Pozdrav.
Posto mi se zuri, objasnicu vam nesto na brzinu kako da odradim pa kasnije (popodne) dati nagradu.
Ime clana: NewGeneration
Clan osnovan: Prije 2 mjeseca, samo sto smo prije nekih 20 dana poceli igrati meceve.
STEAM clan.
Odraditi logo za ovaj clan, sve po izboru.
Sto se tice boja, njih vise mi odgovaraju kao sto su:
-crvena
-plava
-narandjasta
Odraditi neki zastitni znak i nesto slicno.
Odigrali 3-4 meca, 1 izgubili ali da budem iskren trazili smo ulow clanove da vidimo na cemu smo iako to nije najbolji ogled igre.
Odraditi avatar na slican nacin kao sto je ovaj moj sad. Znaci neki dance style, ubaciti finu pozadinu, dance brush ili dance leeka.
Boje:
-narandjasto-crna
NAGRADA:
Za nagradu dajem STEAM sa 4 igrice:
- CS
- CSS
- CZ
- DOD (day of defeat)
Nazalost, steam je registrovan na gaher, password neznam al nadam se da ce pomoci igranju na nekim turnirima i slicno ili ga jednostavno mozete zamijeniti sa steamom koji nije registrovan na gatheru.
Hvala!
Logo mi je potreban sto prije, jer radimo na stranici i na infu.
Posto mi se zuri, objasnicu vam nesto na brzinu kako da odradim pa kasnije (popodne) dati nagradu.
Ime clana: NewGeneration
Clan osnovan: Prije 2 mjeseca, samo sto smo prije nekih 20 dana poceli igrati meceve.
STEAM clan.
Odraditi logo za ovaj clan, sve po izboru.
Sto se tice boja, njih vise mi odgovaraju kao sto su:
-crvena
-plava
-narandjasta
Odraditi neki zastitni znak i nesto slicno.
Odigrali 3-4 meca, 1 izgubili ali da budem iskren trazili smo ulow clanove da vidimo na cemu smo iako to nije najbolji ogled igre.
Odraditi avatar na slican nacin kao sto je ovaj moj sad. Znaci neki dance style, ubaciti finu pozadinu, dance brush ili dance leeka.
Boje:
-narandjasto-crna
NAGRADA:
Za nagradu dajem STEAM sa 4 igrice:
- CS
- CSS
- CZ
- DOD (day of defeat)
Nazalost, steam je registrovan na gaher, password neznam al nadam se da ce pomoci igranju na nekim turnirima i slicno ili ga jednostavno mozete zamijeniti sa steamom koji nije registrovan na gatheru.
Hvala!
Logo mi je potreban sto prije, jer radimo na stranici i na infu.