Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 40 bodova

Logo & Wallpaper

282 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 09:25

Dobro jutro...

Prije svega vas pozdravljam i hocu da kazem da cu vec od ove sedmice biti manje na net-u i sve to. Razlog tome je, da sam se zaposlio u jednoj prodavnici sportske opreme. Mislim da su nasli pravog tipa za to, jer sam i sam sportista i dosta znam oko opreme.
Danas sam druga smjena pa sam evo nasao vremena da postavim temu za ono sto mi je potrebno.

~ Kao sto vidite, potreban mi je logo, wallpaper.
Ako vam je stalo da imate sto vise bodova odradicete ovo...

~ Karakteristike trazenog!

Logo:

-Dimenzije: 400x400
-Text: Yuwarez (Mada ne treba da pise mozete nesto odraditi "Y" & "U", tako nesto...)
-Dizajn: Iskreno, to vam pustam da odradite kako znate. Samo jedino sto bi vas zamolio je to, da svaki logo koji napravite odradite i u 3D.
-Boje: Odradite u crnom izdanju, pa cu vas zamoliti da stavite boje onda...
-FOnt: Po zelji.
-Vrsta file-a: .PNG

WALLPAPER:

-Dimenzije: 1280x1024
-Boje: Po zelji
-Text: YuWarez
-Font: Po zelji.
-Vrste fileova: .PSD + .JPG (.PSD posaljite na pm da neko ne bi zloupotrijebio i rekao da je njegov rad).

~ Pojasnjenja:

- Imam feeling da cete sada svi reci, pa sam si rekao da si dobar u Photoshopu pa napravi.
Medjutim, nesto mi se sjebalo, i nemogu uci u Photoshop.
- Rad koji mi se svidi dobice nagradu. Nemojte se ljutit ako je npr. Mehin rad bolji od Jusufovog, i sada Jusuf dobije bodove.
Sve je stvar ukusa. Onaj koji se meni vise svidi ja cu ga uzeti. A ako se nemognem odluciti, mislim da cu nagradu nekako podijeliti...

~ Nagrada?

Znam da niste nista ni procitali nego trazite sta je za nagradu...

Potrudio sam se da obezbijedim nesto. Dobicete ovih 40 (30) bodova + aplauz od moderatora i dobijate od mene 1,5 km kredita.

Ako mislite da cu vas scammati, stavite zastitu na logo slobodno. Kredit ce dobiti samo provjereni clanovi, kao sto su:

Stealth, 4rman1, nequeo, v3tr0x, FireFix, lichedy, ...

Neki clanovi koje nisam nabrojao nek se ne ljute i oni su tu... Ali i ostali slobodno mogu odraditi ali kazem da ce ovi teze dobiti kredit mozda samo bodove

~ Odlucivanje najboljeg rada cu potruditi da bude do 11 sati jer su mi radovi potrebni za danas...

Ako nista ne bude tj. ne nadjem rad do 11 poslije 14 cu uzeti rad ili moram poslati onda nekome, molim vas potrudite se...

Hvala unaprijed i jos jednom molim bez spamma
Izvinjavam se na postu ali morao sam, jer vjerovatno oni koji ce raditi procitali su temi i sada ce odraditi radove i nece se vracati na temu dok ja im se ne obratim ili dadnem bodove.

Zaboravio sam navesti da nemoram i logo i wallpaper uzeti od jednog lika. Mogu uzeti logo od nequeo-a, a wallpaper od firefix-a

Njih dvojicu sam uzeo bezze za primjer.
Evo ti od mene oba rada, neznam da li ti se svidjaju.
Netrebaju mi bobe, al eto oanko iz dosade uradio

WALL

LOGO

GL & HF
h0d1Nhooo0 je napisao/la:
Evo ti od mene oba rada, neznam da li ti se svidjaju.
Netrebaju mi bobe, al eto oanko iz dosade uradio :)

WALL

LOGO

GL & HF ;)
Very simple, nije to to, al eto hvala na trudu

nesto ovako ?
ako ti se svidja uradicu josh enkih primjera i gluposti i i molio bi da me ne kopirate i radite ovakve logoe na ovoj temi

Rješenje

Rezolucija mozda nije prava radi hosta,imam i psd pa moze biti izmjena...

EDIT:

Post dobio aplauz od torQ7u_

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.