eh vako moslio sam stavit linux 9.0 kad izadje na svoj com ee jel mi bolje da ostavim windows ili da stavim linux 9.0 ???
Anketa
windows ili linux
263 pregleda · 28 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 22:45
Windovs bolji 10000 puta
Linux tesk program malo reci!
Linux tesk program malo reci!
pa ovo ti pedest četvrta tema danas -.-
čil aut dude....
bytheway: windows
čil aut dude....
bytheway: windows
vec vas je 10- ako glasalo al molim vas recite zasto ???
@EDIT: ALI STO ???
@EDIT: ALI STO ???
linux je bolji naravno on je bolji radi vidusa i bagova itd
ali na windowsu je lakse radit
EDIT : meni je bolji linux ..
ali na windowsu je lakse radit

EDIT : meni je bolji linux ..
Zavisi za sta ti treba , najjbolje instaliraj i jedan i drugi , tj Linux instaliraj kao program Windowsa ...
Linux je vise za programiranje [Za zahtjevnije korisnike ]itd, a windows je vise za gaming
Linux je vise za programiranje [Za zahtjevnije korisnike ]itd, a windows je vise za gaming
Windows je jednostavniji za nas newbie a za one koji hoce , znaju tu je linux. Linux daleko bolji , ali valja savladat sve to
Mislim da je za nas "obicne" korisnike najbolji windows i usput najjednostavniji, radio sam sa linuxom i mislim da je to za one koji rade sa serverima hakerisu i tak te neke naprednije korisnike računara, moj savjet ti je ostani na windows-u.
nie linux los, i ima nekoliko verzija, skoro sam cito jedan blog na derneku o linuxu od svog prijatelja
http://www.dernek.ba/blog/713167/Llnux/linux--
nema virusa, nije tezak, nezahtjeva puno, ima cool opcija ali nemogu ga koristiti jer 14 godina koristim xp i vistu i jbg covjek navikne xd
http://www.dernek.ba/blog/713167/Llnux/linux--
nema virusa, nije tezak, nezahtjeva puno, ima cool opcija ali nemogu ga koristiti jer 14 godina koristim xp i vistu i jbg covjek navikne xd
Ma instaliraj linux ali sto napisa 9.0 koja distribucija.Ja bi linux jer ga ionako ija koristim dbar je.Malo napocetku dok skontas o cemu se radi bice malo teze ali kasnije kad se u hodas sa nijm radit lahko je ko i na windowsu..Linux po meni bolji malo tezi al iza viruse i neke stvari se nebrines
linux - server rulz
windows - tradicija, gotiva
ukratko (K)
btw. glas za windows, jednostavno navika i jednostavnost..
korisnik od windowsa 3.1
pa sve do najnovijeg
windows - tradicija, gotiva
ukratko (K)
btw. glas za windows, jednostavno navika i jednostavnost..
korisnik od windowsa 3.1
pa sve do najnovijeg
a da umanjis sa temama 3 danas. Nije hotline
Po meni uvijek ce biti vise korisnika windowsa nego linuxa - zbog inertnosti korisnika,vecini se jednostavno neda istrazivat i novo isprobavat (i zaj*****t se s tim).
NeLeX je napisao/la:
Ma instaliraj linux ali sto napisa 9.0 koja distribucija.Ja bi linux jer ga ionako ija koristim dbar je.Malo napocetku dok skontas o cemu se radi bice malo teze ali kasnije kad se u hodas sa nijm radit lahko je ko i na windowsu..Linux po meni bolji malo tezi al iza viruse i neke stvari se nebrines
samo_ja je napisao/la:
pa novi bolji a jos nije izaso iza ce pravo brzo e pa zato jer ja sad imam herby (8.4)
dobri stari windows
Prvo tema je bez razloga postavljena jer vec ima ovakvih.
Drugo
Linux je bolji u vecini segmenata od Windowsa samo nije "user friendly". Sta je user friendly? Nije namjenjen za sve korisnike, namjenjen je vecinom za profesionalce jer je baziran na UNIXu. UNIX najkomplikovanijih OS koji je napravljen ali i visestruko bolji od svih ostalih.
Nemoj instalirati Linux ako ga u zivotu ocima nisi vidio, ostani na Windowsu, tebi koristenje Linuxa nista ne znaci ako ces igrat samo igrice, prvo ces se peglat oko patcheva za igrice drugo sto neces pola stvari znati kako treba odradit a Windows si prije koristio i za njega ne trebaju patchevi za igranje. Samo sto WIn. ima virusa i ostalog smeca a to na Linuxu nema. Sve ima svoje prednosti i mane.
Drugo
Linux je bolji u vecini segmenata od Windowsa samo nije "user friendly". Sta je user friendly? Nije namjenjen za sve korisnike, namjenjen je vecinom za profesionalce jer je baziran na UNIXu. UNIX najkomplikovanijih OS koji je napravljen ali i visestruko bolji od svih ostalih.
Nemoj instalirati Linux ako ga u zivotu ocima nisi vidio, ostani na Windowsu, tebi koristenje Linuxa nista ne znaci ako ces igrat samo igrice, prvo ces se peglat oko patcheva za igrice drugo sto neces pola stvari znati kako treba odradit a Windows si prije koristio i za njega ne trebaju patchevi za igranje. Samo sto WIn. ima virusa i ostalog smeca a to na Linuxu nema. Sve ima svoje prednosti i mane.
kubuntu majka , namjestis fino wine i chillas bez sranja i reinstaliranja svake subote
cannabis4mi0 je napisao/la:
Prvo tema je bez razloga postavljena jer vec ima ovakvih.
Drugo
Drugo
Slazem se !
Ja inace koristim XP i ne planiram ga mijenjati ni za sta...
Windows bolje D:
LINUX je po meni bolji za profesionalce tj. one ljude koji znaju raditi u njemu (ja nisam nikada radio, samo sam gledao kod kolege, i ne znam raditi u LINUXU eto priznajem)!
Zato sam glasao za windows, za mene je on bolji tj. za moje potrebe! :/
Ako mi ikada bude trebao LINUX naucim i to je to, nevjerujem da je komlikovaniji nesto puno od Viste koju sada korisitm ili od XP cak naprotiv!
Zato sam glasao za windows, za mene je on bolji tj. za moje potrebe! :/
Ako mi ikada bude trebao LINUX naucim i to je to, nevjerujem da je komlikovaniji nesto puno od Viste koju sada korisitm ili od XP cak naprotiv!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.