Eh... Dobro jutro!
~ Nakon sto sam prije 2-3 mjeseca skinuo Photoshop, odradio sam puno radova. Medjutim, svi ti radovi su se zagubili negdje tako da sam morao u zadnja 3-4 dana praviti nove.
~ Ovim putem cu vam predstaviti moja 2 logo-a i prvi wallpaper ikad odradjen od kada znam za Photoshop.
Uz svaki rad dobicete objasnjenje, za sta je pravljen, sta se koristilo kako bi pomogao pocetnicima da naprave nesto isto.
Logo 1:

Ovaj logotip je radjen za madness clan uz malu doradu.
Koristene opcije:
-Font Danube, slova "m,a i d"
-3D efekat
-Blending options
-Edit>Transform>Distort
Logo 2:

Ovaj logo je pravljen za WTF clan (nyonyo,korel, ...)
Odradjen je na slican ako ne i na isti nacin, samo su primjenjena druga slova.
- Narandzasta verzija drugog logo-a :

Wallpaper:

Eh, ovaj wall sam odradio samo pomocu filtera, znaci nikakvih brusheva i to. Prvo je ispalo da sam bubao .opcije (nisam bubao nego znam jedan tut napamet kojeg sam dok sam radio ovo zaboravio, i ispalo je ovako
)
Nakon sto sam odradio, gledam u wallpaper, i pitam se sta je ovo. Najvise me podsjecalo na neki vrtlog(vir) u vodi.
Mozda ova boja vode nije skroz orginalna ali eto sada...
Za pocetak ce biti ovo moji radovi, uskoro ocekujte jos jednu turu...
~ Nakon sto sam prije 2-3 mjeseca skinuo Photoshop, odradio sam puno radova. Medjutim, svi ti radovi su se zagubili negdje tako da sam morao u zadnja 3-4 dana praviti nove.
~ Ovim putem cu vam predstaviti moja 2 logo-a i prvi wallpaper ikad odradjen od kada znam za Photoshop.
Uz svaki rad dobicete objasnjenje, za sta je pravljen, sta se koristilo kako bi pomogao pocetnicima da naprave nesto isto.
Logo 1:

Ovaj logotip je radjen za madness clan uz malu doradu.
Koristene opcije:
-Font Danube, slova "m,a i d"
-3D efekat
-Blending options
-Edit>Transform>Distort
Logo 2:

Ovaj logo je pravljen za WTF clan (nyonyo,korel, ...)
Odradjen je na slican ako ne i na isti nacin, samo su primjenjena druga slova.
- Narandzasta verzija drugog logo-a :

Wallpaper:

Eh, ovaj wall sam odradio samo pomocu filtera, znaci nikakvih brusheva i to. Prvo je ispalo da sam bubao .opcije (nisam bubao nego znam jedan tut napamet kojeg sam dok sam radio ovo zaboravio, i ispalo je ovako
) Nakon sto sam odradio, gledam u wallpaper, i pitam se sta je ovo. Najvise me podsjecalo na neki vrtlog(vir) u vodi.
Mozda ova boja vode nije skroz orginalna ali eto sada...
Za pocetak ce biti ovo moji radovi, uskoro ocekujte jos jednu turu...