Ovako imam pitanje dal ce neko moci da mi izbrise pozadinu photoshopu ili kako vec ..
Imam sliku parfema koji sam ja uslikao i treba mi dobrovoljac da izbrise pozadinu al precizno volio bi da dam bodove al ne moze 10 da se postavi
MOLIO BI ADMINE DA DAJU APLAUZ ..
NEK SE JAVI KO MOZE DA URADI
znam da je los kvalitet slike neam kabal za digitalac j**o ga ..

et ga .. samo znaci treba da objekat bude bez pozadine hvala puno
SoHigh evo cekat cu i ove da vidim mozda su sta preciznije treba mi sto preciznije to mi je vazno a volio bi da budes nagradjen sa aplauzom za trud ..

( jel ikako postoji mogucnost preciznije nema veze ko ce brze ba dajte mi precizno ovo sam mogao i ja u paintu uradit j**o ga vi ...
RAFO URADIO NAJBLIZE PLS ADMINI DAJTE MU APLAUZ I AKO NEKO URADI BOLJE NEK SE JAVI NA PM DO SUTRA 8 SATI
Imam sliku parfema koji sam ja uslikao i treba mi dobrovoljac da izbrise pozadinu al precizno volio bi da dam bodove al ne moze 10 da se postavi

MOLIO BI ADMINE DA DAJU APLAUZ ..
NEK SE JAVI KO MOZE DA URADI
znam da je los kvalitet slike neam kabal za digitalac j**o ga ..

et ga .. samo znaci treba da objekat bude bez pozadine hvala puno

SoHigh evo cekat cu i ove da vidim mozda su sta preciznije treba mi sto preciznije to mi je vazno a volio bi da budes nagradjen sa aplauzom za trud ..

( jel ikako postoji mogucnost preciznije nema veze ko ce brze ba dajte mi precizno ovo sam mogao i ja u paintu uradit j**o ga vi ...RAFO URADIO NAJBLIZE PLS ADMINI DAJTE MU APLAUZ I AKO NEKO URADI BOLJE NEK SE JAVI NA PM DO SUTRA 8 SATI