Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prvi Gamers.ba Photoshop Show Off

890 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.08.2009. u 14:12

Prvi Gamers.ba Photoshop Show off

Ovih dana nesto mi je sinula ideja za ovim,da vidimo kako bi to ispalo,pito sam tQ da napisem temu,on je odobrio.
Prvo sam songyu predlozio da se ja i on takmicimo,da postavimo to na g.ba da ljudi ocjenjuju,al eo necujem se s njim,tako da nista nece biti,pa da probudimo Fan art,posto znam da ovdje ima dosta photoshopera,veoma kvalitetnih umjetnika,ali nebi bilo prevedno da se bore npr. Smoki i ja,tQ i hyperssoN,to nebi bilo fer,eo sacu vam predstaviti kako bi to trebalo izgledati.

Prijave se x photoshoper i y photoshoper,preko pm ili gb,se dogovore koji je naziv klana(znaci rade za klanove).Klanovi moraju biti proizvoljni,znaci imena koja se nekoriste jos,imaju rok 7 dana od dogovora,sedmi dan postavljaju se radovi,vi ocjenjujete 2 dana,te se postavljaju rezultati,oko nagrade ce mo jos popricati ja i tQ.

Za klan prave :
~ Logo
~ Wallpaper
~ UserBar

Za Wallpaper mozete koristiti 1 render,za logo,samo kreativnost.

Prijave na pm tQ i mene,sljedeca tema ko sve ucestvuje,i tad mozete izazivat protivnika i opet prijava meni ili tQ.
I da napomenem,kad budete ocjenjivali,da bude sto pravednije nemojte gledati ko je kome drug nego radove,i da ocjenjujete kreativnost,ne da neko uradi logo na fazon MYM i da pobjedi

Sva pitanja na pm,gb
Tema odobrena by TQ.
Prejaka ideja , bravo avdija i marko
Ideja mi se potpuno svidja, svaka cast...

Prejakoo

EDIT:

JEl moramo sve praviti?? Bolj eumjesto userbar ubacite banner, ljepse ce biti. Jer vidi ovo, svak je majstor u necemu i samo jedno preferira, pa tako pomozi npr. meni jer samo znam logo praviti. Mozda najbolje da pravite u kategorijama a ne sve odjednom

Razumijes?
nice

gl
flamerlow je napisao/la:
Ideja mi se potpuno svidja, svaka cast...

Prejakoo

EDIT:

JEl moramo sve praviti?? Bolj eumjesto userbar ubacite banner, ljepse ce biti. Jer vidi ovo, svak je majstor u necemu i samo jedno preferira, pa tako pomozi npr. meni jer samo znam logo praviti. Mozda najbolje da pravite u kategorijama a ne sve odjednom

Razumijes?
Gledaj ovako,neki igrac za taj i taj klan,na nekom forumu,stavi userbar,a nece stavljat banner,ljudi ce ocjenjivat sve,znaci nece se samo gledati jedan rad i glasat za tog momka
FireFix je napisao/la:
Gledaj ovako,neki igrac za taj i taj klan,na nekom forumu,stavi userbar,a nece stavljat banner,ljudi ce ocjenjivat sve,znaci nece se samo gledati jedan rad i glasat za tog momka ;)
Ma ok, mislio sam da ces mi tako i odgovoriti...

NEgo za ovo, neko je majstor samo u necemu, npr. vidio sam vetroxa da mu od svega najbolje idu sigovi. Pa najbolje je da napravite u nekim kategorijama... 3 kategorije, prvo za logo, userbar, pa wallpaper (ili zavisi koji hocete raspored) i onda nek ucestvuje u cemu hoce...
flamerlow je napisao/la:
Ma ok, mislio sam da ces mi tako i odgovoriti...

NEgo za ovo, neko je majstor samo u necemu, npr. vidio sam vetroxa da mu od svega najbolje idu sigovi. Pa najbolje je da napravite u nekim kategorijama... 3 kategorije, prvo za logo, userbar, pa wallpaper (ili zavisi koji hocete raspored) i onda nek ucestvuje u cemu hoce...
Al to onda nebi bio smisao ovog show of-a,jer kad cemo odrzavat svaki taj show of ? pa i mi smo ljudi,znaci kad bi uveli te kategorije,onda nebi licilo kako treba,jer bi bila prava zbrka.

oK dosta spama,ako oces da ti jos sta odg,pitaj na gb
Prejaka ideja brate svaka cast za ovo nice

nemam vise sta da kezem pohvale samo ..
Odlicna ideja, vidicu da se prijavim :D
Ma takmicio bih se ja, al mi mrsko pravit sve to... neam ni ideje ni volje al' po sto vidim da ce bit neka nagrada, mozda se prijavim bas protiv tebe!
Zasto jednostavno ne napravite jednu e-mail adresu na koju ce da se salju prijave, ovako komplikujete stvar u pocetku.
Kao prvo i prvo oformiti "sudije" koji će glasati.

Bez toga sve ode u onu stvar.

Lako se nađe 10 ljudi koji su u ovom polju mjerodavni.

I ne znam šta će userbar u takmičenju. Rad tako malih dimenzija, a u osnovi svi su isti. Plus, na netu se mogu pronaći milioni userbar-a, tako da je ovo prelako rip-ovati.

Ubaci sigove. Sigovi su osnova svakog oblika takmičenja na sve i jednom GFX forumu, jer su nešto "ONO", krajnje. Wallpaper-i i ostalo zauzimaju jedva 10% ostalih neprofitnih takmičenja.

Hvala i srećno.
Jao kako je nekako čudno , ali dobro ocami...
Samo font ovaj gamers.ba promjeni
Odlicna ideja .. Ima odlicnih photoshopera na ovom portalu.Evo vam prilike da se dokazete.
je napisao/la:
~ zabranjeno reklamiranje non steam servera.

Server je low , a pogotovo ime ! Hvala.

@ TEMA ~

Svaka cast za ideju , naravno ima na g.ba mnogo photoshopera , ja ne znam jos uvijek radit u photoshopu , mozda nekad naucim [:
Hajd realiziraj ideju do kraja,sviđa mi se pravo...
Odma se javljam da se takmicim u logo kategoriji,a moze i u wall...
Kroks je napisao/la:
Hajd realiziraj ideju do kraja,sviđa mi se pravo...
Odma se javljam da se takmicim u logo kategoriji,a moze i u wall...
Ja nekontam kako nekontate,nea kategorija,sve se radi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.