----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav dragi gameri i gamerice
Dakle,nesto sam razmisljao kako da izgubim ovo nesto bodova,a da ode u neku svrhu,pa sam evo dosao na ideju da otvorim jedan CONTEST.(contest je odobren od strane FA moda,'tQ-a'.
Dakle,kao sto sam naslov kaze,contest je vezan za pravljenje logo-a.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
• Pravila:
x U contestu mogu ucestvovati svi clanovi site-a.
x Contest traje od 04.11.2009. do 20.11.2009. kada ce svi radovi biti spremni za glasovanje.
x Radove saljete meni na PM.Dakle saljete logo koji treba biti u PNG. formatu,saljete PSD. file tog logo-a koji ce prije toga biti uploadovan na Rapidshare!
x Radovi naravno ne smiju biti ukradeni(svaka kradja nekog rada bice strogo kaznjena!!!).
x LGOGO KOJI NAPRAVITE MOZE BITI BILO KOJE VRSTE,ILI ZA CLAN,ZA FIRMU,ZA DESIGN NEKI ILI sl.
• Nagrada:
x Pobjednik ovog contesta dobiva 200 bodova od mene(u contestu ce biti samo 1 nagrda,jer nemam dovoljno bodova za preostale 2...nadam se da cete me razumjeti)ali to je jedan razlog vise da se potrudite da budete najbolji!
x Za sve ostale informacije u vezi contesta,mozete me kontaktirati na:
[email uklonjen]
x Moguce su greske tokom pisanja
Btw. zar nisi mogao reci oko cega da bude logo... da ti izmislis neku firmu, klan, bilo sta...