sto li bak1r ima admina?
Sto li vLex ima gmoda?
Sto li SkY ima admina?
Sto li Vilenjak ima gmoda?
Sto li perke ima moda?
Sto li Burek_King ima gmoda?
Sto li Loki ima moda?
Sto li Fajki ima moda?

Ali lakse je udariti po administraciji tako da smo mi jadni.

Post dobio aplauz od bak1r

pwnZOR je napisao/la:
slazem se ;)

zbogom bosno odoh u sarajevo ;)
Hahahhaha. :x

lol, vi baš mislite da je ovo tol'ko korumpirano?

ma dajte ba .. fakat većina ih je zaslužilo, i ne treba bit gmod/admin neki wanna be famous guy ... trebaju just random likovi ... pa ja sam pravio haos ovdje prije ... zajebav'o developera sajta, jer sam mislio da je kreten a ispostavilo se da nije ..

Jel možda SkY iz Sarajeva ?

Jel uopšte vLexinho iz Bosne i Hercegovine ?

Ne , on je iz Srbije. I objasni mi molim te kako je to korumpirano, kad čak imamo lika iz Srbije kao Gmod-a. To što je većina likova ljubomorno jebiga .. show must go on ... :(

KillaOR - pametan, psihički updated .. šta mu više treba : ) ?
skala - fin momak , nit psuje , nit koga zajebava .. u mnoge stvari se razumije ...

AlienzZ je napisao/la:

Necu da se prepirem, ja sam dao svoje misljenje, i opet ponavljam ne budem li valjao, i budem li gmod kao sto su neka djeca bila, neka ga odma ukinu nakon toga.

Hvala unaprijed !

( skolu nemoj molim te mjesati sa ovim, jer sam "pao" u skoli zbog toga sto sam bio 1.5 mjesec odsutan u skoli, tako da sam za lekcijama zaostao. I nije to djaba popravni, cak sto vise uspjesno sam ga i prosao i hvala Bogu sada je sve ok i imam dobre ocjene ! )

edit: Jason n1
AlienzZ je napisao/la:

Bezveze se svadjas.

Ako je abasi napisao ko ce biti novi admin i global mod ti tu nista nemozes uraditi
jbt nece propast daj admina moderatora ljudima koji to zasluzuju:
-stazom
-top10...
AlienzZ je napisao/la:

uNder, skala, killa i quell .. super leekovi

al dodje neki vex .. nidje veze al et
abasi je napisao/la:
Sami ste trazili nove generacije , dobili ste nove generacije a to sto ovde Bog dragi nikome udovoljiti nemoze je druga prica.
To ti je posljeratni mentalitet zajko (:
AlienzZ je napisao/la:
Jel moze ikad na ovom sajtu da bude ista fer ?

Jedino quell sto je zasluzio i KillaOR(mislim samo na modove) uNdersson je stara skola.

Ja sto sam ovde proveo vishe od VEX i skale zajedno, napisao vishe postova, POMOGAO vishe, plus svi oni koji nisu imali bodove sto sam im pomogao, pa sam dobijao aplauze za postove, moze se vidjeti i po bodovima. Sto bi istrijebio ove levate zauvijek. To se ne vidi jelde ?

Svaka vam cast.
Alienzz nemoj se ljutit ali ovako niakd neces dobiti iako te u jednu ruku razumijem. Sad kaze ovaj abasi nikad necete moc udovoljit svima

Ko je odredio te admine uopce??

Dobro se zna tko ovdje radi a tko ne. Ko je taj VEX mja covjeka u zivotu nisam vidio. Nemoj ti da se ljutis ali je tako.

Zasto ste zaboravili jednog MIROFU koji ovdje uvijek pomaze ljudima i pristojan je koliko god moze bit. ovo je samo primjer neznam ja dal bi on primio takvu funkciju.

Ima tu jos dosta ljudi koji se trude ali nitko ih ne spominje...

@ Jason nitko niej rekao da treba bit neko poznat. I sto kazes da si bio normal guy koji se zajebavao po sajt ali se vidi i pokauje necije zannje ili neznanje. Tak da mislim tu ipak ima razlike.
abasi je napisao/la:
jako jako duga prica

nemojte smarati s tim koji je admin/mod odakle, nije bitno, dodje svacije vrijeme, u to budite uvjereni, ja koji sam davno bio zlostavljan od strane administracije, sad imam admina

dalje, svi momci jako zasluzeno (iako to vecina od vas ne shvata), jedino mozda vex losh izbor ali moze on promijeniti moje misljenje

alienz imas moju podrsku ali tako je kako je

btw. dok je sadasnje administracije ( zajke,anela lava, i misticnog momka iz travnika) gamers nece umrijeti.

bb
mani se ljubomore,**bo te gamers ;)

dodzi pogledaj sliku dana,kakvu temicu procitaj zanimljivu ako je i ima , nanishani x i lijevi klik :)
uredu je sve ovo
poprilicno dobra odluka :p

ali ja ipak mislim da bi trebalo dati priliku aktivnijim korisnicima !
bak1r je napisao/la:
jako jako duga prica

nemojte smarati s tim koji je admin/mod odakle, nije bitno, dodje svacije vrijeme, u to budite uvjereni, ja koji sam davno bio zlostavljan od strane administracije, sad imam admina

dalje, svi momci jako zasluzeno (iako to vecina od vas ne shvata), jedino mozda vex losh izbor ali moze on promijeniti moje misljenje

alienz imas moju podrsku ali tako je kako je

btw. dok je sadasnje administracije ( zajke,anela lava, i misticnog momka iz travnika) gamers nece umrijeti.

bb
Jesam te jedno 100 puta banovo prije jedno 2 godine ako nema i vise
CampeR_AneLa je napisao/la:
Nije loša nova lista g.modova samo mi nije jasno što če njemu g.mod ??

http://www.gamers.ba/profil/VEX/

Ako ga on dobije to je više nego smiješno ccc 92 godište :(
jbg buraz jest da je 92 godiste, al ako si malo bolje upoznat u gaming scenu, znao bi da je vex odavno na g.ba i u gaming sceni, sto se tice samog csa, a i wow.a :)

nije da ga branim al ima dosta iskustva sto se toga tice !

fazla FTW XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.